Doğuma Hazırlık bebek odası hakkında yardım...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım ben çilekten aldım 2000 tl ye. büyüyen yatak şifonyer ve 3 kapılı gardrobu var. ben kalitesini çok beğendim ama her ne alıcaksan bir an önce almanı tavsiye ederim kokuları zor çıkıyor..

güle güle kullan melisacım. darısı başımıza inşallah. niye böyle dedim, çünküüüü güya bugün gelecekti mobilyalarımız ama adam cenazemiz var bugün dedi, doğru mu yalan mı bilmiyorum artık. olabilir tabi ki. adam böyle deyince bişey diyemedik haliyle. hafta içi gelir inşallah. son 20 günüm kaldı, havalanması da lazım tabi. ayyy çok heyecanlıyım :))))

geldiiiiiiii geldiiiiiiiiiiii, mobilyamız gelldiiiiiiii.... çok şükür ben doğurmadan geldi havalandırıyorum gerçekten de çok fena kokuyor. çok mutlu oldum, oh beeee. odamız küçücük oldu ama oldu işte bi şekilde...

canım hayırlı olsun zemuszemus güle güle kullanın sağlıkla inş. stresten kurtulduğuna sevindim Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…