- 6 Nisan 2022
- 53
- 28
- Konu Sahibi Zaman_3509
Sevgili Kadınlar kulübü hanımları bunu paylaşmak ne kadar doğru bilmiyorum ama gerçekten içim içimi yiyor, sizlerle de paylaşmak istedim. Benim ailemde anne ve baba tarafım komple eşlerini ya gebeyken aldattı yada bebek yeni doğduğu zaman aldattı ve buna maalesef benim babam da dahil. Ben 1 yıllık evliyim fakat daha evlilik kararı aldığımızdan beri bu konuda eşimle tartışıyoruz. Ben gebe kalınca yada doğurunca eşimle ilgilenememekten yada tam tersi eşim bebek olunca benimle ilgilenmicek diye çok korkuyorum. Gebeliğin verdiği etkiyle etim esnicek, kilo alıcam, var olan çatlaklarım daha da fazlalaşıp belirgin olacak ve eşim artık beni hiç beğenmicek sadece çocuğunun annesi görüp aldatıcak diye korkuyorum bu yüzden hiç çocuk istemiyorum çok tartıştık eşim ben öyle biri değilim asla yapmam desede maalesef inanmıyorum annem karakter meselesi desede bana göre sanki bende ailem gibi aldatılacam korkusu yaşıyorum bu korkuyu nasıl yenebilirim? Psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum ama en son çare olarak bununla ilgili bir öneriniz var mı?
Uzun oldu kusura bakmayın eğer okuyup cevap verirseniz de şimdiden teşekkür ederim.
Uzun oldu kusura bakmayın eğer okuyup cevap verirseniz de şimdiden teşekkür ederim.