bebek ne zaman döner?

schmid

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2012
67
0
16
Almanya
Arkadaslar Pazartesi 30. Haftama girecegim ama kizim hala ters duruyor. Ne zaman döner bebekler? Sizinkiler kacinci haftadan itibaren dogum pozisyonu aldilar?

Arkadaslar Pazartesi 30. Haftama girecegim ama kizim hala ters duruyor. Ne zaman döner bebekler? Sizinkiler kacinci haftadan itibaren dogum pozisyonu aldilar?
canım o bebeğinin isteğine bağlı :) benim kızım 28.haftada dönmüştü bile ama arkadaşımın ki 39.haftada döndü ama doktor riske atmamak için sezeryanla aldı son anda döndüğünde kordon filan sıkıntı olabiliyormuş son ana kadar dönmeyebilir de her an da dönebilir bunu en iyi doktorun açıklar canım inş. en kısa zamanda döner hayırlısıyla...

bende 30.cu haftamdayım benim kızımda henüz dönmemiş :50:

Son düzenleme:
33.haftaya girmek üzereyiz ama hala dönmedi bal kızım..
Ne güzel bağıra, çağıra,ıkına normal doğurmayı düşünüyordum kesilmeden..ama hayırlısı..

Bugün kontrole gittim miniş kızım dönmüş çok sevindim :16: geçen hafta doktora gittiğimde henüz dönmemişti:49:

1.Cocugum yani kizim 27 de donmustu.suan 2.ye hamileyim ve 24.haftadayim.doktor donmus demedi bende sormadim acikcasi.fakat eltimin kizi 35. Haftada dondu.ve sunu soyleyeyim cok bel kaburga agrisi cekti Donne esnasinda.gunlerce surdu.

Benim oğluşum 34. haftada döndü. Şuanda 40. haftamızı doldurduk bu seferde henüz doğum kanalına girmedi. Yine beklemedeyiz...

bnmki 24 haftalkken dönmüştü :26:
1 aydır dr.a gtmedm..1 ay daha gtmycem..
acaba tekrar dönmüş,ters duruyor falan olabilir mi?
ara sıra aklıma geliyor.

Gecen carsamba ebe randevum vardi kizim yan dönmüs, ebenin esi doktor o yüzden muayenehanesinde ultrason cihazi ile bakma sansi var da oyle söyledi yan durdugunu , ve bana ayak reflex bölgeleri terapisine basladi , bebegi dogum pozisyonuna getirmeye yardimci olacak bir yöntem ve genelde ikinci uygulamada ise yariyormus , bu arada sirt ve bel agrilarim icin de ayaktan tedavi uygulamaya basladi bakalim ne kadar etkili olacak bu carsamba ikinci randevuma gidecegim , bu arada kizimin hateketlerini gögus altimda hissetmeye basladim belki de dönmustür.:)

Kızlar, genelde 32de dönerler ama 36ya kadar zaman var canınızı sıkmayın. 32.haftadan daha önce dönen bebeklerin bir kısmı yerleri bol olduğu için tekrar pozisyon değiştirebiliyor.36.haftadan sonra ise yer kalmadığı için özellikle ilk gebeliklerde dönemiyorlar. 2. ve 3.gebeliklerde son anda bile dönebiliyorlar. Bebeğin ters olması sadece %3. O yüzden korkmayın kızlar, benim gibi %3e girmediyseniz bebişiniz dönecektir. İçinizi ferah tutun çünkü bebişi dönmemiş ve sezaryeni kesinleşmiş biri olarak üzülmeye değmiyor. Sağlıklı olsunlar da:) Ben üzüldüm de ne oldu:) Sezaryen olacağım gerçeği değişmedi:)))) İmkansız ama yine de bir umut belki döner diye bekliyorum...

benim bebeğim 33.haftadan itibaren dönmüştü ve doğum pozisyonundaydı doktorum böyle durumların erken doğuma yol açabildiğini söyledi son haftadayım ve hala dönmüş vaziyette korkma rabbim sağlıklı bir şekikde kucağına almayı nasip eder inş bu bebeğe göre değişiyor çünkü

gecen hafta gittigimde benim bebiste donmemisti, yarin tekrar randevum var..insaAllah donmustur bebisim :16:

isin garibi bazen ben bebisimi altta ustte her yerde hissedebiliyorum, yani ayaklarimi basimi anlayamiyorum :9:

Benim oğlum da 32.haftaya kadar kafası aşağıdaydı,ama 33.haftada kafası yukarı ayakları aşağı geçti.Şu an 36.haftadayım dr. bekleriz 2-3 hafta daha dedi dönmezse mecbur sezaryene alırız dedi..

Daha dönmez di mi?:26:

Benim oğlum da 32.haftaya kadar kafası aşağıdaydı,ama 33.haftada kafası yukarı ayakları aşağı geçti.Şu an 36.haftadayım dr. bekleriz 2-3 hafta daha dedi dönmezse mecbur sezaryene alırız dedi..

Daha dönmez di mi?:26:

canim bak yukarda biri bahsetmis ilerki haftalara kadar donebilirmis. nasib kismet, insaAllah guzel guzel baslarini asagiya cevirirler :16:

canim bak yukarda biri bahsetmis ilerki haftalara kadar donebilirmis. nasib kismet, insaAllah guzel guzel baslarini asagiya cevirirler :16:

evet bakalım ne olacak canım yaa,aşağı aşağı bir tekmeler vuruyor 3 haftadır vajina kısmıma öyle bi canımı yakıyor ki,kafası aşağıdayken böyle değildi..

evet bakalım ne olacak canım yaa,aşağı aşağı bir tekmeler vuruyor 3 haftadır vajina kısmıma öyle bi canımı yakıyor ki,kafası aşağıdayken böyle değildi..

canim hayirlisi, nasibte ne varsa onu yasayacagiz. gonlumuz tabiiki normal dogumdan yana...ama onemli olan bizim ve bebislerimizin saglicakla kurtulmamiz.

bende anlayamiyorum hic, basi asagida mi yukardami. cunku alttada hissettigim oluyor yukarda hissettigimde oluyor.

canim hayirlisi, nasibte ne varsa onu yasayacagiz. gonlumuz tabiiki normal dogumdan yana...ama onemli olan bizim ve bebislerimizin saglicakla kurtulmamiz.

bende anlayamiyorum hic, basi asagida mi yukardami. cunku alttada hissettigim oluyor yukarda hissettigimde oluyor.

aynen canım sağlıkla gelsinler,sağlıkla büyütelim de doğum şeklini takmıyorum pek artık yeter ki sağlıklı olalım minişlerimiz ve bizler..

gecen hafta gittigimde benim bebiste donmemisti, yarin tekrar randevum var..insaAllah donmustur bebisim :16:

isin garibi bazen ben bebisimi altta ustte her yerde hissedebiliyorum, yani ayaklarimi basimi anlayamiyorum :9:

Benimde ters bebikim.
Ayaklarını bende ara ara mesane kısmına vurduğunda hissediyorum,yani acısını.
Nasıl baş yukarda durabiliyorlar anlamadım tontriko..
Kafaları yorulmuyor mu acaba..

Ben kafasını dr un gösterdiği yerde,kalbimin yanında biraz hissedebiliyorum.
Sen nasıl heryerde hissedebiliyorsun kii?O zaman dönmesi gerek sürekli..Sabit kalan bir bebek değil demek senin miniş: )

Back
X