amin canım
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
genelde devlet hastanelerinde yaşıyorum ben bu durumu aceleye getiriyolar derdini dinlemiyorlar doğru düzgün
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
özelde doktorlar daha ilgili anlayışlı oluyo inşallah bu doktor anlar beni yanımda eşimde olacağı için daha rahatım ..
dediğin gibi Allah korusun bişey varsada ilerleyecek daha kötü olucak sende geciktirme tedavini ol bi an önce ..
bizde annelik duygusunu tadıcaz bi gün inanıyorum
![Emir Bebek :KK46: :KK46:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
![KK51 :KK51: :KK51:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk51.gif)
[/QUinsallah tadicaksin annelik duyqusnu ama doktor canim korkunu yen bende hamile kalmadan once doktordan cok korkardm hic gitmedm jinekoloji doktoruna birde kendim 5 yil hastanede calsitigim halde ama hamile oldugmu bildikden sonra riskli hamileik oldugun kesinlesince heyatda erkek jinekoloji uzmanina gitmem diyordum hep, ama acil oldugu icin eve yakin oldugu icin hemen ozele kostum erkek doktoruna hem ustden hem altdan muayine olundm inan alisyor insan bir de o doktor isini yapiyor onemli olani saglik (malesefe dusuk yapdm ben allah kimeseye yasatmasin ama birde ustune kurtaji da erkek yapdm)o yuzden kokrma dogrdu bir az altdan o dedyini aletle acdigi icin acityor amma ne yapalim irelide bebek isyirosan dogum agrisini bile dusun o yuzden katlanicaz korkma sakin halde doktor muayine etidi anda baska seyler dusun bebisi hayal et filan daha rahat olucak inan