Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bayanlar bebeginiz için nasıl bi yatak veya oda almayı düsünüyosunuz ben karasızım bek odası alsam mı acaba diye düşüncelerinizi paylaşın
selam ben de bu konuda epey düşünüp nihayet karar verebildim. Ben beşik almayı düşünüyorum şu yan tarafı çekmeceli olandan bir de küçük tek bir komidin alabilirim. Çünkü bebişimin eşyaları çok anneanne ve babaanne sağolsunlar :CüvCüv: bu arada senin bebiş ne kadar ben 20.haftadayım daha ama şimdiden odayı kafamda planladım bile :ecrin_bebek: 1 ay sonra başlarım mobilya bakmaya hihoyyyt
selam ben de bu konuda epey düşünüp nihayet karar verebildim. Ben beşik almayı düşünüyorum şu yan tarafı çekmeceli olandan bir de küçük tek bir komidin alabilirim. Çünkü bebişimin eşyaları çok anneanne ve babaanne sağolsunlar :CüvCüv: bu arada senin bebiş ne kadar ben 20.haftadayım daha ama şimdiden odayı kafamda planladım bile :ecrin_bebek: 1 ay sonra başlarım mobilya bakmaya hihoyyyt
Selam bencede büyüyebilen bebek beşiği ve bir tane büyük bir komidin en mantıklısı.. Gönül istiyor tam takımı almak ama boyası sağlıklı olan, biraz daha tarasımlı olanlar ateş pahası.. Sunta bebek odası takımları bile 1.500 liradan başlıyor. Kaldı ki bunun mdf si halısı, perdesi, abajuru :) yani bende tam manasıyla bir oda yapmak istiyorum ama ilk okul çağına gelene kadar büyüyebilen beşik ve komidin işimize yarar diye düşünüyorum. Daha sonrasında direk genç odası almak daha mantıklı.. :CüvCüv: