Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NormalHanımlar bebeğim 44 günlük. Günde 3 ten fazla kakasini yapiyo bu kadar fazla yapmasi normal mi
Benimde öyle valla korktum bu kadar çok oluncaGayet normal. Benim bebeğim bir ara 2-3 emmede bir kaka yapıyordu![]()
Teşekkür ederimNormal
Anne sütü laksatiftir cünkü
Doğal süreç o şekilde zaten etkilemez korkmayınBenimde öyle valla korktum bu kadar çok oluncakilo alımını etkiler mi peki
Teşekkür ederimDoğal süreç o şekilde zaten etkilemez korkmayın
Teşekkür ederimNormal bebek metabolizmasi![]()
Bi sey daha sormak istiyorum bilginiz vardır belki. Benim kanamam kesildi bı sure sonra tekrar devam etti birkaç gün sürdü kesildi tekrar devam etti işte şu an 44 gün oldu yani bu normal mi reglden nasil ayirt edilebilir lohusa kanamasiDoğal süreç o şekilde zaten etkilemez korkmayın
O kadar erken regl olcagini sanmam. Kesik kesik olmasına benim doktorum normal demişti. Benimde toplamda 41 gün civarı falan sürdü. Hatta sonrasında da bir süre akıntım oldu. Altıncı hafta kontrolünüz olmadı mı?Bi sey daha sormak istiyorum bilginiz vardır belki. Benim kanamam kesildi bı sure sonra tekrar devam etti birkaç gün sürdü kesildi tekrar devam etti işte şu an 44 gün oldu yani bu normal mi reglden nasil ayirt edilebilir lohusa kanamasi
Yok hayır doktorum kontrol adına hiç bir şey söylemediO kadar erken regl olcagini sanmam. Kesik kesik olmasına benim doktorum normal demişti. Benimde toplamda 41 gün civarı falan sürdü. Hatta sonrasında da bir süre akıntım oldu. Altıncı hafta kontrolünüz olmadı mı?