Bebek Beslenmesi Bebek mamasi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Öyle bir şey yok, çişli bezlere bakarak anlaşılıyor zaten, ayrıca bebe bu zaten memeden inmemesi gerekiyor, ağlamaktan ve memeden başka bir şey bilmiyor
Memeden inmek ismemesinden bahsetmedim ben, uykuya dalamama ve uzun uyku uyuyamama probleminden bahsediyorum. Mesela oglum 15 dk da 1 kez uyanmaya basladiginda sutumun yetmedigini anlayip yemek yemeye basliyordum hemen, sut olunca onun uyku suresi uzuyordu. Yoksa meme kenesi olmalarindan bahsetmiyorum dedigim gibi

Memeden inmek ismemesinden bahsetmedim ben, uykuya dalamama ve uzun uyku uyuyamama probleminden bahsediyorum. Mesela oglum 15 dk da 1 kez uyanmaya basladiginda sutumun yetmedigini anlayip yemek yemeye basliyordum hemen, sut olunca onun uyku suresi uzuyordu. Yoksa meme kenesi olmalarindan bahsetmiyorum dedigim gibi
Mamadan sonra uyuma sebebi mamanın ağır gelip bebeği uyutması, belki de doyuyordu zaten bebeğiniz

Merhaba hanimlar size bi sorum olacak kendi cocugum degil ama komsumuzun cocugu var 1 aylik kendi cocugum gibi severim cok agliyo annesinin sütu yok mama veriyo ama aptamil ben gaz yapiyo diyorum yok diyo sonradan belki diger mamalar pahali diye sadece onu alabiliyo dedim bilmiyorum cok uzuluyorum yarin gidip baska mama alicam bebege kendim alicam durumlari yok cunku burda marka vermek dogru olmaz bana özelden hangi mama iyi yazar misiniz ?Bu konuda tecrubeli degilim etrafimda cok yeni dogan bebek var hepsinin anne sutu var o yuzden dedim bilse bilse kk üyeleri bilir
Aptamil çok da ucuz bir mama değil benim oğlumda da gaz ve kabızlık sorunu vardı biz 1 yaşına kadar aptamil conformil kullandık gaza ve kabızlığa iyi geliyor birde onu denesinler

Biz evolvia kullanıyoruz anne sütünün yetmediği zamanlarda.. Çok iyi tavsiye ederim.

Gelmiş mama öcücüler :)
Her bebeğin mide kapasitesi farklı, 600 gram almış ama doyduğunu göstermez.
Süt yetersiz ise mama alacak, aç mı kalsın bebecik sırf anne sütü diye?
Te Allahım ya...

Gelmiş mama öcücüler :)
Her bebeğin mide kapasitesi farklı, 600 gram almış ama doyduğunu göstermez.
Süt yetersiz ise mama alacak, aç mı kalsın bebecik sırf anne sütü diye?
Te Allahım ya...
doymadığını nasıl anlıyorsunuz mesela?
mama öcü değildir tabi ki ama ülkedeki çoğu anne boşu boşuna mamaya başlıyor ve devamında da bebek biberona alıştığı için anneyi reddetmeye başlıyor

Şöyle söylim daha 20 yasinda ilk cocugu ailesi falan kimsesi yok henüz eski tellerden kullaniyor oturdugu evde esinin dayisi vermis maddi durumu pek iyi deil sürekli benden biseyler arastirmami istiyo bi kac kez suriyelilerden kilo isi bez aldi cocuk pisik oldu hep bez aldim bi kac kez ama bende zengin bi insan degilim elimden geldigince yapmaya calisiyorum
Babası nerde?

Back