Doğuma Hazırlık Bebek Mobilyası Uyarı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

laedri81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
13
0
Herkese Merhaba,

Hamileliğimin başından beri forumu takip ediyorum ve çok faydalanıyorum. Sıkıntılı bir hamilelik dönemi geçirdiğim için tüm paylaşımlar beni çok aydınlattı. Bebek mobilyası ile ilgili olarak yaşadığım bir sıkıntı sonrası üye olup bu başlığı açtım. Yeni üye olarak arama da yaptım. Umarım benzeri konuda aktif başka başlıklar yoktur.

Ben 37 haftalık hamileyim ve biraz yaşadığımız sıkıntılardan, biraz da batıl inançtan bebek hazırlıklarına yeni başladım. Sadece mobilyayı hazırlanma ve havalanma süresini düşünerek Şubat başında sipariş verdim ve Mart ortasında teslim alma şartı ile kaporamı bıraktım. Ancak Nisan ortasını bulmamıza rağmen halen mobilyamız ortada yok ve hala bizi oyalıyorlar. Neredeyse doğuma gideceğim ama odaya dair hiç bir düzenleme yapamadım. İstanbul'da yalnızım üstelik bu saatten sonra gelen mobilyayı nasıl temizleyeceğim yerleştireceğim bilmiyorum.

Üstelik bir de beşik vs. almamız gerekecek oda gelmediği için. Gelip gelmeyeceği de hala belli değil.

Ben mobilyamı Modoko'dan Atlas Bebe'den almıştım. Siz de aynı hataya düşmeyin derim.

Bu arada umarım forum da bu tür şikayetleri isim belirterek yazmak sorun olmuyordur ama şu halimle canım çok sıkıldığı için diğer tüm hamileleri uyarmak istedim. Kimse aynı sıkıntıları yaşamasın. Zaten hamilelikte bin çeşit endişe yakamızı bırakmıyor.

sağol canım uyarın için
çok faydalı oldu benim için emin ol

bende benzer bir durumu evlenip mobilya aldığımızda maskoyla yaşadım.
bi daha tövbe maskonun da modokonun da kapısından girmem dedim.
inşallah mobilyanız gelir canım en kısa zamanda..

bende benzer bir durumu evlenip mobilya aldığımızda maskoyla yaşadım.
bi daha tövbe maskonun da modokonun da kapısından girmem dedim.
inşallah mobilyanız gelir canım en kısa zamanda..

Modoko ve masko tekil firmalar değil ki...
Buralar mobilyacıların bulunduğu çarşılar....
Yani maskoda yada modokoda sorun yaşamıyorsunuz....
Maskodaki yada odokodaki bir firma ile sorun yaşıyorsunuz....

Yani bu şey gibi oluyor... Beşiktaşta bir butikten kazak aldım, kazak ilk yıkamada soldu, bir daha asla Beşiktaş sınırlarına girmem.... Komik oluyor dimi???

Neyse Mobilyacıyı sık sık arayıp siz nasıl sıkıntı yaşıyorsanız, aynı sıkıntıyı onların da yaşamasını sağlayın....Hatta aramak yertmez dayanın kapısına, hadi bugün yüklüyorsun bana mobilyamı, moblyayla beraber çıkıcam bu dükkandan diyeceksin, ve gerekirse sabahtan akşama kadar dükkanda oturacaksın... Geen müşterileri de taciz edeceksin, mobilya bakmaya gelenlere aman ama sakın bakmayın buraya bakın şubatta kaporo verdim martta teslim edeceklerdi hala teslim etmediler, teslim edene kadar bu dükkanın vitrininde konu mankeni gibi bekliyorum falan diyeceksiniz....

Tabii 37 haftalık halinle bunu sen yapamazsın ama eşin yapabilir....

Mutlaka hakkınızı aramanızın bir yolu vardır.
Telefonla olmuyorsa gidin yüzyüze görüşün..

Sinir bozucu bir durum.

Evlendiğimde de mobilyaları Modokodan almıştım. o firmalarla sorun yaşamadım. Şansa Atlas bebe sorunlu çıktı. ınanın dediğiniz gibi eşim adamların peşi sıra koşturuyor. Daha dün oradaydı ama hala bekliyoruz.
Mobilya fiyatlarına gelince aldığın parçalara göre değişiyor tabii ama 1.700-2.200'e güzel bir takım alabilirsin. Taksitli olursa fiyat artabilir. ıyi bir mobilyacıya denk gelirseniz işin güzelliği mobilyayı istediğiniz gibi yaptırabilmeniz. Biz dolabı kendimize göre ısmarlamıştık mesela ama göremeyeceğiz gibi o ayrı:KK43:

Sonunda geldi mobilyamız. Tam istediğim gibi değil ama işimizi görür artık. rengi değiştirmişler. Artık klasın dedik daha fazla uğraşmayalım.
Bundan sonra hazır mobilya alacağım...

bende yeni aldım 35 haftalık hamileyim çilekten aldım yarın geliyo kısmetse ben birden karar verdim almaya o yüzden geç kaldım artık yavaş yavaş yerleştirecem içlerini ayrı yetten bombilili beşiğim var ilk başlarda ona yatıracam bebeği gece çok uyandırırmış

benimde tam tersine..
bebek kayıplarım olduğu için aynen belkide batıl inanaç ama içim rahat etsin diye sipariş ettiğim karyolayı 3 hafta önceden göndermemelerini istedim ısrarla(izmir kemerli çarşı barış bebeden)..ama karyolamdaki değişiklik için falan beni siparişten 2 gün sonra aradılar yani fabrika daha hazırlamamıştı ama sonra siparişten bir hafta geçmedi bir telefon karyola geldi...üstelik verdiğimiz adrese değil bir dükkana bırakıp gitmişler....yerim falan hazır değil sıkıntı içime düştü ...

yani firmalar ne istersenzi tersini yapıyor.....

Ben de atlas mobilyadan bebek mobilyası aldım ve inanılmaz memnun kaldım herkese de tavsiye ederim: sizinkinde illaki bir aksilik olmuştur diye tahmin ediyorum: modoko atlas mobilya herkese tavsiye ederim arkadaslar

Ben de atlas mobilyadan bebek mobilyası aldım ve inanılmaz memnun kaldım herkese de tavsiye ederim: sizinkinde illaki bir aksilik olmuştur diye tahmin ediyorum: modoko atlas mobilya herkese tavsiye ederim arkadaslar

ooo ilk ve tek mesaj bu olduğuna göre reklamlara hoş bulduk :)

tesadüf üzeri bebek mobilyaları hakkında fikir edinmek için bakarken konu başlığı dikkatimi çekti girdimki ne görüyim atlas bebe bende burdan mobilyamı 1haziranda sipariş verdim kaporamı bıraktım 45 gün dedi gerçi bana bekliyorum okdar üzüldüm ve okadar içimde şüphe varki korkuyorum :KK43: eskitme beyaz istemiştik bizde rengini eger yapamazlarsa başka bişeyle karşılaşırım diye of zaten hamilelik zor sitresli son haftalarım buayın ortasında almam lazım :KK43: memnun kalırsam buraya yazarım aynı sıkıntıyı banada yaşatırlarsa sizide bilgilendiririm arkadaşlar ne heveslerle az paraya da yaptırmıyoruz sonuçta

X