Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ben bugun dalin çamaşır yumuşatıcısı aldım 5 kğ 9.90 deterjanıda dalın alacagım sıvı deterjanlar sabun kalıntısı bırakmıyor dıye duymustum
yumuşatıcıyı bende dalin alcam ama deterjan hacı şakirin var bebekler için o kadar güzel kokuyorki ve yumuşacık yapıyo kıyafetleri ve hiç bir katkı maddesi yok.ablam yeğenimde kullandı çok memnundu bende onu kullancam galiba...
yumuşatıcıyı bende dalin alcam ama deterjan hacı şakirin var bebekler için o kadar güzel kokuyorki ve yumuşacık yapıyo kıyafetleri ve hiç bir katkı maddesi yok.ablam yeğenimde kullandı çok memnundu bende onu kullancam galiba...
hacısakır sabun rendesı dıye mı gecıyor yoksa sıvı mı canım
yok canım sıvı değil rende gibi ama ince yumuşacık bişey..
İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
bende sabun tozu almayı düşünüyorum..
kayınvalidemde geçende bununla ilgili dediki sabun tozu her lekeyi çıkarmıyor..
tam karar veremedim ne alsam diye aslına bakarsınız..
bende sabun tozu almayı düşünüyorum..
Kayınvalidemde geçende bununla ilgili dediki sabun tozu her lekeyi çıkarmıyor..
Tam karar veremedim ne alsam diye aslına bakarsınız..
bılmıyorum ama ben dalın alacagım canım guvendıgım bır marka
Ela Seni ÇOK Seviyorum...
Kayıtlı Üye
kuzenimin bebeişine dalin alerji yapmış, hacı şakirin veya omonun sanırım bebekler için katkısız deterjanları var.jhonson kullanıyo şampuan ve yumuşatıcı olarak da. ayrıca çamaşırların içine hacı şakirin yeşil banyo sabunundan koyuyomuş mis gibi kokuyomuş:)
İki Kız Annesi :)
Kayıtlı Üye
evet canım o yeşil zeytinyağlı..
bende onunla banyo yapıyorum..vucudumu bile misler gibi yapıyor..
ya bencede en sağlıklısı katkısız olduğu için hacışakir.bebeklerin lakeleri hafif oluyo zaten onuda çıkarıyo...
iç çamaşırlarında yumuşatıcı kullanmak zararlı diye biliyorum ben kendimizinkilere bile koymam, yumuşatıcı son durulama suyuna karıştığı için iç çamaşırlarında kullanmıycam bol durulatırım...
kuzenimin bebeişine dalin alerji yapmış, hacı şakirin veya omonun sanırım bebekler için katkısız deterjanları var.jhonson kullanıyo şampuan ve yumuşatıcı olarak da. ayrıca çamaşırların içine hacı şakirin yeşil banyo sabunundan koyuyomuş mis gibi kokuyomuş:)
jhonson deterjanı veya yumusatıcısı yok dıye bılıyorumCADIARZU
ya evet bende hiç duymadım:uhm:.jhonson ürünleri güzel ama....
Ela Seni ÇOK Seviyorum...
Kayıtlı Üye
ben öğrenir yazarım yine. geçen hafta bizde kaldılar da biçok jhonson ürünü vardı. tekrar sorayım. hatta biyerlere de kaydedeyim artık işime yarayacak.ben karıştırıyo olabilir miyim?
ilk cocugumun butun camasırlarını elimde yıkadım ben Anneannemin önerisiyle hacışakirin sabun tozunu ve köylerde yapılan zeytınyaglı sabunlar oluyor el yapımı onlarla yıkadım ne lekesı kaldı nede alerji yaptı kısmet olursa bundada aynı sekılde kullanıcam a.s
Pembe prensesim
Kayıtlı Üye
Kizlar,bir arkadasim deterjan olarak haci sakir,yumsatici olarak dalin kullaniyordua.s
üç kişiliğiz artık:)
Kayıtlı Üye
bende dalin inkileri aldım bu hafta sonu yıkıyacağım bakalım
ihşallah iyi sonuc alırımda tekrar yzarım size kızlarkaydirigubbakcemile3
benimde dediğim gibi bir çok arkadaş hacışakiri öneriyo deterjan olarak.bnede kesinlikle hacışakir almaya karar verdim yumuşatıcıda dalin...
Pembe prensesim
Kayıtlı Üye
bende dalin inkileri aldım bu hafta sonu yıkıyacağım bakalım
ihşallah iyi sonuc alırımda tekrar yzarım size kızlarkaydirigubbakcemile3
Sekerim,sen yikayinca bize de soyle,sonuc nasil.Sen hem deterjan hem yumsatici dalin kullanacakmisin? Bir de dalin sivi deterjan guzel diyorlar,ama ne kadar dogru:uhm:
Sekerim,sen yikayinca bize de soyle,sonuc nasil.Sen hem deterjan hem yumsatici dalin kullanacakmisin? Bir de dalin sivi deterjan guzel diyorlar,ama ne kadar dogru:uhm:
ben dalın sıvı deterjan alacagım ama bılmıyorum nasıl olacak
düş hekimi !!!
Kayıtlı Üye
ne olursa olsun sıvı deterjan en iyisi kızlar....bunu yalnızca evde tecrübelerden söylemiyorum....eşim uluslararası bir test firmasında çalışıyor ve oradaki tüm mühendisler kendi eşyalarınıza bile sıvı deterjan kullanın çünkü makinelerin arıtması daha kolay diyor.....onun için kısmetse bende bebeğimin eşyaları için sıvı deterjan alıcam ama henüz piyasa araştırması yapmadım:)) tecrübelerden faydalanırım artık