Bebek Beslenmesi Bebek kıyafetlerindeki lekeleri nasıl çıkarıyorsunuz?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ZeaMays

♥♥♥canlarımsınız♥♥&#
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
2.183
2
116
43
İstanbul
kızlarıma ek gıda vermeye başlayalı tek lekesiz giysimiz kalmadı:sm_confused:

deli olacağım yakında, tüm giysilerimiz meyve lekesi, yıkıyorum çıkmıyor, dalin deterjan kullanıyorum, zararlı olur diye çamaşır suyu veya diğer leke çıkarıcıları kullanamadım.

siz nasıl hallediyorsunuz bu sorunu:uhm:

yöntemlerinizi paylaşırmısınız arkadaşlar:teselli:

canım lekenin bulunduğu bölgenin üstüne suyla ıslatılmış detarjan koy ve makineye at faydası olur ben öyle yapıyorum umarım faydasını görürsünCADIARZU

ben makineye atmadan önce lekenin üstüne domestos rengarenk döküyorum öyle makineye atıyorum...hiç leke kalmıyor tavsiye ederim...

domstos rengarenk sanki biraz renk attırıyor.lekeli çamaşır varsa deterjanla yıkayıp sonra sabun tozuyla tekrar yıkıyordum .

dalin lekelri çıkarmıyo maalesef , omo baby biraz daha iyi leke çıkarma konusunda
ben şimdi sadosan baby aldım , onun için güzel şeyler söylüyolar bakalım inşallah işe yarar

Amway'in yıkama öncesi spreyi süper bu konuda. lekenin üstüne sıkıyorsun. Makineye atıyorsun tertemiz çıkıyor.

Aynı dert benim başımda da var ama kosla felan bebeklere zararlı olmaz mı? Ben hala hacı şakir toz deterjan kullanıyorum. Lekeler de geçmiyor dolayısıyla tabi. Acaba artık normal deterjana mı geçmek lazım bilmiyorum ki :uhm:

bende bu zamana kadar dalın deterjanla yıkadım ama lekeler cıkmıyor artık sımdı careyı lekelerın ustune deterjan dokup bıraz cıtılıyorum yavas yavas normal deterjana gecıcem artık nereyekadar ayrı deterjan alıcam 6aylık olduk camasırlarını yıkarken bıraz normal deterjanımızdan bırazda dalın deterjandan kattım yumusatıcısıda dalın tertemız olmus bıngonun yenı bebekler ıcın deterjanı cıkmıs kullanan memnunkalan varmı

kızlar ben kızın oldugundan beri hep koslo kullanıyorum lekenin üstüne döküyorum 3veya 4 saat bekletiyorum (nekadar cok beklerse okadar cok faydasını görüyorum) sonra 60 derecede yıkıyorum ve leke falan kalmıyo..

ben baştan dalin kullandım hiç memnıun kalmdım boşa vermişim onca parayı. sonra omo baby aldım daha önce 30 derecede yıkıyordum omoyla 40ta yıkıyorum bazı lekeler çıkmıyor hele kakası acayip bulaşık biizmkinin, ama napiim çıkmazsa çıkmasın diyorum. daha bizim deterjana geçmedim bir yıl dolmadan öyle kosla filan eklemeyi düşünmüyorum sonuçta temiz oluyor yıkıyoruz bence leke olursa olsun tenine değen bi şey sonuçta deterjanlar hep kimyasal.

leke/çıkarmada/arap/sabun/bende/önceleri/çok/zorlanıyodun/leke/ç
ıkarmada/tavsiye/üzerine/denedim/çok/memnun/kaldım/arap/sabunu/hem/doğal

Merhaba bizde 6.ayı doldurduk.Bu aylarda genelde meyve lekeleri çok zor çıkıyor.Ben lekenin üzerine kosla deterjan döküm sıcak suya basıp 2-3 saat bekletiyorum.Sonra diğer eşyalarınla birlikte makinede dalinle yıkıyorum.Tertemiz oluyor hiç leke kalmıyor.Tavsiye ederim.

ariel leke çıkarıcıyı tek geçerim bu konuda deterjanada batırdım kosladada beklettim ama işe yaramıyo ariel leke kullandıgımdan beri lekesiz çıkıyo çamaşırlar bazıları inatçı oluyo onuda daha fazla bekletiyorum yıkarkende koyuyorum birde ben mutlaka çift durulama yaptırıyorum deterjan kalıntısı kalmasınd diye

bencede ariel...çok memnunum...önce bekletiyorum lekenin üzerine döküp..sonra iyice durulayıp makinaya bi daha dalin deterjanıyla yıkanmaya...hiç leke kalmıyo...tecrübe ile sabittir...

peki kac derecede yikiyorsunuz bebek kiyafetlerini? bir arkadas 60 derecede yikadigini yazmis ama ben hep 40'da yikiyorum cunku etiketlerinde hep 40 derece yaziyor, 50-60' da yikarsam cekmez mi kiyafetler?

valla ben de herzaman 40 derecede yıkıyorum...tabi bazı lekeler çıkmıyor onlarla ayrı uğraşıyorum ama cici kıyafetlerine kıyamıyorum ki:emir_bebek::hulya:...

ben ya 30 ya da 40 derecede yıkıyorum..50 de bile yıkamadım daha...

ben leke çıkarıcı kullanmıyorum..çıktığı kadar çıksın diyorum napiim..

Back
X