Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastaneye gittiniz mi orada işlemleri baslatin yanlış hatırlamıyorsam iki ay sonra kalp atışını dinletir doktor.Kızlar merhaba.. Son adet tarihim 29 nisan beklene 27 nisandı ama gectı kan verdım 291 cıktı bugun.. Bu deger normal mi sizce, birde ne zaman gıdeyım kı kalp atısı duyulsun.. Son adete göre bakarsak 4 haftalık beta ya gore 2 haftalık
Gıtmedım ona gore gıdıcem işte saglık ocagına kan verdım.. Kalp atısı ıcın ne zaman gıtmem gerekHastaneye gittiniz mi orada işlemleri baslatin yanlış hatırlamıyorsam iki ay sonra kalp atışını dinletir doktor.
Gebelik varsa gidebilirsiniz artık her ay kontrol olmanız lazım ikinci ayda karından ultrasonla bakıyorlar siz ikinci ayda doktor dinletmezse rica edin .Gıtmedım ona gore gıdıcem işte saglık ocagına kan verdım.. Kalp atısı ıcın ne zaman gıtmem gerek
Ah canım eşim doktora hemen gıtmek yok dıye anlasma yaptı yoksa ben bugunden gıderım acele etme dıyo sakin ol dıyoGe
Gebelik varsa gidebilirsiniz artık her ay kontrol olmanız lazım ikinci ayda karından ultrasonla bakıyorlar siz ikinci ayda doktor dinletmezse rica edin .
Kiminle anlaşıyor, eşiniz bilirkişi mi? Doktora gitmelisiniz. Kese var mı, sağlıklı mı vs. öğrenmeniz gerekiyor.eşim doktora hemen gıtmek yok dıye anlasma yaptı
Ne anlaşması o nedeni neymiş hamile olduğunu öğrenince insanlar doktora gider hemen hem bebek için hem anne için sağlıklarına bakilir,kocani dinlenirAh canım eşim doktora hemen gıtmek yok dıye anlasma yaptı yoksa ben bugunden gıderım acele etme dıyo sakin ol dıyo
Kocani dinlemeNe anlaşması o nedeni neymiş hamile olduğunu öğrenince insanlar doktora gider hemen hem bebek için hem anne için sağlıklarına bakilir,kocani dinlenir
Ne demek hemen gitmek yok ya sağlksz bir gebelkse..? Tahlillern var onları da vermen lazm.. GitmelsnAh canım eşim doktora hemen gıtmek yok dıye anlasma yaptı yoksa ben bugunden gıderım acele etme dıyo sakin ol dıyo
Kimyasal gebelık gecırmıstım ben testım pozıtıf cıkıp 2 gun sonra adet oldum. Şimdi yine aynısı olduysa dıyo daha gunum 1 gun gectı ya az daha duralım falan dıyo, saglık ocagına kan verdım bakalım sabah ne dıcek hemsıreKiminle anlaşıyor, eşiniz bilirkişi mi? Doktora gitmelisiniz. Kese var mı, sağlıklı mı vs. öğrenmeniz gerekiyor.
Sagol canım teşekkür ederim:) işte eşimde gec gıdelım bıraz buyusun dıyor degerde kucuk ya sımdı gıtsek gıt 1 2 hafta sonra gel dıcek dıyo ama neye gore hesaplanacak onu anlamadımÖncelikle hayırlı olsun, geç dollenme olabilir bu sebeple sata göre cikmayabilir haftasi. Genelde Bhcg değeri 1500 üzerinde iken kese görünüyor, kese gorundukten 2 hafta sonra kadar da kalp atışı duyulabiliyor, daha geç duyanlar da var. Ben 5. haftada keseyi gördüm, 7+2'de kalp atışı duyduk.
Test al dedım gunume daha ıyı gun vardı yok olmaz gunun gecsın oyle dedı, bende al bellı olur dedım oda tamam alırım ama hemen hastane yolunu tutmayacaz dedı bende tamam dedim, bıraz buyusun kese gorunsun kalp atısı duyulsun ısıtıyor gıdınceNe anlaşması o nedeni neymiş hamile olduğunu öğrenince insanlar doktora gider hemen hem bebek için hem anne için sağlıklarına bakilir,kocani dinlenir
İyi ki eşiniz hamile kalmamış.Test al dedım gunume daha ıyı gun vardı yok olmaz gunun gecsın oyle dedı, bende al bellı olur dedım oda tamam alırım ama hemen hastane yolunu tutmayacaz dedı bende tamam dedim, bıraz buyusun kese gorunsun kalp atısı duyulsun ısıtıyor gıdınce
Sağlık ocagında verdım tahlillleri ordakı hemsıre de gıtme dedi daha kucuk 2 hafta sonra gıt kı kalp atısı falan duyulsun dedı ıyıce destek oldu esımeNe demek hemen gitmek yok ya sağlksz bir gebelkse..? Tahlillern var onları da vermen lazm.. Gitmelsn
Ben cok sabırsızım bana kalsa gıderım hemen ama o boyle ıstıyo napayımİyi ki eşiniz hamile kalmamış.
Emir büyük yerden, yapacak bir şey yok. Eşiniz kendini ne zaman hazır hissederse o zaman gidersiniz.Ben cok sabırsızım bana kalsa gıderım hemen ama o boyle ıstıyo napayım![]()
Sizin kararınız ne diyim ben iki hsmilegimimdede öğrenir öğrenmez gittim,sizin içinde dediğim gibi iki aylık kontrolü nde çoğu doktor ultrasonda gösterir bebeği ve sesini dinleyin,sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız inşallah,herşeyde kocayı dinleyip anlaşma yapmayın gerekirse kendiniz gidip alın hastaneye gidin yapabilirsiniz.Test al dedım gunume daha ıyı gun vardı yok olmaz gunun gecsın oyle dedı, bende al bellı olur dedım oda tamam alırım ama hemen hastane yolunu tutmayacaz dedı bende tamam dedim, bıraz buyusun kese gorunsun kalp atısı duyulsun ısıtıyor gıdınce
Hastaneye gıderım tabıkı sorun yok ama kımyasal cıkarsa yıne acele ettin durmadın derSizin kararınız ne diyim ben iki hsmilegimimdede öğrenir öğrenmez gittim,sizin içinde dediğim gibi iki aylık kontrolü nde çoğu doktor ultrasonda gösterir bebeği ve sesini dinleyin,sağlıklı sıhhatli kucağınıza alırsınız inşallah,herşeyde kocayı dinleyip anlaşma yapmayın gerekirse kendiniz gidip alın hastaneye gidin yapabilirsiniz.