- 18 Ağustos 2023
- 120
- 95
- 18
- 32
- Konu Sahibi lokumm2708
Hanımlar merhaba. Bebeğim 6 ay 10 günlük. 6 gündür kaka yapmıyor. Normal mi? Bunu yaşayan oldu mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece anne sütü mü alıyor ? Rahatsızlık hissi var mı ?Hanımlar merhaba. Bebeğim 6 ay 10 günlük. 6 gündür kaka yapmıyor. Normal mi? Bunu yaşayan oldu mu?
Yalnızca anne sütü alıyorsa normal . Benim kızım 10 gun yapmamıştiHanımlar merhaba. Bebeğim 6 ay 10 günlük. 6 gündür kaka yapmıyor. Normal mi? Bunu yaşayan oldu mu?
Anne sütü+ ek gıdaya yavaştan başlamıştım. Rahatsızlığı yok keyfi yerindeSadece anne sütü mü alıyor ? Rahatsızlık hissi var mı ?
Ek gıdaya da başlamışız. Normalde her gün yapıyordu. Böyle olunca bir sorun mu var acaba diye düşündümYalnızca anne sütü alıyorsa normal . Benim kızım 10 gun yapmamışti
Ek gıda da yoğurt falandır diye düşünüyorum çok etkilemez. Elinizle karnına bastırın bir şişlik sertlik yoksa çok büyük bir problem değil bence ama içime sinmez derseniz saglikocaginda götürün isterseniz. Sağlıkla büyüsün.Anne sütü+ ek gıdaya yavaştan başlamıştım. Rahatsızlığı yok keyfi yerinde
Çok teşekkür ederim amin hepimizin yavrusu sağlıkla büyüsünEk gıda da yoğurt falandır diye düşünüyorum çok etkilemez. Elinizle karnına bastırın bir şişlik sertlik yoksa çok büyük bir problem değil bence ama içime sinmez derseniz saglikocaginda götürün isterseniz. Sağlıkla büyüsün.
Merhaba kizim 8 gun yapmamisti sislik yada rahatsizlik hissi yoksa normal ama yine armut haslayip verebilirsiniz bizim dr umuz ceyrek armut iki kayisi kaynatip 1 tatli kasigi suyundan vermemizi tavsiye etmisti , saglikla buyusunHanımlar merhaba. Bebeğim 6 ay 10 günlük. 6 gündür kaka yapmıyor. Normal mi? Bunu yaşayan oldu mu?