- Konu Sahibi Kedi sever
Bana daha çok stresten beklenti içinde olmanızdan dolayı olmuyor gibi geldi . Yumurtlama gününüzü takip edin ama eğer takip edince stres yapıyorsanız takibi bırakın sadece adet bittikten sonra iliski sıklığınızı arttırın.Herkese mrb arkadaşlar. Ben 1 yıllık evliyim yaklaşık 10 aydır da korunmuyoruz bebek istiyoruz.Fakat her ay o kırmızıları görünce hüsrana ugruyorum. Adetim düzenli olur 26 günde yada 27 günde olur. Yaklaşık 3-4 aydır doktorum kontroller yumurtlama hormonlar vs vs aklınıza ne gelirse hepsine baktı rahim filmi bile çekildi hiç bir problem yok. Eşim de sperm testi yaptırdı onunda herseyi gayet normal. Gel gelelim herşey normalken hamile kalamıyorum. Normalde yarin regl olmam lazim.baska bir nedenden dolayi 5 gun once kan testi yaptirdim ne olur ne olmaz ilac kullanacak olursam zarar olmaain diye. Onda da negatif cikti.Artik temmuz ayında aşılama yaptırmaya karar verdik.Benim durumumda olupta hamile kalan var mı arkadaşlar artık düşünmekten ağlamaktan yoruldum. Önerisi olan varmi
Rabbim kimseye aratmasin kucaklarımızı boş bırakmasın verdiğinde kıymet bilmez etmesin