bebek kıpırdıyor mu?

sekercik

oğlumun kardeşi gel gel:)
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2007
6.140
28
46
selam kızlar ben 20. haftamı bitirdim ilk gebeliğim inş bir oğluşum olacak 19 . haftada eşim de ben de elimizi karnıma koyunca sanki ufak hereketler hissediyor gibiydik bayağı da sevinmiştik oynuyor heralde yaramaz :ecrin_bebek:diye. salı günü dr.a gittim ayrıntılı ultrason için. dünden beri sanki karnımın içinde ara ara bir şeyler patlıyor gibi oluyor ve eşim de elini karnıma koyunca hissediyor tecrübeli arkadaşlara soruyorum bebeğin hareketleri böyle mi hissediliyor acaba? yoksa yanılıyor muyuz?

evet canım oyle oluyor zaten hisedıyorsun biz 15haftalıkken pıtırdamaya başladık bu hafa daha ıyı hıssedıyorum alkisalkisalkis allahım kazasız kucagına almayı nasip etsin

şekercik senle aynı olacak sanırım doğumlarımız :)
benimde öle başladı hareketler bazen hala öle bi oyun yapıoki gaz mı yoksa oluşum mu hissedemiyorum bende yatıp sırt üstü oluşumla konuşuorum tepki verince oh diyorum :)

benimde sat a göre 13 kasım ama bazı usg ölçümünde 10u çıkıo bazısında 17si dr kasımın başından aralığın ilk haftasına kadar her an olabilir dedi Sağlıkla versin rabbim evlatlarımız kucaklarımıza da
( AMıN)

benim de SAT 10 şubat ona göre 17 kasım çıkıyor ama dr iki üç gün önce sonra olabilir dedi napalım olsun da sağlıkla günü mühim değil. hakikaten ya nerdeyse aynı gün doğuracağız:)

dediğin gibi yeterki sağlıklı olsun kuzucuklar elleri ayakları düzgün hayırlı evlat olsunlarda ne zaman isterlerse o gün doğsunlar kuzularımız :))

evet sekercik yanılmıyorsun onlar minik oglunun hareketleri.benimde ilk gebeligim ve oglum 23+3 su anda. sende bu zamanlarda daha iyi anlarsın. biz artık karnıma dısardan baktıgımızda görebiliyoruz tekmeleri :))) rabbim saglıkla kucagımıza almayıda nasip etsin inşallah....

şekercik oğlun sizinle konuşmaya başlamış artık onlar minik meleğinin hareketleri.Allah sağlıkla kucağına almmayıda nasip etsin

hayırlı uğurlu olsun canım bebişinin hareketleri, bende 31+2 günlük hamileyim, ilk hareketlerini hissetmeye başladığımda bende anlamamıştım, gazım var sanıyodum :)) meğer bizim zilliymiş, Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin

kıpırdıooo işte canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ayyy sağolun kızlar ya:) ilk gebelik olunca emin olamıyorsun işte:)
Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin inş.

ayyy sağolun kızlar ya:) ilk gebelik olunca emin olamıyorsun işte:)
Allah herkese sağlıklı doğumlar nasip etsin inş.

amin canım:Saruboceq: allah hepimize saglıkla kucagımıza almayıda nasip etsin inşallah :Saruboceq: bu ararda isteyen herkesede nasip etsin inşallah....

ayyyyyyy şekercik senle aynı doğum yapcazhihoyyyt sat 10 şubat benimde oğluşum olacak inş. bende çok sık hissedemiyorum bazen oluyor bazende gaz sancısımı oğluşummu bilemiyorum CADIARZU senin dediğin gibi sanki baloncuk patlaması gibi bir şeyler oluyorşakkıdı. demekki bebişler içerde kıpırdıyormuşşdelikafadulden:emir_bebek::dance:

sağlıcakla kucağımıza alırız inş:Saruboceq:

ayyyyyyy şekercik senle aynı doğum yapcazhihoyyyt sat 10 şubat benimde oğluşum olacak inş. bende çok sık hissedemiyorum bazen oluyor bazende gaz sancısımı oğluşummu bilemiyorum CADIARZU senin dediğin gibi sanki baloncuk patlaması gibi bir şeyler oluyorşakkıdı. demekki bebişler içerde kıpırdıyormuşşdelikafadulden:emir_bebek::dance:

sağlıcakla kucağımıza alırız inş:Saruboceq:

şu anda kesenin içindeki yerleri geniş olduğu ve kasları yeteri kadar güçlü olmadığı için hareketleri az hissetmen normal. aslında bebek çok fazla hareket ediyo ama sen hissedemiyosun... 2-3 hafta içerisinde çok daha fazla hissetmeye başlarsın...

şu anda kesenin içindeki yerleri geniş olduğu ve kasları yeteri kadar güçlü olmadığı için hareketleri az hissetmen normal. aslında bebek çok fazla hareket ediyo ama sen hissedemiyosun... 2-3 hafta içerisinde çok daha fazla hissetmeye başlarsın...

bende endişeleniyordum niye hissedemiyorum diye CADIARZU ama tam hareket değilde böyle patlamacıklar gibi oluyor onlarıda çok sık hissedemiyorum daha . ara ara hissedebiliyorum. sabırsızlanıyorum yaaa tepki vermeye başlasın bir an önce oğluşumgamyoncuiremsu :ecrin_bebek:

amin canım:Saruboceq: allah hepimize saglıkla kucagımıza almayıda nasip etsin inşallah :Saruboceq: bu ararda isteyen herkesede nasip etsin inşallah....

canım özel mesaj ayarın hiç bir yerden ulaşamadım buradan yazayım dedim umarım bakarsın merak ettim seni nasıl gidiyor hamilelik???
kendine bebişe dikkat et görüşürüz....

benı 14. hafta bısey hıssetmıyorum ne zaman ılk hareektler olucka acaaba cok var dımı ? cabırsızlanıyoruz esımle :)

X