• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebek Kıyafetlerını Hangi Deterjanla Yıkayacagız?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ben hic birsey almadim daha .... artik bir iki ay daha gecsin ozaman alirim ozamana kadarda iyice arastirms olurum hangisi iyi hangisi kötü hem bakim ürünleri hemde böyle deterjanlar fln

bende hacışakirin granül sabununu kullanıyodum.dün çamaşır mak.çamaşırı sıkmadı ses çıkardı durdu filtresini çıkarıp temizliyim dedim bide baktımki granül sabun erimemiş kalın bi tabaka sarmış.servisi çağırdım baktılar içerdeki borular hep sabun artığı makinayı bozmuşuz.bende artık onu kullanmıcam sıvı deterjan kullanıcam

deterjan olarak hacı şakirin bebekler ıcın sabun tozu var en saglıklısı
yumusatıcı kullanmıyorum cunkı makıne en son suyuna yumusatıcıyı katıyor ve tam olarak durulanmıyor,yumusatıcılarda bebekler ıcın bıle olsa kımyasal ıcerıyor
kuruduktan sonra ütülüyorum mis gıbı yumuşacık oluyor ,yumusatıcıya gerek yok diye düsünüyorum

ben hacı şakırle yıkadım mıs gıbıde kokuyorlar çamaşırlar yumusatıcı kullanmayı duşunmuyorum en son suyla beraber aldığı için az da olsa kımyasal kalır dıye

bende hacı şakirin sabun tozunu kullanıyodum ama başıma gelmedik kalmadık bi gün makinada sabun tozları köpük köpük taştı ( sanırım ölçüyü kaçımışım .) sonra makinada erimeyen tozlar makınayı tıkadı deerken kesinlikle sıvı deterjanla yıkamaya karar verdim.yumuşatıcı falan da kullanmıyorum kendi kokusu hoş ve yumuşacıkta yapıyor ..

kızlar 9 aylık bebegım var hacı sakır sabun tozu kullandım yda omo bayb en saglıklı sabun tozu ama yumusatıcı kullanmıyınca bı tuhaf kokuyo ılk hetapta onu kullanın sonra bebek ıcın olan deterjana gecersınız dalının yumusatıcısını aldım superr yaa mıs gıbı kokuyo kalıcı kokusuda butun eve yayılıo bazen ben bızımkıne bıle kokuyorum

Ben dalan'ın otomatik makinalar için olan sabun tozunu kullanıyorum. Yumuşatıcıya bile gerek kalmıyor misssss gibi kokuyor. Yüzde yüz çiçek yağlarından üretilmiş. Makinayı filan tıkamıyor. Yanlız leke çıkarma konusunda diğer sabun tozları gibi başarısız. Ben omo baby kullanmak istedim ama doktorum izin vermedi. Sadece lekeli bölgeyi elle yıkasam, makinada birkaç kez çalkalasam diye teklif ettim ama 1 yaşından önce izin vermedi. Bilginize..

deterjan olmaz bebege.hacı sakırın toz bebekler ıcın olanı war.kosla falan da sakın koyma.onun derısı yumusacık mahfedersın.bebekler ıcın yumusatıcı koy okadar.

Back