bebek ne zaman döner?

Benim oğluşum 34. haftada döndü. Şuanda 40. haftamızı doldurduk bu seferde henüz doğum kanalına girmedi. Yine beklemedeyiz...

Şunu yazmışım ve ertesi gün 22'sini 23'e bağlayan gece normal doğum yaptım. Bir gün önce doğum kanalına girmediğini öğrenmiştim oysaki. Çok garip geldi şimdi okumak.
Kızlar ümitlerinizi kesmeyin. doktorun kapısından çıkar çıkmaz bile döner bu bebişler .

merhaba canim, ya bak hickirik tutuyor diyelim asagida hissediyorum sonra yanlarda filan hissediyorum hareketlerini...bu yuzden emin olamiyordum...dun randevum vardi cok sukur melegim basini asagiya cevirmis insaAllah sizlerinde bebisleri donerler...insan biraz rahatliyor tabii bu sekilde olunca...kimilerininki iste 7. ayda filan donmus oluyormus ama benim tembel melegim iste son 5-6 hafta kala dondu cok sukur

Ay çok sevindim,darısı başıma canım ya.
Bende hıçkırıkları aşağıda hissediyorum genelde..ama hep kafa yukarda benim kızımın.Nasıl oluyor bilmiyorum tabi.
İnşAllah benimde döner kısa zamanda..Kafası yukarda hala ama gergin orası.
Normal çok istiyorum,inşAllah döner dua et

canim boyle ac karnina hareketler varmis...nasil anlatsam??? belinin altina bir kac tane yastik aliyorsun bacaklar yerde ellerde yerde..karnin yukari donuk bir sekilde 10 dakika bekliyorsun. bunu gunde yemekten once 2 defa 10 ar dakika yapiyorsun. bu hareketin bebegi cevirebilecegini duymustum canim :44: eger bebis donmeseydi doktor birseyler yapip bebegi cevirmeye calisacakti sanirim, ama cok sukur gerek kalmadi. insaAllah canim seninkide diger bekleyen arkadaslarinda bebisleri doner ve Allah gonlumuze gore verir

benm prenssesımde 28 de dondu ınş normal olur dogumum son dk ka bişi cıkmaz

benimde 34.haftam dün kontrolüm vardı dönmemiş hala ( sezeryana gerek kalmaz umarım

benim bıdık kızımda baş yukarı duruyor doktorumuz 10 gün daha bekleyelim bakalım diyor 35. haftamdayım bakalım dönecekmi ilk dogumum normaldi hakkımızda hayırlısı gönlüm normal dogumdan yana hayırlısı

benimde 36.haftaya kadar başıaşağıdaydı nasılyaptıysa 37 haftalık iken ters durdu ve hala oyle normal doğum istiyordum ama hayırlısı.yani son anda yınede pozisyon değiştirebiliyor

33. haftanın içindeyim. benim tosunum 2 hafta önce doğru konumdaydı. ama bu pazartesi muayenemizde baktık ki yine kafasını yukarı sırtını sol yanıma doğru vermiş. zaten 2 haftadır eşime söylüyordum hareketleri değişti diye. doktor dönmezse sezaryen dedi haliyle. birazcık iri olduğu için dönmeside zor olacak sanırım. normal doğum istiyordum, üzüldüm. gerçi sağlıklı olsun da başka isteğim yok. ablam 23 gün önce doğum yaptı. bebişin boynuna kordon dolandığı için gününden önce acilen sezaryen yapıldı. o aklıma geldikçe daha çok korkuyorum.

hayırlısı 10 gün sonra tekrar kontrolüm var. bakalım

benimki de yukarda tutuyor başını :) bir de benim serkaj dikişim var. bebeğim dönerse şayet 20 nisanda dikişim alınacak ve sancı beklemeye başlayacağız dönmezse de sezaryen olacak sonra dikiş alınacak. doğum tarihi de 1 mayısa gelmiş zaten. döneceğinden umutluyum. gönlüm normal doğumdan yana :) tam 40 haftayı beklemeyecek gibi :)

kızlar döndü demek doğum pozisyonuna girmiş demek sanırım.iyi de bebek zaten hareket etmiycekmi sanki doğuma kadar ve sonucta pozisyon değişmiş olmayacakmı...kafam karıştı

valla benimki 1 ay olcak nerdeyse aynı pozisyonda duruyor bende şaşırıyorum bu duruma ama tekmelerinden ittirmelerinden anlıyorum sürekli aynı yere çalışıyor minnoş

Benim 38. Haftada döndü midem çok bulandı o hafta

Nasıl anladın sadece mide bulantısı mı oldu canım?.benim oğlan karnımda sürekli yer değiştiriyor ya ben anlamakta güçlük çekiyorum nerde neresi var diye
Ayakları hep sol tarafıma vuruyordu benim Kızımında doktor 37. Haftada gittiğimde 2 hafta sonra gel sezeryana alalım dedi ben kabul etmedim sancı ile bile dönen bebek varken neden bile isteye sezeryan olayım dedim çok dua ettim fırsat buldukça Yürüdüm karnımın altına Işık tuttum ama en önemlisi çok dua ettim ve bir hafta sonra gittiğimde dönmüştü :)

Benimde dikişim var kızımdada dikişliydim doğum anında alınmıştı dikişim.23 gün önce doğmuştu.şimdide aynı şekilde olsun istiyorum hayırlısıyla.dikiş erken alınırsa wc oturup kalkmakta bile korkarım

doğuma acilen mi gitmiştin ki doğumda alındı bi de normal doğum mu yapmıştın. inşallah o kadar bekler benim ki de :) ben de korkarım dikiş olmasa. 2 haftadır grip ve öksürükle uğraşıyorum öksürürken bile korkuyorum bebeğe ya da dikişe bişey olacak diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…