Bebek kilosu 36 haftalık

Rzkyr

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
411
124
303
Gaziantep
Merhabalar bebeğim en son gelişimi hepsi birbiri ile uyumluydu bu son kontrolde başı 1 hafta öne gitmiş boyu 1 hafta geriye gitmiş ..neden böyle oldu anlamadım 😔 kilosu 2822,boyu da 46 cm dr normal dedi her şeye ama en son 2 hafta önce uyumluydu 2 haftada neden böyle oldu anlamadım. .şekerim dengesiz yükseliyor düşüyor bu etkilemiş olabilir öi ya😟diyet uyguluyorum ama çok yediğim illaki oluyor yükseldiği yani

Merhaba böyle şeyleri kafaya takma benimde son ana kadar her şey normaldi 37 de gittim suyun azalmış bebek kilo alamıyor dedi birkaç doktora daha gittim suyun doğuma kadar yeter dediler 38+6 da normal doğum yaptım 2680 gr 47cm doğdu oğlum. Minik bebekti ama çok şükür bir sorun olmadı bende çok stres yapmıştım gerek yokmuş sağlıklı olsun da 😊

Merhaba böyle şeyleri kafaya takma benimde son ana kadar her şey normaldi 37 de gittim suyun azalmış bebek kilo alamıyor dedi birkaç doktora daha gittim suyun doğuma kadar yeter dediler 38+6 da normal doğum yaptım 2680 gr 47cm doğdu oğlum. Minik bebekti ama çok şükür bir sorun olmadı bende çok stres yapmıştım gerek yokmuş sağlıklı olsun da 😊
Hafi ya aslında benim doktorum da kilo konusunda çok rahat biri ..hep suyu önemli diyor ve bu ana dek hep iyi dedi kilosuna boyuna ..ama ben ultrason kagıdındaki günlere çok takıyorum😞kafası neden önde veya boyu neden geride gibi ..ama haklısınız sağlıklı olması önemli Allah beterinden korusun 🙏 Allah bağışlasın bebişinizi ..ultrasonla yakın mı çıktı peki kilosu boyu ?

Hafi ya aslında benim doktorum da kilo konusunda çok rahat biri ..hep suyu önemli diyor ve bu ana dek hep iyi dedi kilosuna boyuna ..ama ben ultrason kagıdındaki günlere çok takıyorum😞kafası neden önde veya boyu neden geride gibi ..ama haklısınız sağlıklı olması önemli Allah beterinden korusun 🙏 Allah bağışlasın bebişinizi ..ultrasonla yakın mı çıktı peki kilosu boyu ?
Teşekkür ederim evet 2900 demişti 2680 cıktı 200 gram fark vardı işte ama ultroson kiloyu da %100 doğru bilmediği gibi diğer ölçümlerde de bilemez

Back
X