Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkBebek odasi yaparken hali ve avize istyorum ama uygun alan anneler varmi internetten?
27. Haftadayim ve ogluma bebek odasi hazırlamaya başladım hali ve avize istiyorum süslemelerini yapmak istiyroun internetten uygun şekilde alan anneler varmi yardimci olabilirseniz çok sevinirim hangi sayfadan aldiniz? Ve memnun kaldınız mı?
Hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin Allah. Gözünle görmeden alma bence. Uygun bi yer kalmadı herşey ateş pahası herşey.İnternetten alucaksanda eğer bildiğin markaların ürünlerini güvenilir sitelerden al
27. Haftadayim ve ogluma bebek odasi hazırlamaya başladım hali ve avize istiyorum süslemelerini yapmak istiyroun internetten uygun şekilde alan anneler varmi yardimci olabilirseniz çok sevinirim hangi sayfadan aldiniz? Ve memnun kaldınız mı?