Doğuma Hazırlık Bebek odam

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

HavvaEsen

Havva/ ESRA
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
5.351
1
:ecrin_bebek:Merhaba arkadaşlar,
Aranızda çok yeniyim.Üç aylık dönemi bugün bitirdim kazasız belasız, hayırlısıyla,
Benim danışmak istediğim şey şu:
Evimiz küçük bir ev. bebeğimiz için düşündüğümüz oda da küçük.
İlk bebeğimiz olduğu için çok şeyleri istiyor gönül.Biliyorum daha erken ama
odayı daha kullanışlı ve pratik olarak nasıl planlamalıyım sizce.Teşekkürler

canım hayırlı olsun bakalım bende o gunlerı gorebılecekmıyım daha 7 haftalık ilh bebegım olacak hayırlısı
canım benımde evımkucuk
ben praktıkerde koc tasta satılan dolaplar varya veya sıfonyer bırtane onlardan alacagım mobılya olacak yıne aynı sekılde de buyuyen yatak veya park yatak alacagım cocugu olan arkadasların hepsı park yatak alıyorlar mobılya rahat olmuyor dıyorlar
ben bır yatak bıderde sıfonyer
buyudugunde daha guzel bır odası olur

sevgili havva esen vetırtıl kelebek benim de bebek odam küçük.ben 34 haftalık hamileyim.ben iki kapılı bir gardrop ve bir tane beşik aldım.mobilyası çok güzel.eğer büyüyen beşik ve şifonyer düşünüyorsanız bence onun yerine iki kapılı dolap ve normal beşik alın.şifonyerin sığacağı yere zaten dolap sığıyor.hem bebişin kıyafetlerini de asabiliyorsunuz.ben tulumları falan ütüleyip astım.çok güzel görünüyor.

ah arkadaşlar ben 5 senedir çoçuk için tedavi görüyorum sebepsiz infertilite bende görürmüyüm acaba o günleri . rabbim bana o günleri nasip eder inşallah ben onu koynumdan ayırmam yatıramam başka odada duymak isterim nefesini sesini inşallah bizlerde görürüz o günleri en kısa zamanda rabbim aminnnnnnnnnnnnnnnn

ah arkadaşlar ben 5 senedir çoçuk için tedavi görüyorum sebepsiz infertilite bende görürmüyüm acaba o günleri . rabbim bana o günleri nasip eder inşallah ben onu koynumdan ayırmam yatıramam başka odada duymak isterim nefesini sesini inşallah bizlerde görürüz o günleri en kısa zamanda rabbim aminnnnnnnnnnnnnnnn

canım benim sakın üzülme...bak ben de 7 senedir tedavi görüyodum yüce rabbim yüzüme güldü bu sene hamile kaldım.......27 haftalık hamileyim..sakın inancını yitirme ve moralini bozma.....Allahımın vardır bir bildiği....inşallah vakti zamanı gelmiştir Allahım sana da bir bebiş nasip eder....sağlıklı sıhhatli..infertilite tedavisi gören tüm anneleri çok iyi anlıyorum ve onlara dua ediyorum.

bulut83 umarım duaların kabul olur sende tadarsın bu güzel duyguyu,inancını yitirmea.s.

benim evimde küçük 1+1 bebeğime oda yapamıcam allahtan yatak odam büyük yatağını ve dolabını koyabilicem ama inşallah 1 sene sonra daha büyük bir eve geçebilicez..

canım ben de şuan kiradayım.eşim de denizci çoğu zaman evde değil.ve lojmanda oturmuyorum.seneye lojmana çıkıcam.evim 3 oda bir salon ama ben büyüyen yatak alıcam sadece.dolap almıycam.benim bekarlık şifonyerim var.onu yeni boyadık kenarları beyaz,üstü falan da cicili kağıtla kapladık.büyüyen yatağını da yatak odama yanıma alıcam.şifonyeri de yatak odama koyduk zaten.2-3 sene sonra oda almayı düşünüyorum.

canım allah heristeyene bebek versin senin için dua edicem allah herkese anneliği yaşatsın
canım ben de şuan kiradayım.eşim de denizci çoğu zaman evde değil.ve lojmanda oturmuyorum.seneye lojmana çıkıcam.evim 3 oda bir salon ama ben büyüyen yatak alıcam sadece.dolap almıycam.benim bekarlık şifonyerim var.onu yeni boyadık kenarları beyaz,üstü falan da cicili kağıtla kapladık.büyüyen yatağını da yatak odama yanıma alıcam.şifonyeri de yatak odama koyduk zaten.2-3 sene sonra oda almayı düşünüyorum.

ah arkadaşım benimde eşim havacı kendi evimizdeydik bebeğimiz oldu ama kendi evimizde olsa gidicez diye abartılı eşya alamadım iyikiöle yapmöışım doğumdan 1 hafta sonra tayin çıktı şimdi lojmana gidiyoruz ::KK43:(
2 kapılı dolap bide büyüyen yatak yaptırdık
resimekleyeyim fikir olsun
bigün kendi evimize temelli gelinceki ozamana oğlum kocaman olcak herşeyi gönlümce bidaha alıcam

Eklentiler

• $1 (281).jpg
    $1 (281).jpg
    86,5 KB · Görüntüleme: 150
  • $1 (282).jpg
    $1 (282).jpg
    85,7 KB · Görüntüleme: 154
bulut 83 cüm Allah sana koynundan hiç ayırmayacağın hep koklayacağın bebeişler ikizler versin inşaallah.Allah mı söyletti ne ağzımdan ikiz çıktı

X