• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek mi hormon mu?

sibelizim

Kağanin annesi
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
2.987
2.928
398
Hanımlar fikir ve tecrübelerinize ihtiyacım var benim regl dönemlerim 28 gün sürer 7 gün olur ilk 3 gun yoğun kanamalı geçer,yılda 1 kez de dönem değişikliği yaşardim yani mesela örneğin her ayin 28 inde yada 27 sinde oluyorsam yılda 1 kez o tarih değişir ve geri kalan tüm yıl o tarih üzerinden belli olur regl günüm. .ama hep 28 gün. ..Ancak 3 ay önce demir eksikliğinden ötürü demir hapi almaya başladım ve regl tarihlerim 26 gunde bir olarak değişti. . Geçen ay adetim 2 gün kala idrar testi yapıp 1 saat sonra 2.net çizgiyi görünce hamile sanıp Dr kostum ama kanda baktilar 0.01 çıktı adet günümde adet oldum ama herzamanki az miktarda. .Dr önümüzdeki ay 3.günü gel hormona bakalım dedi.Bu ay 21 şubatta olmam gerekiyordu ama olmadı gelmedi idrar testi yaptım negatif 22 şubatta da olmadı test yine negatif dün öğlen pembe az bişi olunca ben başladı diyip yarın için Dr randevusu aldım ama bugün hala yok belki 1 damla. .üstüne görme mi hormonal mi bilmiyorum. Inanilmaz ağrım var idrarda hala yok...yarın Dr gidicem ama hormon testi ile beraber gebelik testi isteyebilirmiyim yani yarın 3.gun sayılır mi yoksa gebelik testi yapıp yine önümüzdeki aya mi ertelenmeli? Ve üstüne gör e varsa kanda çıkar mı erken mi?

Back