4-5 yaş çocuk için
elimde az da olsa kıyafet mevcut.
İhtiyaç sahibi kişiler irtibata geçebilir mi benimle?
Özelden açık adres, isim ve telefon rica ediyorum ki bugün gönderim yapabileyim.
18 - 24 aylık bebek kıyafetleri ihtiyaç sahiplerine gönderim 04.12.2018 tarihinde yapılmıştır.
Merhabalar,
Erkek bebek kıyafetleri var elimde, karışık.
Ancak verecek yer bulamadım son zamanlarda, ücret karşılığı değil, ücretsiz vereceğim.
Lütfen ihtiyaç sahibi kişiler konuya yazabilir mi?
Şimdilik çok birşey değil, ancak muhakkak ihtiyaç görecektir ürünler.
İlerleyen günlerde fotoğraflarını da ekleyebilirim.
12-24 ay arasıdır kıyafetler.
Merhabalar,
Konu günceldir.
Yine Erkek çocuk kıyafetleri gönderebileceğim, gerçekten ihtiyaç sahibi olan kişiler benimle irtibata geçebilir mi?
Teşekkürler...
Bir arkadaşimin ihtiyacı var 12aylıkların fotografları atabilirmisin onun için almak isterim
Merhabalar elinizde olursa tekrae bi ihtiyaç sahibi arkadasımız için lazım yardımcı olursanız sevinirim
Merhabalar,
Konu günceldir.
Yine Erkek çocuk kıyafetleri gönderebileceğim, gerçekten ihtiyaç sahibi olan kişiler benimle irtibata geçebilir mi?
Teşekkürler...
Elimde aşırı derecede kıyafet yok sonuçta, var olanları da elimden geldiğince gönderim yapmaya çalışıyorum.4-5 yas erkek çocuğu icin olsa alt kattaki öksüz cocuga verirdik. Hayirlisi. Olursa bilgimiz olsun. Allah sizden razi olsun, isinizi rast getirsin.
Özel mesajlarınızı gördüm.Özele bakarnisiniz ?
Özele bakarnisiniz ?
4-5 yas erkek çocuğu icin olsa alt kattaki öksüz cocuga verirdik. Hayirlisi. Olursa bilgimiz olsun. Allah sizden razi olsun, isinizi rast getirsin.
Ne güzel böyle ücret almadan ihtiyaç sahiplerine ulastiriyorsunuz.
Mutluluklar hep siiznle olsun
Durumu son derece iyi olup ciplerle gezen villada oturan ama çocuğunun kıyafetlerini satan biliyorum
Para alıyor satarak
Oysa yardıma muhtaç çok insan var....