Bebek malzemeleri tavsiye

Siyah Palto

🦀
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mart 2024
7.841
12.450
168
31
Selam kızlar
anneler ve anne adayları bebekleriniz için yaptığınız alışverişlerden gerek fotoğraflarla ,gerek anlatımlarla ,gerekse link olarak bilgiler paylaşabilir misiniz ? özellikle alınabilecek !

yatak
süt sağma pompası çekim gücü fazla olan
biberon

hatta meme reddi olmaması için daha kullanışlı biberonlar falan varsa tavsiyelerinizi bekliyorum .

Ben sadece daha arabasını aldım 🙈

Yani bir anne hastaneye giderken hem bebeği hem kendisi için çantasında asla olmazsa olmaz diyeceğiniz şeyleri bana listeleye bilir misiniz ? Şimdiden teşekkürler 🙂

Eklentiler

• IMG_9692.webp
    IMG_9692.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Biberon kullanmadım ben ilk 15 gün kullandım o da wee cam biberon vardı sadece onu doyuyo mu emin olmak için az mama verdik. Memeler tıkalıydı. Meme reddi olmayan diye bir şey yok hiçbir biberon anne memesine benzese de ahnı ten hassasiyetinde olamaz ve emerek çekebileceği gibi değil. Inşallah kullanman gerekmez ama lansinoh az akışlıydı diye biliyorum. Digerleri tesr çevirincr pıt pıt damlıyo test videoları var. Yine memeler tıkanınca iyice mastit olmamak için lansinoh sağma makinesi kullandım. Çiftliydi ama öyle beceremedim tek tek tutarak kullandım çok iyiydi. Işe dönülecekse sağım uzun süre devam edecekse çiftli alınabilir direkt.

Yatak kullanmadık. Ahşap beşik aldım bir gece zor yattı hep yanımdaydı. Yine doğursam. Babynest alırım reflü yataklı olanından sığmayınca da bebeyle birlikte montessoriye geçerim.

Ya işte sezeryan olcam ikiz küvez de uzun kalırsa (Allah esırgesin) acaba diyorum hemşireler sağ sütü biberonla vericez derlerse korkusu bendeki yanımda olsalar enjektör yada kaşıkla sabırla beslerdım

Soyledıgınız markaları arastırcam bende cok fazla koca koca yataklar alıp odayı darlamak istemıyorum aslında

Ben yanıma ped almamıştım kanamam ayağa kalkınca çok az kalmıştı o külot bezlerden almıştım. Yanına alabilirsim dilersen. Emzirme atleti ve sütyeni yerine de lcwdan cuplu atlet almıştım o çok daha iyi bence. Haa benim meme hiç yok kopçayla uğraşmak yerine fırt diye kenara çekip emzirdim.🤣 Göğüs pedi de her şeyi kullandım lansinoh blue lock diyorum kesinlikle. Lansinohcu başı gibi oldum şuvan. 🤣 #reklamdeğildir 🤣

Ya işte sezeryan olcam ikiz küvez de uzun kalırsa (Allah esırgesin) acaba diyorum hemşireler sağ sütü biberonla vericez derlerse korkusu bendeki yanımda olsalar enjektör yada kaşıkla sabırla beslerdım

Soyledıgınız markaları arastırcam bende cok fazla koca koca yataklar alıp odayı darlamak istemıyorum aslında
Ikiz miydii o zaman ikili sağma makinesi kesin al. Giyilebilirler çıkmış şimdi o nasıl bilemiyorum ama normal makinenin biberonla uyumluları var bir cok markada. Philipste de olması lazim lansinohta da hatta medela var en iyisi o biliyorum. Ikiz bebe emzirmek pek mümkun olmayabilir en azından sağar biberon başlığını takar direkt verirsin. Ona göre yedekler alırsın. Bu özellik mutlaka olsun da markayi kendin seç tabi

Ben yanıma ped almamıştım kanamam ayağa kalkınca çok az kalmıştı o külot bezlerden almıştım. Yanına alabilirsim dilersen. Emzirme atleti ve sütyeni yerine de lcwdan cuplu atlet almıştım o çok daha iyi bence. Haa benim meme hiç yok kopçayla uğraşmak yerine fırt diye kenara çekip emzirdim.🤣 Göğüs pedi de her şeyi kullandım lansinoh blue lock diyorum kesinlikle. Lansinohcu başı gibi oldum şuvan. 🤣 #reklamdeğildir 🤣
Depend almayı düşünüyorum bende ped olarak .

Göğsüm yok diyemıcem 85 den 90 lara doğru gidiyor kilo aldıkça herhalde az da sütlenirsem büyüyebilir 🙈
Lansinoh u bu konuda arastırcam peki süt sağma makinanızın çekim gücü nasıldı yani sizce ?

Ikiz miydii o zaman ikili sağma makinesi kesin al. Giyilebilirler çıkmış şimdi o nasıl bilemiyorum ama normal makinenin biberonla uyumluları var bir cok markada. Philipste de olması lazim lansinohta da hatta medela var en iyisi o biliyorum. Ikiz bebe emzirmek pek mümkun olmayabilir en azından sağar biberon başlığını takar direkt verirsin. Ona göre yedekler alırsın. Bu özellik mutlaka olsun da markayi kendin seç tabi
Evet ikiz o yüzden sağmak zorunda olacağımı biliyorum

İlk oğlumda hiç bıberon emzik Makına sağma falan görmedim vallahi bu konuda tecrübesizim o yüzden hani meme dışında iki tane bebeye nası yetişilir bilmiyorum

Ben de burdayım henüz hiçbir şey almadım sadece elektrikli ana kucağı verdi bi arkadaşım kendi kendine sallanıyor

Ben de burdayım henüz hiçbir şey almadım sadece elektrikli ana kucağı verdi bi arkadaşım kendi kendine sallanıyor
Alt kat komşu da bana getırmıs abla ben kullanmadım al başımdan kalabalığı gitsin die 4 ay önce doğum yaptı 🤣 dedim ben sallamayı düşünmüyorum bana güldü doğsunlar görürsün die 🤣🤣🤣

Anne adayları deyince ben de geldim 😁
Ben ihtiyaç olan şeylerin belli bir kısmını aldım diyebilirim ama daha alacak da bir sürü şey var :)

aldıklarım

• Bolca müslin
  • Göğüs ucu kremi
  • Burun aspiratörü ( serum almadım henüz )
  • 11 adet kısa kollu zıbın
  • 3 4 adet yenidoğan kıyafeti
  • Park yatak ( görüntü olarak çok daha iyi beşikler var ama uzun süre gitmesi açısından park mantıklı geldi)
  • Manuel süt sağma makinesi ( elektriklisini de alacağım inş )
  • Göğüs pedi
  • Biberon (avent cam olanlardan bi büyük bi küçük )
  • Alt temizleme için pamuklu bezlerden
  • Battaniye
  • Bebek arabası
  • Puset
Yavaş yavaş diğerlerini de alacağım inş 🤣

Alt kat komşu da bana getırmıs abla ben kullanmadım al başımdan kalabalığı gitsin die 4 ay önce doğum yaptı 🤣 dedim ben sallamayı düşünmüyorum bana güldü doğsunlar görürsün die 🤣🤣🤣
Onun da 2 çocuğu üst üste oldu çok kullanmıyorlar alma boşuna dedi sallanıp duruyor belki ben de kullanmam bilmiyorum

Philips avent natural response biberon. Çekmeden gelmiyor, meme gibi. Ben onu kullanıyorum meme reddi yaşamadık.

Anne adayları deyince ben de geldim 😁
Ben ihtiyaç olan şeylerin belli bir kısmını aldım diyebilirim ama daha alacak da bir sürü şey var :)

aldıklarım

• Bolca müslin
  • Göğüs ucu kremi
  • Burun aspiratörü ( serum almadım henüz )
  • 11 adet kısa kollu zıbın
  • 3 4 adet yenidoğan kıyafeti
  • Park yatak ( görüntü olarak çok daha iyi beşikler var ama uzun süre gitmesi açısından park mantıklı geldi)
  • Manuel süt sağma makinesi ( elektriklisini de alacağım inş )
  • Göğüs pedi
  • Biberon (avent cam olanlardan bi büyük bi küçük )
  • Alt temizleme için pamuklu bezlerden
  • Battaniye
  • Bebek arabası
  • Puset
Yavaş yavaş diğerlerini de alacağım inş 🤣
Hosgeldın kuzum sağlıkla kucağına alman dileğiyle inşallah 😍
Krem de marka secımın ne oldu göğüs için

Yatağının bi görselini ekler mısın

Ben de lansinoh kullandım çekim gücü seviyeleri var ayarlanıyor ona göre. İkilisini istersen tekli kullanbiliyorsun ayarlayıp hatta normalde ikinci hattı kapatıp yapmak gerek ben direk ayrıldığı yerden takıp tekli yaptığımda daha güçlü çektiğini fark ettim öyle yapınca daha düşük seviyede kullanıyordum. Zaten beraberinde biberonu da geliyor siz yedek alırsınız ikiz olduğu için.

Back
X