bebek istiyoruz.

buserman

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2013
25
2
8
34
Bursa
merhabalar arkadaşlar aranıza yenı katıldım. 2,5 yıllık evliyim 1 yıldır bebek düşünüyoruz fakat hamile kalamadım . ayın 10nunda randevum var muayene olucam . umarım strese bağlı derler .. nışanlıyken ultrosana girmiştim herşey normal demişlerdi .. çok tedirginim .

Hayırlısı olsun canım . Hayırlısını dile. Elbet olru bebişin . Gelmiyor bıdıklar strese malesef

İNŞŞŞŞ sende bizde bütün bebek isteyenlere Rabbim sağlıklı sıhhatli versin inş ama sadece senin gitmen yetmez eşininde gitmesi lazım zaten sen gittikten sonra sende birşey çıkmazsa büyüyk ihtimal eşinin çağırcaklar sperm testı isteyecekler.

evet eşimle beraber gidicem bakalım üzülüyorum çok her ay aynı sorun (( çok kafaya takıyorum sanırım

2,5 yılda zaten rutin kontrol olması lazımdı.
keşke kontrolden geçseydiniz

genel olarak bizde yapılan bir hata maalesef
bebek istenene kadar hatta gebe kalana kadar doktora gidilmiyor.
en azından bi gidilip smear filan aldırılması gerekli

baştan 3 4 yıl istemiyorduk sonra nolduysa bebek özlemi geldi o yüzden . kısmet bakalım gidince belli olucak herşey

bende yaklaşık 2,5 senelik evliyim ilk 2 3 ay korunduk sonra korunmayı bıraktık 8 ay önce doktora gittim eşimle testler yapıldı hiç bişey cıkmadı gayet hersey normal bıraz akıntım vardı ilaç falan verdi doktor çoğunlukla strese dayadı işte çok sitres yapıyormuşum o yuzden bir iki defa hormon testleri verdi ama bi sonuç alamadk şimdi bekliyoruz her ay bır süprizle karsılaşacağımı ama bu arada yanmam ve ıdrarda koku oluyor iltihap diye düşünüyorum ama çok üzülüyorum stres yapıyorum sizce ne yapmam lazım

iltihap varsa doktor bunu görmüş olması lazım . iltihap giderici bir sürü hap ve fitil var mutlaka kullandığında herşey istediğiniz gibi olucaktır. sonuçların temiz çıkması çok güzel . bende gidicem çok tedirginim benım eşimde sperm testinden yana pek meğilli değil ama bakalım . umarım sorunsuz herşey güzel olur herkesin allah gönlüne göre versin :2:

canım doktor iltihabı görmedi doktorun iyisinide bulmak cok zor özele gitmeme rağmen tatmin olmadım eşim bu konuda cok yardımcı oldu bana oda sperm testi çok iyi çıktı ve tek yumurta olmasına rağmen doktor çok iyi dedi ama ben ilk doktor kontrolumde bana stres dedi bu stresi üzerimden atabilsem ama ne yazıkkı olmuyor çevre cok etkiliyor insanı Rabbim hayırlısını eylesin cümlemize (amin)sende pozitif dolu enerji ile doktora git emin ol temiz cıkacaksın bol bol dua et gideceğin gün

Canim iltihap da gebelige engel bende de cikti fitil ve haplar yazdi ve 14 gun iliski yasak fitilim bugün bitiyor insallah bitmistir iltihap hemen bebis olur

Canim iltihap da gebelige engel bende de cikti fitil ve haplar yazdi ve 14 gun iliski yasak fitilim bugün bitiyor insallah bitmistir iltihap hemen bebis olur

cnm bitki içiyorum bu ay iltihap kurutuyormuş papatya kiraz sapı 5 6 bitki birlikte kaynatıp içiyorum ama bi etkisi olmuyor cunku ıdrarım kokulu ordan anlıyorum o yuzden bu aydanda umudu kestim inş bizi sevindirirsin haberini bekliyorum

Allah yardımcın olsun tatlım inş.en kısa zamanda tüm duaların kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…