Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bunun adı kendir ipi işte görüntüsü böyle sanırsam.
kışın biraz geç kuruyor canım. kuruması 3 günü alır.. takır tukur olana kadar indirme sakın asıldığı yerden.. becermişsindir canım takma kafana.. olur.. resmini koymayı unutma...bugü gidip bütün malzemeleri aldım ama kelebek bulamadım..bende boncuk ve taşlarla süsleyeceğim..
yalnız bi sorum var..arada gidip geldekçe kontrol ediyorum.normal ip gibi duruyor.sanki kurusa bile katılışmayacak..benmi beceremedim acaba yoksa ilk gün böyle mi oluyor...
eğer güzel olursa yatak odasına krem kahve tonlarında yapacağım
yaparsın canım zaten açıklamalarda herşeyi yazıyor.. tutkalı da aldınmı malzemeler tamam.. iyi günlerde kullanır arkadaşın inşallah..arkadaşımın bebeği oldu bende buaralar çok sıkışık olduğum için bir türlü ziyarete gidemedim,ziyarete de elim boş gitmek istemedim.. Bence en güzel hediye kendi ellerimle yaptığım hediye olabilir çok beceriksizim ama inşallah yaparım tabi arada soru sorabilirm...
ımm evde şuan ipim var gider yarın balon alırım bide tutkal gerekiyor dimi ayy inşallah mafetmem..
çok kolay gibi gözüküyor ama bilmiyorum işin içine girince nasıl bişey çıkarıcam merak ediyorum resmi diji mi bulunca mutlaka koyarım orta da yok da mazemeleri alınca tekrar dönücem konuya...=)))
burayada koy resmiini alisimbende malzemeleri aldım yapacam bu akşam bakalım hatta bu bloğu sonra farkettim. zeytincim ipek kızı için yapmıştı,hep o blogtan şimdiye kadar her aklıma geleni ona sordum. oda sağolsun hep yardımcı oldu ya. bakalım bu akşam yapcam olunca resim koyarım artıkın:hulya: sadece altını kuruduktan sonra bi açıklıktan girip makasla kesecem demisırnaşık şey
peki arkadaşlar bunları takınca lambayı yaktıktan sonra oda çok karanlık olmuyormu
kelebek yerine başka şeylerle süsle canıma.s.bende yapınca ekleyeceğim ama şu kelebeklerden bulamadım bulsam çok güzel olurdu..