Bebek odas yada yatak odas iin avize yapm (resimli)

23r64is.jpg

bu avizeye olurmu yaw çok abartılı durmasın acık kısımlrı dışa bakıcak tüy takmam bende ama ne takarım

canım bence bir duy al tek yapsan daha iyi olur
gül kardeşim gibi kesmeden yaparsan tüy takmana da gerek kalmamış olur
ama yukardaki avizeye de yapabilirsen daha şık ve değişik olur
istersen bir tane küçük yap bi nasıl olcek hem denemiş olursun
ilk denemelerde bazen hata yapabiliyoruz
ama küçük bir balon şişirmen gerekecek bilmiyorumkismile
hadi şimdiden sana kolay gelsin

ben bu avizelere bayıldım.sırnaşık şey en kısa zamanda gerekli malzemeleri tamamlayıp:lepi: çocuk odasına yapacağımhihoyyyt
hepinizinde ellerine sağlık kızlarrr:nazar::nazar:

şu ucuna taktığınız tüylü şeyleri üstüne yaptığınız süsleri nerden alabilirim
bide kelebekle süslenmiş onlar tokamı

merhaba
dün ablamla beraber bizde yaptık
sarma işlemi bitince astık kuruması için
bir süre şıp şıp damlatı tutkal (acaba çok sulu yaptık ondanmı yoksa herkesin öylemiydi)
sonra bikaç kez gittik baktık ip yumuşaktı
sabah baktım hafif sertleşme vardı
sizlerinde öylemi odlu :uhm:

merhaba
dün ablamla beraber bizde yaptık
sarma işlemi bitince astık kuruması için
bir süre şıp şıp damlatı tutkal (acaba çok sulu yaptık ondanmı yoksa herkesin öylemiydi)
sonra bikaç kez gittik baktık ip yumuşaktı
sabah baktım hafif sertleşme vardı
sizlerinde öylemi odlu :uhm:

doğru yoldasın canımkaydirigubbakcemile5
aynen gidişat öle 1 gün daha geçsin yukardan aşağıya doğru yavaş yavaş sertleşiyor
bitince fotosunu bekliyoruz ona göre

kızlar bence bunu balon dışında bir şeye sararakda deişik şekillerde yapabiliriz gibi geldi plastik kutular ve bardaklara mesela değişik olmzmı vakit bulursam deniycemm çok hoşşşş

pet bardaklar varya mesela onlar hani yumuşak oluyor onun için sorun olmıycanı düşündüm onlardan bikaç tane yan yana yapıp gece lambası gibi küçük lambalar takılabilir ama denemek lazım

kızlar bu avizeyi sakallı ipten yapsak nasıl olurki?elimde bi miktar sakallı ipim varda değerlendirecek yer arıyorum.:hulya:

Nereye asıp kurutuyorsunuz arkadaşlar.Birde ipin kalınlığı ne olmalı ip renkli olurmu???

Nereye asıp kurutuyorsunuz arkadaşlar.Birde ipin kalınlığı ne olmalı ip renkli olurmu???

ben ebeveyn banyosundaki duşakabine astım altınada gazete kağıtları koydum
ne çok ince ne çok kalın olmaz diye düşünüyorum orta kalınlıktaki ip yeter herhalde
renkli ip oluyor
ben koltuklarıma uygun renk seçtim ilk etapda beyazdı sonra ip kendi rengine geldi
sadece alt kısmında sürekli tutkalın damladığı yer beyaz kaldı o kadar

1952.jpg

ben hala süs bulamadım :(

Bugün bizde yaptık komşumla 2 balon tutkalladık şimdi kuruyorlar...Bakalım nasıl olcak yapabilcekmiyiz:)

Back
X