Bebek kiyafetleri kanz,tahari,carters,lcw 3tl, 5tl, 8tl kacirma/satılmıştır.

Malesef canim battaniyenin iplikleri de en iyisinden onun fiyatinda bisey yapamam
merhaba canım ben yine birşey sorucam oyalamıyrum gerçektende.battaniyeyi koyunca begndimde şimdi birşey daha sorcm
battaniye sıfırmı öyle gibi duruyor ve agırmı
ve battaniye artı old navy pembe tayt lcw etek tahari takım(benim kızım 4 kilo dogdu buda öyle olabilir diye kaç ay giyer)
ve o sordugum süveter çicekli morlu beyazlı olan
ve yukardakileri kaça bırakırsın?

Battaniyeyi 1 kere kullandim agir degil giyinme konusuna gelince bebegin gelisimi ile alakali ve benim kizim 6.ayina kadar giydi. Hangi şehirdesiniz? Kargoda odeyeceginiz icin hepsini battaniye de dahil 75tl desem albümde hediye olsun olurmu
Bebeginizi saglikla buyutun inşallah

kıyafetlerin hepsiyle yeleklerden o sordugum ve battaniye albümde hediyeniz hepsi 75 tlmi demek istediniz.

Yani aynı şehir olsaydı elden teslim ederdim. Siz özelden isim ve adres bilgilerinizi verirsiniz bende hesap numarasını sizede uyarsa pazartesi hallederiz.
canım birde albüm yerine bunları dogucak bebegim için alıyorum albüm yerine evdede kullanabilecegi kıyafet koyarsan daha makbule geçer benim için.yani sanada uygunsa .t

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…