ya benim merak ettiğimde mutfakta falan bişeler yaparken bebişi nasıl oyalıyorsunuz.ben kendi başına bıraktığımda en fazla 10 dak oyalanır sonra sıkılıp bağırmaya başlıyo.yer minderine yatırıp önüne oyuncaklarını koyuyorum onlarlada pek vakt geçirmiyo.bazen televizyona takılıo ama oda en fazla 10 dak.
siz napıyosunuzz:) bu arada benim bebişim 6,5 aylık emekleme belirtisi yok ...
Benimkide 3,5 aylık aynı dediğin gibi herşeyden max.10 dk sonra sıkılıyo , ben pusetle yanıma mutfağa alıyorum yemek falan yaparken biraz oyalanıyo .
Önce salıcağı var onda oyuncaklarıyla biraz oyalanıyo , gün içinde binbir takla atıyorum :)
salıncaktan anakucağına ordan pusete , ordan odasında yatağında dönencenin altına , ordan salona :)))
daha say say bitmez yani
aayyyy kızlar çok zor oluyor bu kucağa alışan bebeklerle uğraşmak.benim oğlan sürekli kucak istiyor ve çok yoruyor annesini ::)) aman diyorum ağlamasın sağlıklı olsun diyorum ama ben hafoluyorum resmen.napıcam bilemiyorum.valla bende gün içiden ordan oraya habire değiştiriyorum.pusete koyuyorum mutfaktayken,sonra sıkılınca tv çizgi film izliyoruz,sonra arabasına koyup gezdiriyorum hergün dışarı çıkartıp.sonra yatağına yatırıp dinlenmesini sağlıyorum.sonra koltukta oyunlar oynatıyorum.ama bunların hepsi 10 dk idare ediyor kaanı.sonra gene kucakta dolanmak istior :) işimizzz çok zor bizim
valla canım benim kızım müziğe alışkın.ben ona müzik açıyorum hep dinliyor.sesi çıkmıyor.bende işlerimi hallediyorum.üstelik müzik zihin geliştirmeyede yardımcı oluyormuş bilginize.kızımda bu arafa 5 aylık:)
benimki de hemen sıkılan cinsten..neredeyse 4 aylık oldu oğlum..uyumadığı zamanlarda oyun halısında biraz takılır, yatagındaki asılı oyuncaklarıyla biraz oyalanır, baby tv ye bakar..ama bunlar da 5-10 dk..bu sırada koşturup evi toplarsam, bişeyler yiyebilirsem ne ala..birlikte müzik dinleyip şarkı söylüyoruz bunu çok seviyor..kollarını bacaklarını da müziğe göre hareket ettirip kaslarının gelişmesini sağlıyorum.ana kucağına koyup yemek yaparken, çamaşır asarken yanıma getirip ne yaptığımı anlatıyorum ona..tüm gün koşuşturmaca yani, biraz büyüseler belki tek başlarına zaman geçirmeyi öğrenebilecekler -tatlicadiarzu-
Benimkisi de 2,5 aylık bende ne yapacağımı şaşırıyorum dönencesiyle duruyo ama sıkılıyo hemen yaygarayı kopartıyo, ne iş yapabiliyorum ne yemek,çamaşır kurutsam toplayamıyorum toplasam yerine yerleştiremiyorum,hep kucak istiyor,ne yapacğımı bilemiyorum yaa..uykusuda az..