gulizgul gulizgul.blogspot.com Kayıtlı Üye 6 Mart 2008 4.581 9 358 Muğla 7 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi gulizgul #1 Bebek Nasıl Yapılır Bebek Nasıl Yapılır? .. diye miniklere sormuşlar onlar da bakın ne cevaplar vermiş: (bazıları bayağı iyi) "Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar" (Abby 6 yaşında) "Ben asla bebek yapmıcam.. Babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş" (Marie-Ann 9 yaşında) "Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman ikisinden birinin bebeği olacak demektir" (Paul 6 yaşında) "Bebek annemizin içinden çıkar doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır" (Edward 6 yaşında) "Bebek yapmak için bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir" (Shelley 7 yaşında) "Karşımızdakı evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlü dışarı çıkamıyor" (Alistair 9 yaşında) "Bebek yapmak için önce aşık olursun evlenirsin.. veya bunlara gerek de yok aslında.." (Peter 9 yaşında) "Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım evde misafir olmaması lazım" (Lyn 9 yaşında) "Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım" (Francis 7 yaşında) "Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır" (Paulette 6 yaşında) Netten alıntıdır. Birazda gülelim dedim :))))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bebek Nasıl Yapılır Bebek Nasıl Yapılır? .. diye miniklere sormuşlar onlar da bakın ne cevaplar vermiş: (bazıları bayağı iyi) "Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar" (Abby 6 yaşında) "Ben asla bebek yapmıcam.. Babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş" (Marie-Ann 9 yaşında) "Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman ikisinden birinin bebeği olacak demektir" (Paul 6 yaşında) "Bebek annemizin içinden çıkar doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır" (Edward 6 yaşında) "Bebek yapmak için bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir" (Shelley 7 yaşında) "Karşımızdakı evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlü dışarı çıkamıyor" (Alistair 9 yaşında) "Bebek yapmak için önce aşık olursun evlenirsin.. veya bunlara gerek de yok aslında.." (Peter 9 yaşında) "Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım evde misafir olmaması lazım" (Lyn 9 yaşında) "Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım" (Francis 7 yaşında) "Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır" (Paulette 6 yaşında) Netten alıntıdır. Birazda gülelim dedim :))))kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
beratefe kücük meleklerim Kayıtlı Üye 21 Kasım 2008 906 0 96 42 Sakarya 7 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi gulizgul #2 Bebek yapmak için bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir" (Shelley 7 yaşında) :lepi: süper bayıldım ... paylaştığın için teşekkürler
Bebek yapmak için bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir" (Shelley 7 yaşında) :lepi: süper bayıldım ... paylaştığın için teşekkürler
beyazmelek Candan öte,candan ziyade Kayıtlı Üye 22 Şubat 2008 8.718 1 156 Aydın 8 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi gulizgul #3 süperdi yaa çok fgüldüm kaydirigubbakcemile3
AskBocugu Guru Kayıtlı Üye 15 Mart 2007 1.640 6 358 8 Mayıs 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi gulizgul #4 Valla bayıldım ben buna yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa