merhaba ben cilek mobilyada çalıştım mağaza müdür olarak ve hamileliğim ve evliliğim nedeniyle ayrılmak zorunda kaldım, ve çocuklar ve mobilyalar arasında eğitim aldım, ve benim tecrübelerime dayalı olarak size tavsiye edebileceğim ürünler bu firmadadır sakın yanlış analamayın reklam amaçlı değil tamamen yardımcı olmak için söylüyorum , bu firma ürünlerinde yurt dışınada açılıyor ve gs sertifikasına sahip ilk türk mobilyasıdır ürünleri herzaman özel odalarda analiz edilir ve kanserojen maddedenarındırılmıştır ,ayrıca TSE standartlarına göre oran binde 3 iken firma kanserojen maddeyi binde 1e düşürmüştür ve ve tamamen konusu çocuk mobilyasıdır hiç bir yan ürünü yoktur , ve bebekler karyolalarının kenarlarını rahatça kemirebilirler çünkü hiç bir zararı yoktur , malzeme e-1 suntalemdir (avrupa standartlarına uygun)ve ürünler 5 yıl koşulsuz garantilidir .yani bebeğinizi tam sağlıklı zararsız olduğuna emin olduğunuz bir karyoalada yatırmak isterseniz tavsiyem bu firmadır . ve modüler olduğu gibi daha sonrada takımı tamamlayabilirsiniz.. inanın reklam amaçlı değil ki alakam kalmadı sadece bildiğim ve emin olduğum için yazdım... daha bilmediğiniz çok şey var. sevgilerimle
yanlış nalaşılmasın amacım rekalm değil:1no2:a.s.