- 4 Haziran 2013
- 620
- 31
- 118
- Konu Sahibi pozitifimmm
-
tahari takım dediğin bumu acaba yoksa kurdaleli takımmı bu canım .
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?attachments/20141125_161518-1-jpg.1314209/
başka kıyafeti eklicekmisinz lohusa takımı varmı satmayı düşüngünüzBu tahari olan digeri önünde gri kurdele olan takim
başka kıyafeti eklicekmisinz lohusa takımı varmı satmayı düşüngünüz
yeleklerden o sordugumuda hediye olarak istesem çokmu olurLohusa takimim yok malesef bebek kiyafetleri de bu kadar eger isterseniz butun kiyafetleri size 40tl ye vereyim.
yeleklerden o sordugumuda hediye olarak istesem çokmu olur
battaniyeyide begendim ama verebilicegin son fiyat varmı 45+ seklinde.El emegi goz nuru ozenle orulmus bebek battaniyesi 40tl
Bebek albumu 3tlEki Görüntüle 1316985 Eki Görüntüle 1316987
battaniyeyide begendim ama verebilicegin son fiyat varmı 45+ seklinde.
merhaba canım ben yine birşey sorucam oyalamıyrum gerçektende.battaniyeyi koyunca begndimde şimdi birşey daha sorcmMalesef canim battaniyenin iplikleri de en iyisinden onun fiyatinda bisey yapamam
merhaba canım ben yine birşey sorucam oyalamıyrum gerçektende.battaniyeyi koyunca begndimde şimdi birşey daha sorcm
battaniye sıfırmı öyle gibi duruyor ve agırmı
ve battaniye artı old navy pembe tayt lcw etek tahari takım(benim kızım 4 kilo dogdu buda öyle olabilir diye kaç ay giyer)
ve o sordugum süveter çicekli morlu beyazlı olan
ve yukardakileri kaça bırakırsın?
kıyafetlerin hepsiyle yeleklerden o sordugum ve battaniye albümde hediyeniz hepsi 75 tlmi demek istediniz.
evet canım o link atarım bidaha 75 tlmi dedin hepsine?Evet eger istiyorsaniz dediginiz suveter olan cicek islemesi olan değilmi yanlislik olmasin
evet canım o link atarım bidaha 75 tlmi dedin hepsine?
biz ısparta kargo olcak mecbur: DEvet hangi sehirdesiniz ben ankaradayim sizde ankara ise süper olur
biz ısparta kargo olcak mecbur: D
yarında yatırırız.mümkünse kagolarsınız uygunmu .Yani aynı şehir olsaydı elden teslim ederdim. Siz özelden isim ve adres bilgilerinizi verirsiniz bende hesap numarasını sizede uyarsa pazartesi hallederiz.
canım birde albüm yerine bunları dogucak bebegim için alıyorum albüm yerine evdede kullanabilecegi kıyafet koyarsan daha makbule geçer benim için.yani sanada uygunsa .tYani aynı şehir olsaydı elden teslim ederdim. Siz özelden isim ve adres bilgilerinizi verirsiniz bende hesap numarasını sizede uyarsa pazartesi hallederiz.
canım birde albüm yerine bunları dogucak bebegim için alıyorum albüm yerine evdede kullanabilecegi kıyafet koyarsan daha makbule geçer benim için.yani sanada uygunsa .t
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?