• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bebek odasi yaparken hali ve avize istyorum ama uygun alan anneler varmi internetten?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ferbus

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2021
105
17
18
32
27. Haftadayim ve ogluma bebek odasi hazırlamaya başladım hali ve avize istiyorum süslemelerini yapmak istiyroun internetten uygun şekilde alan anneler varmi yardimci olabilirseniz çok sevinirim hangi sayfadan aldiniz? Ve memnun kaldınız mı?

Hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin Allah. Gözünle görmeden alma bence. Uygun bi yer kalmadı herşey ateş pahası herşey.İnternetten alucaksanda eğer bildiğin markaların ürünlerini güvenilir sitelerden al

27. Haftadayim ve ogluma bebek odasi hazırlamaya başladım hali ve avize istiyorum süslemelerini yapmak istiyroun internetten uygun şekilde alan anneler varmi yardimci olabilirseniz çok sevinirim hangi sayfadan aldiniz? Ve memnun kaldınız mı?
1

Back