• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek odalarını nerden aldınız?

hndn_84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2010
33
0
36
İstanbul
Merhaba bayanlar.. Bebek odalarını nerelerden ve yaklaşık ne kadara aldığınızı paylaşabilirmisiniz? Benim doğuma daha var ama şimdiden araştırıyorum.. Fikir edinmiş oluruz hem.. bu arada İstanbulda yaşıyorum.. Lütfen yardımmmmm :/

bende altı aylığım henüz alamadım ama seçtim, çilekten safari serisini seçtim, epey araştırma yaptım bende ama sonunda gene ilk tercihim çileğe döndüm, belis ede gittim ama çileğin yanında oldukça kullanışsız geldi ve fiyatlarda pahalıydı..

KIZIM 20 AYLIK OLANA KADAR ALMADIK 1 YAŞINA KADARBİRİNDEN BEŞİK ALMIŞTIK ONLKA İDARE ETTİK SONRA YATAK ODAMIZDa yatagın yanına tek kişilik yatak attık onda yattı gerçi hala onda yatıyopr odası boş :) çilek ten aldık uzun süre kullanabilecek pembe araba yatak ve yanımnda verdikleri uyumlu takım çok güzel görünüyor gerçekten çocuklar cabuk büyüyor bebek takımını bir süre kullanabilirsin ama cocuk takımı alırsan uzun süre bebişin şimdiden hayırlı olsun

ikeadan aldık biz oğlumun odasını yaklaşık 1500 tl civarında tuttu ama emzirme koltuğu cibinliği nevresim takımı peluş oyuncak avize vs. birsürü aksesuarda aldım ben . çok güzel oldu biran önce oğlumun oynar vaziyete gelmesini istiyorum odasında geçireceğimiz güzel oyunlar için...

beğendiklerim çok pahalıydı, bu kadar para vericeksem kendim yaptırırım dedim, kendi zevkime göre büyüyen yataklı yaptırdım, vede 1 metreye yakın geniş yaptırdım iyiki geniş yaptırmışım, benim bebiş uyurken çok dönüyo, dönemedimi uyanıp ağlıyo, tam oldu yani, ingiliz stil modeline benzer 2000 liraya geldi.

Back