- 9 Nisan 2008
- 667
- 5
-
- Konu Sahibi hemxsxirem
canım ben araştırdım, büyüyen yataklar hep 180 e 80 ebatlarında. sen nasıl büyüyen yatağı küçültürdün ki.. bi de onun içine aynı ölçüde yatak bulmak da sorun olmaz mı? küçültülüyorsa, bizim odamıza 160 a 80 yeterli oluyor. ben de öyle yaptırabilir miyim acaba? bana güzel bir fikir verdin ama inşallah olur... :1shok:canım masko çok pahalı bir yer kesinlikle oradan almayı tercih etmee modesa daha uygun aynıı kalitedekii oda takımları arasında %25-30 daha uygun bide oraya bakmanı tavsiye ederim. ben bahçelievlerden babyword die biyerden aldım uygun fiyatları... ama biras geç kalmışsınız cnmm yaa seni iyicee telaşlandırmak gibi olmasın ama benim odam olmadığı için yatak odama 140*90 lık bi büyüyen karyolayı küçülttürdüm yatak odam bayaa geniş olduğu için 7 gözlü bi dolap 7 gözlü çekmece yaptırdım ...mobilyaların bi kokusu oluyoo bebek mobilyalarında değişik bi boya kullanılsada kokusu hemen geçmiyoo... gittiğin yerlerede sorabilirsin 3-4 hafta öncesinden evinde olması lazımkii kokusu geçsinn cnmm onun için arayışları biras hızlandırmalısın... eğer 140*90 bi karyola alırsan cnm 5 yaşına kadar kullanılabilirmiş die biliyorum.... inş. herşey istediğin gibi olur... Allah yardımcın olsun sağlıklı sıhatli hayırlı bi bebek nasip etsin opuyorumnanaktan
kızlar mobilyamızın siparişini verdik sonunda. eve ölçü almaya gelen adamdan, yani demirkapıdan seçik. büyüyen yatağın boyunu 180 cm den 165 cm e çektik. içinin yatağının ölçülerini de ona göre ayarlıyoruz dedi adam. ama biz istikbale sipariş verdik, yatağımız da orda yapılıyor. 3 kapılı dolap baktığımız yerde 150 cm di onu da 125 e çektik. veeeee odamız doldu :))) arada 1 metre yer kalıyor geçmeye. oyuncak rafı eklettim, içime sindi. çünkü zaten yapacak başka birşey yok. ayın 13 ünüde teslim tarihi olarak belirledik. inşallah bir aksilik çıkmaz. fiyat da 1400 oldu.
bu arada mobilya işi gerçekten çok zor, çok güzel modeller var, karar veremiyorsun, oda ölçüleri sorun oluyor. bu yüzden mobilya bakmaya gitmeden önce kesinlikle odayı ölçerek gidin. benim gibi saftitik saftirik gezip evdeki ölçülerle şok olmayın :))) en kötü ihtimali de düşünüp ona göre daha erken bir zamanda şiparişinizi verin. yaşadım, biliyorum. hepinizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim, kızlar. ay üzerimden nasıl bir yük kalktı anlatamam. inşallah da yarın gelecek evimize. fotoğraf yüklemeyi bir araştırayım da fotoğraflarını çekip paylaşmak, fikirlerinizi almak isterim.
canım ben de çilek mobilya çok baktım, ölçüleri ve ebatları da odamıza uyuyodu aslında. çok da şeker, hoşuma gitti. ama kız bebek için bir model yapmışlar, o da o kadar basit ki, üzerindeki çiçekler yapıştırma, tırnağınla şöyle bi kazısan çıkacak gibi duruyor. normalde yatağın altında baza ya da çekmece oluyor, onda yoktu. tahtası da çok ince. bunu diğer mobilyacıları gezince daha iyi anladık. o yüzden bizimde ilk tercihimiz çilekten vazgeçtik.
demirkapıda neresiydi bi saniye eşimi arayıp soruyorum. enes bebeymiş tatlım. isteyen herkesin gönlünce olsun dostlar.... a.s.