Benim oğluşum 34. haftada döndü. Şuanda 40. haftamızı doldurduk bu seferde henüz doğum kanalına girmedi. Yine beklemedeyiz...
Benimde ters bebikim.
Ayaklarını bende ara ara mesane kısmına vurduğunda hissediyorum,yani acısını.
Nasıl baş yukarda durabiliyorlar anlamadım tontriko..
Kafaları yorulmuyor mu acaba..
Ben kafasını dr un gösterdiği yerde,kalbimin yanında biraz hissedebiliyorum.
Sen nasıl heryerde hissedebiliyorsun kii?O zaman dönmesi gerek sürekli..Sabit kalan bir bebek değil demek senin miniş: )
merhaba canim, ya bak hickirik tutuyor diyelim asagida hissediyorum sonra yanlarda filan hissediyorum hareketlerini...bu yuzden emin olamiyordum...dun randevum vardi cok sukur melegim basini asagiya cevirmisinsaAllah sizlerinde bebisleri donerler...insan biraz rahatliyor tabii bu sekilde olunca...kimilerininki iste 7. ayda filan donmus oluyormus ama benim tembel melegim iste son 5-6 hafta kala dondu cok sukur
Ay çok sevindim,darısı başıma canım ya.
Bende hıçkırıkları aşağıda hissediyorum genelde..ama hep kafa yukarda benim kızımın.Nasıl oluyor bilmiyorum tabi.
İnşAllah benimde döner kısa zamanda..Kafası yukarda hala ama gergin orası.
Normal çok istiyorum,inşAllah döner dua et
Teşekkürler canım anladım ben şimdi.valla benimki 1 ay olcak nerdeyse aynı pozisyonda duruyor bende şaşırıyorum bu duruma ama tekmelerinden ittirmelerinden anlıyorum sürekli aynı yere çalışıyor minnoş
Benim 38. Haftada döndü midem çok bulandı o haftabenimki de yukarda tutuyor başını :) bir de benim serkaj dikişim var. bebeğim dönerse şayet 20 nisanda dikişim alınacak ve sancı beklemeye başlayacağız dönmezse de sezaryen olacak sonra dikiş alınacak. doğum tarihi de 1 mayısa gelmiş zaten. döneceğinden umutluyum. gönlüm normal doğumdan yana :) tam 40 haftayı beklemeyecek gibi :)
Nasıl anladın sadece mide bulantısı mı oldu canım?.benim oğlan karnımda sürekli yer değiştiriyor ya ben anlamakta güçlük çekiyorum nerde neresi var diyeBenim 38. Haftada döndü midem çok bulandı o hafta
Ayakları hep sol tarafıma vuruyordu benim Kızımında doktor 37. Haftada gittiğimde 2 hafta sonra gel sezeryana alalım dedi ben kabul etmedim sancı ile bile dönen bebek varken neden bile isteye sezeryan olayım dedim çok dua ettim fırsat buldukça Yürüdüm karnımın altına Işık tuttum ama en önemlisi çok dua ettim ve bir hafta sonra gittiğimde dönmüştü :)Nasıl anladın sadece mide bulantısı mı oldu canım?.benim oğlan karnımda sürekli yer değiştiriyor ya ben anlamakta güçlük çekiyorum nerde neresi var diye
Benimde dikişim var kızımdada dikişliydim doğum anında alınmıştı dikişim.23 gün önce doğmuştu.şimdide aynı şekilde olsun istiyorum hayırlısıyla.dikiş erken alınırsa wc oturup kalkmakta bile korkarımbenimki de yukarda tutuyor başını :) bir de benim serkaj dikişim var. bebeğim dönerse şayet 20 nisanda dikişim alınacak ve sancı beklemeye başlayacağız dönmezse de sezaryen olacak sonra dikiş alınacak. doğum tarihi de 1 mayısa gelmiş zaten. döneceğinden umutluyum. gönlüm normal doğumdan yana :) tam 40 haftayı beklemeyecek gibi :)
Benimde dikişim var kızımdada dikişliydim doğum anında alınmıştı dikişim.23 gün önce doğmuştu.şimdide aynı şekilde olsun istiyorum hayırlısıyla.dikiş erken alınırsa wc oturup kalkmakta bile korkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?