Bebek Kremleri Yardım

TK646

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2007
971
4
Kızlar bebeklere krem şampuan falan türü kozmetik ne almam gerekiyor tecrübeli anneler yardımcı olabilirmi.

Bide yağ falan bisürü bişi var nerde ne kullanıcaz. Masaj falan diyorlar yağı ayrımı alınacak yardımcı olurmusunuz.

canım ben daha kullanmadım ama kullanan arkadaşım var doktor tavsiyesiyle.pişik kremi olarak bepanthen ve hametan kullanıyor.bebeğinde hiç pişik yok.bende şampuan losyon sabun gibi ürünleri sebamed den aldım.bu arada bebeyağını kiöse önermiyor.onun yerine losyon yada zeytin yağı kullanabilirsin.

canım bende henüz kullanmadım ama sebamed den aldım tüm ürünleri.bebe yağını duştan sonra falan masaj için kullanıyorlar genelde.eee bizde zamanla öğrenicez neyi nasıl kullanacağımızı

slm.arkadaşlar ben kızıma zinco diye bir pişik kremi kullanıyorum.devekuşu yağı ve papatya yağı içerikli bir krem ve çok etkili özellikle doğal.bebe yağı kullanıyorum jhonsons marka çünkü digğerleri masaj olarak kullanılabiliyor bu ise bonyo bitiminde son durulama suyuna 4,5 damla damlatıyosun ve bebğe döküyorsun hem pratik hem etkili.şampuan olarak hem saç hem vücüt olanları kullanıyorum.çünkü bebeği yıkarken hızlı olmak zorundayız yoksa banyo keyiften çok işkenceye dönüşür.arkadaşlar sizde inşallah bebğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız hayırlı doğumlar dilerim

Kızlar bebeklere krem şampuan falan türü kozmetik ne almam gerekiyor tecrübeli anneler yardımcı olabilirmi.

Bide yağ falan bisürü bişi var nerde ne kullanıcaz. Masaj falan diyorlar yağı ayrımı alınacak yardımcı olurmusunuz.

merhaba ben kızıma birkaç pişik kremi denedim en iyi sonuç hematan pomad.yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve şükürler olsun pamuk gibi.hayırlı doğumlar canım

ben cilt bakımı için kursa başlayıp ürün içeriklerini öğrenmeye başladığımdan beri değil bebeğime kendime bile %100bitkisel olmayan hiçbi ürün kullanmıyorum cnm sizde kullanmayın derim çoğu sadece anlık nemlendirmeden başka bi işe yaramıyo ve tabi kullanıdğımz toz deterjanlarla kıyafetlerini yıkamyın derim helede yenidoğanlarda

Kızlar çok saolkun yardımlar için az çok fikir sahibi oldum devamınıda bekliyorum :))

şampuan johnson ı kullanıyorum pişik kremi için çok ilginç ama arko krem kullanıyorum çooook iyi biliyormusunuz şu ana kadar bir kere bile kızarıklık olmadı bebişimde banada ablam söylemişti onun bebişi aylarca çekti pişikten hatta yara bile oldu ablamın kullanmadığı pişik kremi kalmadı en pahalısına kadar her şeyi kullandı ve birden annelerimizin bizde kullandiği arkoyu denemeye karar verdi o günden sonra hiç bir problemle karşılaşmadı bence sizde deneyin mutlaka :)))))

kızlar ben chicco nun setini aldım..kullanan arkadaşlar varsa nasıl iyi mi ögrenebilir miyim?

canim arkadasim ben bebisime Bübchen serisini kullaniyorum sampuani, banyo sabunu,vücut losyonu cok güzel bir ürün tavsiye ederim.

canim arkadasim ben bebisime Bübchen serisini kullaniyorum sampuani, banyo sabunu,vücut losyonu cok güzel bir ürün tavsiye ederim.

ewt. bende kızıma bübchen set halinde kullanmıştım. yurt dışından eltim getirmişti 5 yıl kadar önce sonra eczanelerde ve bebek mağazalarındada gördüm. hala kızıma şampuanını kullanıyorum.çok memnun kaldım...

merhaba benim bebiş aniden geldiği için alamamıştın allahtan almamıışım dr verdiği listedekileri aldık şamboan jansın beybi pişik kremi mustele bebeyağıda bitkisel bi bebe yağı canım

Canım benim asıl merak ettiğim şu losyonu ne zaman kullanıcaz yağı ne zaman kullanıcaz falan.

ilk günden itibarenher banyodan sonra kullanabilirsin canım dr bana şu zaman başla demedi kendi kadın doğum dr sormuştum bebe yağını ne marka alim diye bana söylediği sakın öğle vıcık vıcık yağlama çocuğu durulama suyuna 1 kaç damla yeter demişti bende bebe yağı almadım bitkisel bi yağ aldım benim bebeğim gazlı ooldu için ilk günden itibaren karnına kullanıyorum annem üşür üşür diye yağlayıp masaj yapmamı beklemeden giydiriyodu

canım bebeğin için:
-şampuan
-sabun
-bebe yağı
-pişik kremi

alman gerekiyor ama bunları johnsons baby i kullanırsan daha iyi...
bebek yağını banyo suyuna bikaç damla damlatırsan bütün vucuduna etki eder ve saçlarında kepek gibi olan konağın oluşmasını engeller...

X