Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baştan 3 4 yıl istemiyorduk sonra nolduysa bebek özlemi geldi o yüzden . kısmet bakalım gidince belli olucak herşey
Valla canım bizde öyleydikte demekki yaşla mı işgili ne yoksa başka bişey mi bilemiyorum bizdede bi çocuk sevdası başladı :):)
bende yaklaşık 2,5 senelik evliyim ilk 2 3 ay korunduk sonra korunmayı bıraktık 8 ay önce doktora gittim eşimle testler yapıldı hiç bişey cıkmadı gayet hersey normal bıraz akıntım vardı ilaç falan verdi doktor çoğunlukla strese dayadı işte çok sitres yapıyormuşum o yuzden bir iki defa hormon testleri verdi ama bi sonuç alamadk şimdi bekliyoruz her ay bır süprizle karsılaşacağımı ama bu arada yanmam ve ıdrarda koku oluyor iltihap diye düşünüyorum ama çok üzülüyorum stres yapıyorum sizce ne yapmam lazım
Hayırlısı olsun canım inş olur bebişin
iltihap varsa doktor bunu görmüş olması lazım . iltihap giderici bir sürü hap ve fitil var mutlaka kullandığında herşey istediğiniz gibi olucaktır. sonuçların temiz çıkması çok güzel . bende gidicem çok tedirginim benım eşimde sperm testinden yana pek meğilli değil ama bakalım . umarım sorunsuz herşey güzel olur herkesin allah gönlüne göre versin :2:
Canim iltihap da gebelige engel bende de cikti fitil ve haplar yazdi ve 14 gun iliski yasak fitilim bugün bitiyor insallah bitmistir iltihap hemen bebis olurbende yaklaşık 2,5 senelik evliyim ilk 2 3 ay korunduk sonra korunmayı bıraktık 8 ay önce doktora gittim eşimle testler yapıldı hiç bişey cıkmadı gayet hersey normal bıraz akıntım vardı ilaç falan verdi doktor çoğunlukla strese dayadı işte çok sitres yapıyormuşum o yuzden bir iki defa hormon testleri verdi ama bi sonuç alamadk şimdi bekliyoruz her ay bır süprizle karsılaşacağımı ama bu arada yanmam ve ıdrarda koku oluyor iltihap diye düşünüyorum ama çok üzülüyorum stres yapıyorum sizce ne yapmam lazım
Canim iltihap da gebelige engel bende de cikti fitil ve haplar yazdi ve 14 gun iliski yasak fitilim bugün bitiyor insallah bitmistir iltihap hemen bebis olur
Allah yardımcın olsun tatlım inş.en kısa zamanda tüm duaların kabul olur