Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebek odaları buraya

Bonadea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
765
17
96
Gaziantep
Arkadaşlar dekore ettiğiniz bebiş odalarını bu sayfadan paylaşır mısınız? Benim gibi henüz tasarım aşamasında olanlara ilham olur. Paylaşımda bulunacak herkese şimdiden teşekkürler. a.s.

Gerçekten çok güzel bir oda,insanın bebek olası geliyor bu odaları görünce,benim eşim öğretmen ben de böyle bir oda almak istiyorum ama heralde alamayız çünkü güzel şeyler genelde pahalı oluyor ama gene de istediğim birşey olsun istiyorum bu yüzden sadece yatak mobilyasını ve şifonyeri alırım diye düşünüyorum,zaten çocuklar hemen büyüyor ve yatağa bir süre sonra sığmayacak ve genç odası almak zorunda kalacağız.Belki sadece yatağı alırım duruma bağlı o kadar masraf çıkacakki hangisini alacağız bakalım!

ya bune arkadaşlar!... insan bu mobilyalara özenerek bebek istiyor hepsi birbirinden güzel. ben final yaptım ama mobilyaları kardeşime göstereceğim o henüz istemiyor belki görürde özenir:Saruboceq:

Bunlar ne yaaa kizlar peri masallarini asmis gecmis. Aralarinda cok cok ilginc olanlar var. Ne lüks ne kadar modern. Harikalar valla. Ben Almanyada yasiyorum kizlar ama burada bu güzellikte esyalar kesinlikle yok. Burada genelde siradan seyler var. bu sekil fantazilaer hic rastlamadim. Burada ilk defa Cilek magazasi acildiginda gitmistim bunlara biraz yakin seyler vardi yaani Avrupayi coktan solladik inanin buna !!!!
Cok hosuma gittiler süper...

valla katiliyorum canim sana...iki tahtayi cakmislar bebek yatagi diye dünya fiyata satiyorlar burda...imkanimiz olsada türkiyeden getirsek ama nerdeeee,türkiye on adim önde bana göre...bayildimmmm:asigim:

GKCN....Çok şirin olmuş canım. İçinde oğlunu sağlıklı sıhhatli büyütürsün inşallah. Paylaşım için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…