dün test sonuçlarını aldık doktor izine ayrılmış haftaya gelicekmiş gösteremeden geldik
bende pazartezi memlekete gidicem annemlere..
bayramdan sonra gidicez artık ...
aynıyız yani :)
hayırlısı artık canım dinlenelim biraz sonra tam gaz devam yine
hayırlısı olsun canım inşallah herşey çok güzel olur bende bayramda annemlere gidicem şehir dışında gurbetteyim aynı durumdayız hakkatende. o zamana kadar dinlenelim görüşürüz canım
lh fsh den fazla olursa pko diye biliyorum ama net bir şey demeyeyim.tsh da 2-2,5 olmalı hamilelik için demişti dr. bana prolaktinde sınırda canım.benim de prolaktin hep 25 26 çıkardı geçen sene.bu sene 40lar 50 lerde geziyor bir iki kutu dostinex kullandım düştü düştü çıktı hep stres hormonuymuş zaten.tiroitlerime baktırdım bir şey çıkmadı.dr. emara gerek görmedi.sanada büyük ihtimalle gerek görmez canıımm
lh fsh den fazla olursa pko diye biliyorum ama net bir şey demeyeyim.tsh da 2-2,5 olmalı hamilelik için demişti dr. bana prolaktinde sınırda canım.benim de prolaktin hep 25 26 çıkardı geçen sene.bu sene 40lar 50 lerde geziyor bir iki kutu dostinex kullandım düştü düştü çıktı hep stres hormonuymuş zaten.tiroitlerime baktırdım bir şey çıkmadı.dr. emara gerek görmedi.sanada büyük ihtimalle gerek görmez canıımm