Bebek İkinci El Bebek Mevlidi için dantelli yada güpürlü nevresim satan var mı ?

skocaili

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
351
19
118
Sakarya
Merhaba bebek mevlidi düşünüyorum fakat dantelli yada güpürlü şeyleri kullanmayı pek sevmiyorum ama mevlitlerin olmazsa olmazı bunlar o yüzden beyaz yada krem rengi elinizde temiz varsa iletişime geçin lütfen....

benim 2 adet setim var böyle yaptırtmıştık.Biri pembe biri sarı sadece mevlüt için kullandım hangisini kullandım tam hatırlamıyorum ama bir dahada kaldırdık tabi

canım bende de krem renk uyku seti var. hiç kullanmadık. bebeko marka. nevresim değil, uyku seti düşünürsen foto ekleyeyim.

Son düzenleme:
bende var canim kizimin mevludunde kullandik sonra kaldirdik iki adet yastik kilifi yorgan kilifi ve çrsafi var.çok pahaliya yaptirmistik.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim güzeller güzeli bir kızım var o yüzden krem beyaz pembe renkler düşünüyorum sizden ricam foto eklemeniz...

sevgiler...

cnm sen lohusayken mi yapacaksin mevludu nevresimi bebek için mi sordun lohusa için mi? kimileri yatarken yapar da ona gore baska foto da ekliycem

cnm sen lohusayken mi yapacaksin mevludu nevresimi bebek için mi sordun lohusa için mi? kimileri yatarken yapar da ona gore baska foto da ekliycem

Canım lohusalık bitti benim kızım 2 aylık kendi memleketimde düşündüğüm için geciktim biraz benim için annem pike takımı yaptırmıştı zaten ben bebek için düşünüyorum.....

Kızlar bebeğim uyandı siz foto koyun lütfen ben akşama bakacam onlara fiyatta yazarsanız çok iyi olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…