Bebek mi var?

Ins cnm sagol.Normalde adetlerin duzenli mi ?

Ins cnm sagol.Normalde adetlerin duzenli mi ?

Aslında düzenliydi ama son birkaç aydır sapıtmaya başladı özellikle idrar yolu enfeksiyonu geçirdikten sonra:-(
5 ay önce geçirmiştim
Normalde ortalama 32 günde oluyordum İnşaaAllah tekrar düzene girer şu durumu yaşamaktan nefret ediyorum ALLAH hayır etsin....
Senin döngün kaç canım?

Ins cnm bnmde duzenlidir 30 gunde bir adet olurum.bu ay ilk defa gecikti yarin test ypcm

3 gun var reglime dayanamayip yaptim sonuc husran birde siz bakin

Eklentiler

• Screenshot_2016-10-15-13-57-27.png
    107,7 KB · Görüntüleme: 85
23 yasindayim ama benimde tek istedigim genc yasta anne olmak bazen diyorum iyiki kucik yasta evlendim 4 bitip 5 gircek hala cocuk yokk benle evlenenler ikinciyi yapiyo
Vardır Allah'ın bir bildiği canım hayırlısı ile kucağına alacaksın bebişini bende polikistik over hastasıyım doktorlar tedavisiz olmaz diyorlar ama yaşım genç olduğu için kendi kendine olmasını istiyorlar en azından bir süre için bende ümitlendim bu ay adetime 4 gün var inşallah olmayız adet

Kızlar bende polikistik over hastasıyım bebek istiyoruz daha 6 aylık evliyim adetime 4 gün var yumurtlama günlerime dikkat edip eşimle o günlerde birlikte oldum 3 gündür kasık ağrılarım var inat ettim adetim gecikene kadar test yapmıcam ümitlenmek istemiyorum ama bir bebeğim olsun çok istiyorum birde çok tuvalete gidiyorum normal mi bu kızlar

3 gun var reglime dayanamayip yaptim sonuc husran birde siz bakin

Varsada şuan belli olmaz canım
Benimde adet günüme 4-5 gün kala kan testim negatif çıktı
Gecikmemden 3 gün sonra da erken gebelik testi yaptım ama pişman oldum o da negatif
şuan hala adet olmadım bugün 37.günüm ama kendimi şartlandırmıyorum artık olabilirimde yani ama ALLAH tan hiçbirzaman ümit kesilmez daima umut,sabır ve dua ile bekleyelim

Bende çok düzenli adet olurum reglime iki gün geçe meraktan yaptım idrarda çıkmıştı çok silik sonra kan testi yaptırdım orada da çıktı

Haisin canim insan uzuluyor yinede sen bi kan testini tekrarla

InsaAllah cnm benim Rabim izin verirse drlar bileee sasirir

Benimde adetim 5 gün geçti aşıkların agriyo sol tarafım ve kahverengi A kintim var bide böyle beyaz A kintim var hep adet olcakmisim gibi hissediyorum ama olmuyorum testte yaptım ama net bisey görünmüyor gölge. Var gibi siz hamilelik belirtileri olarak ne yaşadınız arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…