çok güzel yaaa,elinize sağlık..
bu arada balon çabuk patlamaz mı...??
çok güzel olmuş çok şeker deniycem bende yardımcı birini bulursam
eline sağlık vaktim olsa denerdim
ellerine sağlık çok güzel olmuş ve basit gözüküyor tabi yapabilene bi denemek gerek
teşekkür ederim..a.s.vay anasını yaaa
Çok güzel olmuş. Ellerinize sağlık. yaratıcılığınıza da hayranımkaydirigubbakcemile5
gerçekten çok güzel ellerinize sağlık
Muhtesem olmus ,ellerinize saglik
teşekkür ederimellerine sağlıkkkk süper vallla
vallaha süper kesin denemek istiyorum ama bir sorum var... kışın 3 gündede bu havalarda kaç günde kurucak?? birde bir soru daha balon patladımı bunun biyerine bişiy olmuyo demi kuruduğunu nasıl anlıcazda balonu patlatıcaz??? ellerinize sağlık süper güzel bişiymiş...
resmini eklemeyi unutma...ellerine sağlık çok hoşş bende yapabilirimm:ecrin_bebek:
tek kişi olmaz canım.. ipi istediğin renk alıyorsun..cok cok cici cok guzel valla becerı ıster .. tek kısı yapamaz bunu.. ne etsem kocaylamı yapsam bende.. yalnız renklerı nasıl ayarlıyorsunuzzz.. o kısmı kaçırdım mı yoksa ben ?
teşekkür ederim a.s.maşallah maşallah çok şık ve şeker bişey yapmışsın canım
eline emeğine sağlık :)
Duy kısmını yapı marketlerde satılan düz aparatmı kullanıyosunuz orasınıda anlatırmısınız
Tşkler
resmini bekliyoruz canımçok güzel olmuş ellerine sağlık bende deneyeyim inşallah yapabilirim.
teşekkürler loraellerine saglik cnm hepsi cok cicihihoyyyt
bayıldım mukemmel olmus gercekten bunu esımle yapıcam:CüvCüv:alkisalkisalkis
bildiğin örgü ipi. orta kalınlıkda canım.. kaç gr hiç bakmadımcanım bu ip normal örgü ipimi birde ne kadar ip gidiyor aşağı yukarı ne kadar ip doluyoruz yarım ipmi yoksa 100 gr lık ip mi gidiyor bunu da açıklarsan sevinirim bizimki çok seyrek yada çok sık olmasın.....
ayyyyyyyyyyyyyy ben buna bayıldım
çok enterasan bişi denemek lazım
yanlız tek başına yapılmazmı bu iş acaba
bana yardımcı kimse yokta.
valla maşallah hem pratik hemde gayet şık ve güzel olmuş ellerinize sağlık
vay bee kırk yıl düşünsem aklıma gelmez ..harika bişey olmuş ..ellerinize sağlık,kısa zamanda ablamı ayartıp yapıyorum..
bayildim ellerine saglik bende denemeye calisicam
evet tatlım arkdaşın dediği gibi kaç gramlık ip ve nasıl bi olması lazım yerimseniben
teşekkür ederim canım.a.s.çok güzel olmuş canım ellerine sağlık valla :)))))))
teşekkür ederim canım a.s.Ay nefis bir şey yaaaa çok güzel olmuş.
Emeğine, ellerine sağlık...
işte o balonun boyutuna göre değişiyor. seyrekliğini sıkılığını siz ayarlayın. kimi çok dolayım istedi kimi az.. en yaptığım hep aynı yumaktan aldım ama ip sündü ( esnedi ) arttı hepsini kullanmadım..canım hani 100 gr lık iptir gramına bakmadım dedin ya en azından ipin hepsini mi doluyorsun balona yoksa biraz kalıyormu bunu söylesen az çok fikir olur......
teşekkür ederim a.s.evet gözüktü harika olmuşellerinize sağlık valla bayıldım
süper olmuş tek kelime ile.bunu daha önce biyerde görmüştüm ama tam görmemişim cünkü bu süper olmuş.bende deniycem en kısa zamanda minikten fırsat bulabilirsem tabii.ellerinize saglık tekrar
themis in annesinin fikri ilk ona yaptılar. sonra ben çarptım onlardan 5 kişiye daha yaptım..alkisalkisalkisCanım çokl güzel olmuş eline sağlık...nereden buluyorsun bu fikirleri....
rica ederim. senin yaptıkların kadar güzel olmasada.. kendi çapımda taklıyorum işte..a.s.ayy bayıldım ben bu fikre.. ellerine sağlık canım.. ayrıca açıklayıcı anlatımın için çok teşekkur etmek istiyorum. gule gule kullan. bende yapacam bende :))
evet malzemelerden kaynaklıgerçekten çok çok güzel olmuş. hiç elde yapılmış gibi değil gayet profesyonel. şimdi tv.de falan görüyoruz uyduruk kaydırık herşeye tasarım diyorlar bu şahanee. Üstündeki malzemelerdenden dolayı mı o kadar pahalıya çıkıyor?
thanks canım a.s.anam bizim hatunda ne maharet varmış..
eline sağlık canım çok hoşuma gitti bende görümcemle yapabilirim bölr bişi
bir de bunların takılmış hallerini görsek.
yani duylarıyla vs falan..
bağlantı olayını da görmek istiyorum ben açıkçası..
zahmet olmazsa tabi..
Bayıldım ya süper olmuş. Ama bu sadece bebek odası için kullanılmaz ki. :) Gümüşi ipten yapılıp kristal plastik taşlar sallandırılırsa da ço güzel olur. ay heyecan yaptım ben de denemek istiyorum. a.s. Süpersiniz. Şeniz
edit,levestoriy seninki de çok güzel olmuş ben de o tüylü avizlerin beyazından aradım ama bulamamıştım. Seninki de süper olmuş. Bir de iki ayrı ipten veya daha farklı iplerden ipler uç uca eklenerek de yapılabilir. Çok keyifli. a.s.
ben elimle bi delikten balonu ittiriyorum toplanıyor.canım ya ben bunu yapmaya çalıştım ama daha evvel balonla acayip birleşti ip ayıramadım ikisini siz nasıl çıkardınız
merhaba bayanlar, yapan arkadaslara bır kac sorum olucaktı yardımcı olursanız cok sevınırım, ılk once sormak ıstedıgım o tüylerı takmadan once kesme işlemini neyle ve nasıl yapıyosunuz ayrıca aldıgınız 1 kg tutkalın hepsınımı kullandınız...
bişi sorcam ben beyaz tutkal istedim boyacı bana ahşap tutkalı verdi aynı şey aynı görevi yapar dedi.ahşap tutkalıyla deneyen varmı arkadaşlar? bende yapabilirsem kırmızı yapıcam.