Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım o bebeğinin isteğine bağlı :) benim kızım 28.haftada dönmüştü bile ama arkadaşımın ki 39.haftada döndü ama doktor riske atmamak için sezeryanla aldı son anda döndüğünde kordon filan sıkıntı olabiliyormuş son ana kadar dönmeyebilir de her an da dönebilir bunu en iyi doktorun açıklar canım inş. en kısa zamanda döner hayırlısıyla...Arkadaslar Pazartesi 30. Haftama girecegim ama kizim hala ters duruyor. Ne zaman döner bebekler? Sizinkiler kacinci haftadan itibaren dogum pozisyonu aldilar?
Arkadaslar Pazartesi 30. Haftama girecegim ama kizim hala ters duruyor. Ne zaman döner bebekler? Sizinkiler kacinci haftadan itibaren dogum pozisyonu aldilar?
Benim oğlum da 32.haftaya kadar kafası aşağıdaydı,ama 33.haftada kafası yukarı ayakları aşağı geçti.Şu an 36.haftadayım dr. bekleriz 2-3 hafta daha dedi dönmezse mecbur sezaryene alırız dedi..
Daha dönmez di mi?:26:
canim bak yukarda biri bahsetmis ilerki haftalara kadar donebilirmis. nasib kismet, insaAllah guzel guzel baslarini asagiya cevirirler![]()
evet bakalım ne olacak canım yaa,aşağı aşağı bir tekmeler vuruyor 3 haftadır vajina kısmıma öyle bi canımı yakıyor ki,kafası aşağıdayken böyle değildi..
canim hayirlisi, nasibte ne varsa onu yasayacagiz. gonlumuz tabiiki normal dogumdan yana...ama onemli olan bizim ve bebislerimizin saglicakla kurtulmamiz.
bende anlayamiyorum hic, basi asagida mi yukardami. cunku alttada hissettigim oluyor yukarda hissettigimde oluyor.
gecen hafta gittigimde benim bebiste donmemisti, yarin tekrar randevum var..insaAllah donmustur bebisim
isin garibi bazen ben bebisimi altta ustte her yerde hissedebiliyorum, yani ayaklarimi basimi anlayamiyorum![]()