Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım kimse kullanmamış bu tarz ürünler....
bendede gümüş gri nevresim takımı ve yeşil beyaz pike takımı var akşam resim çekip eklemeye çalışırım renkler uyarsa
gümüş gri olabilir foto bekliyorum.....
Merhaba bebek mevlidi düşünüyorum fakat dantelli yada güpürlü şeyleri kullanmayı pek sevmiyorum ama mevlitlerin olmazsa olmazı bunlar o yüzden beyaz yada krem rengi elinizde temiz varsa iletişime geçin lütfen....
Foto koyabilir seniz görmek isterim....
canım bende de krem renk uyku seti var. hiç kullanmadık. bebeko marka. nevresim değil, uyku seti düşünürsen foto ekleyeyim.[/Q
krem rengi güzelmiş foto yükleyebilir misiniz....
msj kutunuz dolu.Benim ilk önce nereye kaldırdığımı hatırlamam lazım.En kısa zamanda yüklerim bu konuya
bende var canim kizimin mevludunde kullandik sonra kaldirdik iki adet yastik kilifi yorgan kilifi ve çrsafi var.çok pahaliya yaptirmistik.
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim güzeller güzeli bir kızım var o yüzden krem beyaz pembe renkler düşünüyorum sizden ricam foto eklemeniz...
sevgiler...
işte bu canım..
Eki Görüntüle 860997 Eki Görüntüle 860998 Eki Görüntüle 860999
istersen yine hiç kullanılmamış krem renkte 0-3 ay mevlüt takımı da var.
Mevlit takımını da buradan aldım onun için teşekkür ederim fiyat rica edeyim....
cnm sen lohusayken mi yapacaksin mevludu nevresimi bebek için mi sordun lohusa için mi? kimileri yatarken yapar da ona gore baska foto da ekliycem