merhaba arkadaşlar bebeğim 50 gunluk oldu ama hala yatagı yok dogum yapmadan 2 ay once mdf karyola aldık ama sonradan farkettikki kkokusu hala gitmemiş iade ettik 10 gun once yine aldık mdf bebek beşiği yine koku problemimiz var boya kokusu resmen sizler nasıl aldınız beşiğinizi normal bişey olmasa gerek beşikte boya kokusunun olması
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bebek karyolasında boya kokusuu
- Konu Sahibi she07
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım ben televizyonda bir haber duymuştum avrupa ülkelerinde çok zengin insanlar bile kullanılmış beşikleri tercih ediyorlarmış. senin bahsettiğin gibi mdfnin kokusunun uzun süre üzerinde kalması ve bebeğe zarar veren kimyasallar içermesi nedeniyle bu beşikler tercih ediliyormuş.
- 6 Aralık 2007
- 189
- 1
- 96
merhaba ben cilek mobilyada çalıştım mağaza müdür olarak ve hamileliğim ve evliliğim nedeniyle ayrılmak zorunda kaldım, ve çocuklar ve mobilyalar arasında eğitim aldım, ve benim tecrübelerime dayalı olarak size tavsiye edebileceğim ürünler bu firmadadır sakın yanlış analamayın reklam amaçlı değil tamamen yardımcı olmak için söylüyorum , bu firma ürünlerinde yurt dışınada açılıyor ve gs sertifikasına sahip ilk türk mobilyasıdır ürünleri herzaman özel odalarda analiz edilir ve kanserojen maddedenarındırılmıştır ,ayrıca TSE standartlarına göre oran binde 3 iken firma kanserojen maddeyi binde 1e düşürmüştür ve ve tamamen konusu çocuk mobilyasıdır hiç bir yan ürünü yoktur , ve bebekler karyolalarının kenarlarını rahatça kemirebilirler çünkü hiç bir zararı yoktur , malzeme e-1 suntalemdir (avrupa standartlarına uygun)ve ürünler 5 yıl koşulsuz garantilidir .yani bebeğinizi tam sağlıklı zararsız olduğuna emin olduğunuz bir karyoalada yatırmak isterseniz tavsiyem bu firmadır . ve modüler olduğu gibi daha sonrada takımı tamamlayabilirsiniz.. inanın reklam amaçlı değil ki alakam kalmadı sadece bildiğim ve emin olduğum için yazdım... daha bilmediğiniz çok şey var. sevgilerimle
yanlış nalaşılmasın amacım rekalm değil:1no2:a.s.
yanlış nalaşılmasın amacım rekalm değil:1no2:a.s.
en iisi suntalam almak lazım heralde onda boya kokusu gibi bi problem olmaz sanırım bu arada -iremim- çilek mobilyaya dun baktım bebek karyolasını yatak+karyola seti ile satıyorlarmış bende yatak ve uyku seti mevcut oldugundan vazgeçtim ama mobilyaları hakikaten güzelmiş bazende diyorum en iisi hani beşikler varya tullu falan her odaya goturebilir cinsten ondanmı alsak daha rahat olur kullanan varmı
- 6 Mart 2008
- 1.447
- 184
- 698
arkadaşlar mdf suntalam felan bunlar bebeklerimiz için zararlı maddeler içeriyor.doğal ahşap ürünleri nenden tercih etmiyorsunuz anlamadım.mdf ler ucuz ahşaptan ama hem uzun ömürlü hem de sağlıklı.
boyalı ürünler cicili bicili göze hitap ediyor ama çok zararlı.açıp bakın netten hak vereceksiniz.sengözlerimebaksanab
boyalı ürünler cicili bicili göze hitap ediyor ama çok zararlı.açıp bakın netten hak vereceksiniz.sengözlerimebaksanab
- 6 Aralık 2007
- 189
- 1
- 96
en iisi suntalam almak lazım heralde onda boya kokusu gibi bi problem olmaz sanırım bu arada -iremim- çilek mobilyaya dun baktım bebek karyolasını yatak+karyola seti ile satıyorlarmış bende yatak ve uyku seti mevcut oldugundan vazgeçtim ama mobilyaları hakikaten güzelmiş bazende diyorum en iisi hani beşikler varya tullu falan her odaya goturebilir cinsten ondanmı alsak daha rahat olur kullanan varmı
evet aslında bir bakıma bebek için oldukça pratik olan oyu parklarından almak daha mantıklı bence çünkü bebekler çabuk büyüyor normal bir genç odası yapıp karola yanına iki korkuluk taktırmanız çocuğun yuvarlanıp düşmesine engel olacaktır....
valla oyun parkı almadığıma çok ama çok pişmanım çünkü karyola iki taraf taşınmıyor malesefşutarafagitti