Doğuma Hazırlık Bebek odası hazırlığı için en uygun zaman sizce hangisi??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

pinarca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
45
3
86
Kahramanmaraş
merhaba arkadaslar;25+2 haftalık hamileyim ve bebeiğimin yastıgı yorganı nevresim takımlar carsafları yanı odası için gerekli olan malzemeleri hemen hemen hazır bebek odası için acaba daha erken mi aslında almak cok istiyorum ama daha önce 3 kere düşük yapmıştım ama onlar 2 aydan fazla yasamadı çok sükür bu hamileliğim iyi gidiyor..yoksa 1 ay kalamı alsam oda takımı bılemıyorum

bence bakin ama alma begendin bir takimda karar kilarsan odasi hazir olunca oda alinir cabuk hallolur merak etme 30 haftalik felan bence uygun bir zamandir
hayirli dogumlar

Ben de 26. haftama gırmek uzereyım.Bebek arabası ve oto koltugunu ananesı ve dedesı aldı hedıye olunca erken almayın demedım,besıgını henuz almadık.Doguma yakın tum harcamaları son ıkı aya yuklememek ıcın temel seylerı aldık bıberonu emzıgı bırkac tulum cıtcıtlı badı,malzeme cantası,ıkı paket bez bırkac tane önlük vs. Sımdılk bırsey almayı dusunmuyoruz.Bayramdan sonra 29. haftaya gırmıs olucaz o zamanda besıgını ve esyalarını koymak ıcın bı dolap ya da sıfonyer alacagız.Aslonda heveslenmıyor degılım ne gorduysem alasım var zemuszemus

bizim de tek tük badisi zıbını var ananemiz habire yelek örüyor bende bi tane çıtçıtlı battaniyelerden aldım ama babamız iş yerinde bi arkadaşımız 37.haftasında doğum yapınca telaş yaptı herşeyi hazır olsun istiyor daha 6 aylığız bebişimizin karyolasını aldı odasını pembeye. haftaya gelicek bide şifonyer aldık yanına yarısını amcası ödiycek zaten. bayramdan sonra 7 aylık olucaz 1 hafta falan izne çıkıp eminönünden kalan şeyleri almayı düşünüyoruz hem havalar birazdaha serinlemiş olur malum bizimki kış bebişi ama görünce de dayanamıyor insan herşeyi alası geliyor kaydirigubbakcemile3

Gezin dolaşın fiyat araştırması yapn.....
Ama henüz almayın...
Bazı mobilyacılar 2 haftada bazıları 45 günde teslim ediyor... Bunları kontrol edin....
BU doğrultuda da en iyi zaman ortalama 30. haftalıkken odayı almak olur...

canım bende 24 cü haftamdayım. oda konusunda çok araştırma yaptım. erken belki ama çilekte indirim olduğu için beğendiğim bi model vardı bugün gidip aldım. ister 6 aylık olsun ister 9 aylık bişi olucağı var ise allah korusun oluyo. düşer bişi olur diye tereddüt etmedim hiç. bu hafta indirimler son bütçeniz ne bilmiyorum ama istersen bi gidip bak....

canım ben 31. haftadayım bugün aldık mobilyamızı.çok araştırdım ve içime sinen bir model buldum.bu haftalarda almak sanırım mantıklı.teslimatı da 3 hafta dediler.34. haftada odamız hazır olacak inşallah.hayırlı doğumlar.

bizde odasını 30.haftada aldık 4 haftada geliyormuş çünkü....hazırlıkların çoğuna da son bir aydır başladık...bencede çok erken almak iyi değil ama hamilelik bu,doğuma kadar ne zaman ne olacağı belli olmaz.umarım herkes sağlıkla alır minikleri kucağına.....:Saruboceq:

bizimkinede 3 haftada anca teslim ederiz dediler yarın 25.haftaya başlıyoruz ama arkadaşın dediği gibi bişi olucaksa olur zaten nasip kısmet arkadaşım 9 ay 15 gün taşıdı sezeryanla doğurdu 10 gün sonra kaybetti bebeğini nerden bilebiliriz ki herhan herşey olabilir. haftaya da izne çıkıyoruz gidip havuzluhandan kalan eşyalarını alıcaz.

canım bende 24 cü haftamdayım. oda konusunda çok araştırma yaptım. erken belki ama çilekte indirim olduğu için beğendiğim bi model vardı bugün gidip aldım. ister 6 aylık olsun ister 9 aylık bişi olucağı var ise allah korusun oluyo. düşer bişi olur diye tereddüt etmedim hiç. bu hafta indirimler son bütçeniz ne bilmiyorum ama istersen bi gidip bak....

merhaba bende internette çilek odalarından bır kac tane begendım fakat fıyatları hakkında bılgım yok ne kadar acaba

tv indirim olduğunu söyleyince merak ettim çilek'e gittim.2 kapılı dolap,karyola,çamaşırlığı 1300 dedi.modeller benimde hoşuma gitti.

Ben de 26. haftama gırmek uzereyım.Bebek arabası ve oto koltugunu ananesı ve dedesı aldı hedıye olunca erken almayın demedım,besıgını henuz almadık.Doguma yakın tum harcamaları son ıkı aya yuklememek ıcın temel seylerı aldık bıberonu emzıgı bırkac tulum cıtcıtlı badı,malzeme cantası,ıkı paket bez bırkac tane önlük vs. Sımdılk bırsey almayı dusunmuyoruz.Bayramdan sonra 29. haftaya gırmıs olucaz o zamanda besıgını ve esyalarını koymak ıcın bı dolap ya da sıfonyer alacagız.Aslonda heveslenmıyor degılım ne gorduysem alasım var zemuszemus

bugün 26+2 haftalık olduk öncelikle fikirleriniz için çok tşk ederim..ASlında bi yöndende sunu düşünüyorum illa 9 ayı tamamlayacak die bişi yok haid erken geldi bebişim =)) o zaman nasıl bi panikte olacagımı biliyorum puff daha bi çok seyi var biberonu ıvırı zıvırı tulumu kıyafetleri çorabı offf aslınnda yavas yavas baslasam son dakkaya sıkıstırmasan daha ıyı olacak son anlarda illa bişey unutuluyor çünkü .... herkese hayırlı dogumlar dılıyorum =))

ben şu an 26 haftalığım ve bu hafta izne çıkmıştım salı günü eminönü havuzluhandan ve oturduğum semtten bütün eksiklerimi tamamladım yarında bebişimin karyolası ve şifonyeri geliyor tek eksiğim lohusa sabahlığı ve oda aralıkta olduğu için doğum kalın istiyorum kışlıklar daha çıkmamış allaha şükür bütün eksiklerimiz bitti tek eksiiğimiz bebişimiz allah herkese nasip etsin

Ben de 27. haftamdayım. Çok az eksiğim kaldı.Onlar da park yatak, banyo aparatları falan.
Bunları da bayramdan sonra Eminönün'den alacağım.
Hatta bugün bebişimin kıyafetlerini yıkadım, ütüledim, hurçlara yerleştirdim.Çok güzel bir duygu bayanssulusmile

merhaba bende internette çilek odalarından bır kac tane begendım fakat fıyatları hakkında bılgım yok ne kadar acaba

canım ben cici modelini aldım. büyüyen beşiği, 2 kapılı dolabı, çamaşırlık ve arka ekstrasını aldım. cibinliğide var. 2 yatak ve uyku setini veriyo beşiğe dahil. perdesini aldım güneşliği ile birlikte. toplamda 1758.00 tl ödedim. 12 taksit kredi kartına. ama indirimden yararlandığımız için bu fiyat bilgin olsun. dün teslim aldık ürünleri kuruldu odamız. maşallah çok güzel oldu. fotoğraflarını yüklücem allah nasip ederse.

Ben de 27. haftamdayım. Çok az eksiğim kaldı.Onlar da park yatak, banyo aparatları falan.
Bunları da bayramdan sonra Eminönün'den alacağım.
Hatta bugün bebişimin kıyafetlerini yıkadım, ütüledim, hurçlara yerleştirdim.Çok güzel bir duygu bayanssulusmile

:))) canım aynı haftadayız seninle. bende yıkadım bebişimin kıyafetlerini. mis gibi ütülendilerde. dünde odası geldi prensesimin yerleştirdim ellerimle. allah herkese nasip etsin bu duyguyu. harika bişi......

benimde bebişimin odası geldi yarın gidip kıyafetlerini yıkamak için deterjan alıcam sonra yıkayıp ütüleyip yerleştircem ben de inşallah karyolasını bu gün güzelce silip temizledim yeni mobilya kokuyor biraz o yüzden bütün çekemcelerini açıkta bıraktım kokusu çıksın diye

Ben 30. Haftafayim daha hicbirsey almadik :(
Bekliyorum bakalim ne zaman alinacak kizimin esyalari

:( :( AL BENDEN DE OKADAR benimde 28.haftam biticek daha bebeğime hiç bişi almadık eşim diyor alırız acele etmee ekimin başında izine çıkıyorum izine çık öyle hallederiz diyo bende istiyorumki bi an önce yapalım ya erken gelirse bebişimiz ??gerçi dr.muz erken doğum tehlikemiz olmadığını söyledi..:ecrin_bebek:

valla ben hazır izine çıkmışken hallettim hepsini hem bilemeyiz erken gelip gelmiyceğini arkadaşım 37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldı izne ayrıldığı gün acil doğum yaptı o yüzden eşim daha titiz bu konuda baya bi korktu kaydirigubbakcemile3 3 gündür herşeyini yıkayıp ütülüyorum dün hepsi bitti çok şükür herşeyi yerleşmiş vaziyette artık bi kendi eksik

Back
X