Ins cnm sagol.Normalde adetlerin duzenli mi ?Evet benimde yarın 7.günüm
Hadi hayırlısı İnşaaAllah beklediğin sonucu alırsın
Ben olmazsam hemen yaptırmicam artık çünkü her seferinde hüsran
o durumu görmeyeyim daha iyi
Ben şimdi sağlığımı düşünüyorum İnşaaAllah kötü bişey yokturda adet olurum bir an önce
Ins cnm sagol.Normalde adetlerin duzenli mi ?
Ins cnm bnmde duzenlidir 30 gunde bir adet olurum.bu ay ilk defa gecikti yarin test ypcmAslında düzenliydi ama son birkaç aydır sapıtmaya başladı özellikle idrar yolu enfeksiyonu geçirdikten sonra:-(
5 ay önce geçirmiştim
Normalde ortalama 32 günde oluyordum İnşaaAllah tekrar düzene girer şu durumu yaşamaktan nefret ediyorum ALLAH hayır etsin....
Senin döngün kaç canım?
Vardır Allah'ın bir bildiği canım hayırlısı ile kucağına alacaksın bebişini bende polikistik over hastasıyım doktorlar tedavisiz olmaz diyorlar ama yaşım genç olduğu için kendi kendine olmasını istiyorlar en azından bir süre için bende ümitlendim bu ay adetime 4 gün var inşallah olmayız adet23 yasindayim ama benimde tek istedigim genc yasta anne olmak bazen diyorum iyiki kucik yasta evlendim 4 bitip 5 gircek hala cocuk yokk benle evlenenler ikinciyi yapiyo
Canım ümidini kaybetme idrarda belli olması için en az ilişkiden 15 gün geçmesi gerekiyor daha erken idrar testi için moral bozmak yok3 gun var reglime dayanamayip yaptim sonuc husran birde siz bakin
Merhaba arkadaşlar benim testimde bu şekilde sizce varmi hamilelik
3 gun var reglime dayanamayip yaptim sonuc husran birde siz bakin
Evet bnim 5. Günüm adet gecikmem var ve yaptım cikmadi ebe hanıma sordum 10 gün gecince çıkar dedi
çok net değil ama bence olabilirMerhaba arkadaşlar benim testimde bu şekilde sizce varmi hamilelik
Haisin canim insan uzuluyor yinede sen bi kan testini tekrarlaVarsada şuan belli olmaz canım
Benimde adet günüme 4-5 gün kala kan testim negatif çıktı
Gecikmemden 3 gün sonra da erken gebelik testi yaptım ama pişman oldum o da negatif
şuan hala adet olmadım bugün 37.günüm ama kendimi şartlandırmıyorum artık olabilirimde yani ama ALLAH tan hiçbirzaman ümit kesilmez daima umut,sabır ve dua ile bekleyelim
Ben hic goremedim adet gecikmesini bekliy emYok gibi mi görünüyor canım sanki çok silik çizgi var gibi
yok cnm ya adet oldumm ben 3 gun gecikmeyleValla umutlandırmış olmiyim de, sanki silik bi cizgi var... Dedigin gibi adete 1 hafta varsa, idrar da böyle cıkması gayet normal.
InsaAllah cnm benim Rabim izin verirse drlar bileee sasirirVardır Allah'ın bir bildiği canım hayırlısı ile kucağına alacaksın bebişini bende polikistik over hastasıyım doktorlar tedavisiz olmaz diyorlar ama yaşım genç olduğu için kendi kendine olmasını istiyorlar en azından bir süre için bende ümitlendim bu ay adetime 4 gün var inşallah olmayız adet
yok cnm adet oldum 3 gun gecikmeli oldum ama oldum heralde hala kurtajin etkisi var kurtajdan sonraki ikinci adtim oldu buCok cok silik hayalet bir cizgi var sanki sonuc ne kan testi yaptirdiniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?