bebek ne zaman döner?

Evet normal doğumdu sabah sancılarım vardı hafif hafif gece doğdu doğum anında dikişim alınmıştı ve kolay bir doğum olmuştu.öncesinde 2 düşüğüm olmuştu 4 ve 4.5 aylık onlarda dikiş olmadığı için bebek belli ağırlığa gelince düşmüş demişti doktorum.inşallah sağlıkla vaktinde kucağımıza alırız yavrularımızı.Allah yardımcın olsun

amin.. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. doğum anında dikişin alınabildiğini öğrendiğim iyi oldu. teşekkürler. peki dikişin varken kan sulandırıcı iğne gibi bişey kullandın mı. ben bir de kan sulandırıcı iğne kullanıyorum çünkü. doğumdan 10 gün önce bırakıcaz dedi doktorum. iğneye devam ederken aniden doğuma gidersem çok kan kaybı yaşar mıyım ki?? inşallah hepimiz kolay bir doğumla bebeklerimize kavuşuruz. :)

Amin inşallah yavrularımızı sağ sağlim kucağımıza alırız .ben kan sulandırıcı iğne kullanmamıştım şimdide kullanmıyorum vitamin demir ve magnezyum kullanıyorım birde doğuma kadar progestan fitil olarak kullanıyorum.doktorunla ayrıntılı konuş bence internet te okumuştum kiminin dikişini doğum anında kiminin doğumdan bikaç hafta önce alıyorlarmış.bende şimdiki gebeliğimde konuşmadım dikişi nezaman alması gerekgerektiğini.tercihim doğum anında alınması zaten hastane çok yakın

bu gebeliğimde progestanı 21. haftaya kadar hap olarak kullandım. kan hapı ve magnezyum kullanıyorum vitamini bir kaç hafta önce bıraktım. yarın doğum için gideceğim doktorda kontrolüm var. doğum için başka bir doktorla görüşüyorum. kendi doktorum muayenehanede çalışıyor. benimkini doğuma yakın alıcaz dedi ya durum neyi gösterir. hastane 15 dakikalık mesafede.

Hayırlı haberlerle dönersin inşallah Allahım hepimize hızır a.s mı yollasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…