bebek istiyoruz jinekologa gitmekten korkuyorum ne olur yardım ..

amin canım:KK51: genelde devlet hastanelerinde yaşıyorum ben bu durumu aceleye getiriyolar derdini dinlemiyorlar doğru düzgün :KK43:özelde doktorlar daha ilgili anlayışlı oluyo inşallah bu doktor anlar beni yanımda eşimde olacağı için daha rahatım ..
dediğin gibi Allah korusun bişey varsada ilerleyecek daha kötü olucak sende geciktirme tedavini ol bi an önce ..
bizde annelik duygusunu tadıcaz bi gün inanıyorum :KK46::KK51:[/QUinsallah tadicaksin annelik duyqusnu ama doktor canim korkunu yen bende hamile kalmadan once doktordan cok korkardm hic gitmedm jinekoloji doktoruna birde kendim 5 yil hastanede calsitigim halde ama hamile oldugmu bildikden sonra riskli hamileik oldugun kesinlesince heyatda erkek jinekoloji uzmanina gitmem diyordum hep, ama acil oldugu icin eve yakin oldugu icin hemen ozele kostum erkek doktoruna hem ustden hem altdan muayine olundm inan alisyor insan bir de o doktor isini yapiyor onemli olani saglik (malesefe dusuk yapdm ben allah kimeseye yasatmasin ama birde ustune kurtaji da erkek yapdm)o yuzden kokrma dogrdu bir az altdan o dedyini aletle acdigi icin acityor amma ne yapalim irelide bebek isyirosan dogum agrisini bile dusun o yuzden katlanicaz korkma sakin halde doktor muayine etidi anda baska seyler dusun bebisi hayal et filan daha rahat olucak inan

amin canım:KK51: genelde devlet hastanelerinde yaşıyorum ben bu durumu aceleye getiriyolar derdini dinlemiyorlar doğru düzgün :KK43:özelde doktorlar daha ilgili anlayışlı oluyo inşallah bu doktor anlar beni yanımda eşimde olacağı için daha rahatım ..
dediğin gibi Allah korusun bişey varsada ilerleyecek daha kötü olucak sende geciktirme tedavini ol bi an önce ..
bizde annelik duygusunu tadıcaz bi gün inanıyorum :KK46::KK51:
canim korkunu yen bende hamile kalmadan once doktordan cok korkardm hic gitmedm jinekoloji doktoruna birde kendim 5 yil hastanede calsitigim halde ama hamile oldugmu bildikden sonra riskli hamileik oldugun kesinlesince heyatda erkek jinekoloji uzmanina gitmem diyordum hep, ama acil oldugu icin eve yakin oldugu icin hemen ozele kostum erkek doktoruna hem ustden hem altdan muayine olundm inan alisyor insan bir de o doktor isini yapiyor onemli olani saglik (malesefe dusuk yapdm ben allah kimeseye yasatmasin ama birde ustune kurtaji da erkek yapdm)o yuzden kokrma dogrdu bir az altdan o dedyini aletle acdigi icin acityor amma ne yapalim irelide bebek isyirosan dogum agrisini bile dusun o yuzden katlanicaz korkma sakin halde doktor muayine etidi anda baska seyler dusun bebisi hayal et filan daha rahat olucak inan

kızlar çok mutluyum sonunda oldum muaynemi çok şükür :KK73:
hiç korkulucak bişey yokmuş doktorumda çok anlayışlıydı çok ilgilendi sakin sakin muayne etti hiç acımıyo ama ben kendi kendime triplere girdim kasıldım acımadığı halde bağırdım falan doktor bitti dedi inanamadım 1 dk falan sürdü hem spekulum hem alttan ultrasonla baktı hala inanamıyorum :)
yumurtanın birinde küçük kistler vardı ama zararı yokmuş çok şükür adetin 3.günü tekrar gitcem hormon testi için
eşimde test yaptırcak dua edin bişey çıkmasın :KK51:
benim gibi gitmeye korkanlar inanın hiç acımıyo çok rahat ve kısa sürüyo :)
ben o kadar kastığım halde bişey hissetmedim doktorda önemli tabi :KK16:

canim korkunu yen bende hamile kalmadan once doktordan cok korkardm hic gitmedm jinekoloji doktoruna birde kendim 5 yil hastanede calsitigim halde ama hamile oldugmu bildikden sonra riskli hamileik oldugun kesinlesince heyatda erkek jinekoloji uzmanina gitmem diyordum hep, ama acil oldugu icin eve yakin oldugu icin hemen ozele kostum erkek doktoruna hem ustden hem altdan muayine olundm inan alisyor insan bir de o doktor isini yapiyor onemli olani saglik (malesefe dusuk yapdm ben allah kimeseye yasatmasin ama birde ustune kurtaji da erkek yapdm)o yuzden kokrma dogrdu bir az altdan o dedyini aletle acdigi icin acityor amma ne yapalim irelide bebek isyirosan dogum agrisini bile dusun o yuzden katlanicaz korkma sakin halde doktor muayine etidi anda baska seyler dusun bebisi hayal et filan daha rahat olucak inan
canım senin içinde çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ..
bugün oldum muaynemi boşuna korkmuşum bişeyde çıkmadı çok şükür ..
doktorumda erkekti hiç çekinmedim ben çok iyi birisi sağolsun çok ilgilendi kadın doktorlar ilgilenmiyor öyle kaç defa muayneden kaçtım ben ..ilk defa erkek doktora gittim muaynemide oldum Allah razı olsun ondan :)
inşallah annelik duygusunu tadarız bi an önce Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin hepimize :KK51:

inşallah memnun kalacaksın...
canım can postacı çok iyi bi doktormuş gerçekten muaynem o kadar rahat geçtiki doktorumu buldum sonunda :KK51:
seninde etkin çok oldu ona gitmeme Allah razı olsun sendende kalbinden geçen ne duan varsa kabul olsun inşallah :KK68:

canım senin içinde çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın ..
bugün oldum muaynemi boşuna korkmuşum bişeyde çıkmadı çok şükür ..
doktorumda erkekti hiç çekinmedim ben çok iyi birisi sağolsun çok ilgilendi kadın doktorlar ilgilenmiyor öyle kaç defa muayneden kaçtım ben ..ilk defa erkek doktora gittim muaynemide oldum Allah razı olsun ondan :)
inşallah annelik duygusunu tadarız bi an önce Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin hepimize :KK51:
iyi bak geride kaldi artik o korkular

canım can postacı çok iyi bi doktormuş gerçekten muaynem o kadar rahat geçtiki doktorumu buldum sonunda :KK51:
seninde etkin çok oldu ona gitmeme Allah razı olsun sendende kalbinden geçen ne duan varsa kabul olsun inşallah :KK68:
Ne demek Allah senden de razı olsun,soylemistim sana :) bak korkacak birsey yokmus.senin adına sevindim.

bizde annelik duygusunu tadıcaz bi gün inanıyorum :KK46::KK51:
Bilmiyorum ki canım özelde de bana bir iki öylesi denk geldi:KK12:Allah iyilerle karşılaştırsın:KK36:inşallah canım güzel haberlerle buraya dönelim o zaman:anneadayı::KK46:

inşallah tatlım :KK51:ben buldum doktorumu sonunda:) inşallah sende bulursun bi an önce canım netten araştır yorumlara bak ben öyle bulmuştum

inşallah tatlım :KK51:ben buldum doktorumu sonunda:) inşallah sende bulursun bi an önce canım netten araştır yorumlara bak ben öyle bulmuştum
inşallah canım bende bugün dr. selen sezginsoydan randevu aldım çarşamba günü görüşücez inşallah eşimle birlikte gidip.bakalım ne diyecek:KK45:

canım çok sevindim güzel haberlerini bekliyorum :KK51:
günaydın canım dün gittim dr. alttan vajinal ultrasonografiyle muayene etti ilk başta çok korktum sonra hemşire hemen yanıma geldi sakin ol dedi elimi tuttu rahatladım:KK45:yumurtalıklarını çok beğendim dedi çok sevindim:rolleyes: ama kendimi kastığım için hala hafif bir vajinismus var dedi biraz moralim bozuldu açıkçası:KK51: eşimdende spermiogram alındı sonuç bugün belli olur.ona göre aşılama yada tüp bebek yaparız dedi.ama ilk aşamada ilaçla falan tedavi olmaz mı acaba bilemedim:KK64:neyse sonuçlar bir gelsin de Rabbim yol gösterir inşallah.

Benim kız kardeşim vajinusmusken hamile kaldı.Denemeler sırasında kalmış:)Maşşallah bebeğimiz 4 aylık oldu bile.Korkacak bisey yok aslında.Eş desteği çok önemli.Eşler sakin,sabırlı olursa korkacak hiç bisey yok.Bence psikoterapi ile çözülmeli bu sorun.Bebek bi şekilde olur,eşler arası iletişim için cinsellik sart herşeyden önce bence.İnşallah kalıcı çözümlerle yenersiniz bu sorunu arkadaşlar..

günaydın canım dün gittim dr. alttan vajinal ultrasonografiyle muayene etti ilk başta çok korktum sonra hemşire hemen yanıma geldi sakin ol dedi elimi tuttu rahatladım:KK45:yumurtalıklarını çok beğendim dedi çok sevindim:rolleyes: ama kendimi kastığım için hala hafif bir vajinismus var dedi biraz moralim bozuldu açıkçası:KK51: eşimdende spermiogram alındı sonuç bugün belli olur.ona göre aşılama yada tüp bebek yaparız dedi.ama ilk aşamada ilaçla falan tedavi olmaz mı acaba bilemedim:KK64:neyse sonuçlar bir gelsin de Rabbim yol gösterir inşallah.
çok sevindim canım ben anlamadım bile hemen bitmişti muaynem :) benim yumurtalıkların birinde küçük kistler vardı ama zararı yok dedi doktor..
bizde birazdan gidicez hormon testi ve sperm testi için ..
ilk 3 ay hapla tedavi ediliyor o arada olmassa aşılamaya geçiliyor diye biliyorum ama doktoruna sorarsın canım ona göre başlarsınız tedaviye :)
inşallah ikimizin sonuçlarıda güzel çıkar :KK51:

Benim kız kardeşim vajinusmusken hamile kaldı.Denemeler sırasında kalmış:)Maşşallah bebeğimiz 4 aylık oldu bile.Korkacak bisey yok aslında.Eş desteği çok önemli.Eşler sakin,sabırlı olursa korkacak hiç bisey yok.Bence psikoterapi ile çözülmeli bu sorun.Bebek bi şekilde olur,eşler arası iletişim için cinsellik sart herşeyden önce bence.İnşallah kalıcı çözümlerle yenersiniz bu sorunu arkadaşlar..
haklısın canım ben haplarla ilişkiyi yendim ama psikolojik olarak yenemedim hala kesinlikle psikologla yenilmeli ..
şimdi bebek için uğraşıyoruz inşallah nasib olur en yakın zamanda ..
ablan adınada çok sevindim Allah bağışlasın bebeklerini :)

vajinismus içinde üzme kendini bu halimizede şükredelim önceden hiç yapamıyorduk o psikolojiden kurtulduk en azından o zamanlar bebek hayaldi şimdi onun için uğraşıyoruz şükürler olsun :)

çok sevindim canım ben anlamadım bile hemen bitmişti muaynem :) benim yumurtalıkların birinde küçük kistler vardı ama zararı yok dedi doktor..
bizde birazdan gidicez hormon testi ve sperm testi için ..
ilk 3 ay hapla tedavi ediliyor o arada olmassa aşılamaya geçiliyor diye biliyorum ama doktoruna sorarsın canım ona göre başlarsınız tedaviye :)
inşallah ikimizin sonuçlarıda güzel çıkar :KK51:
amin canım inşallah bakalım Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur:KK68:

vajinismus içinde üzme kendini bu halimizede şükredelim önceden hiç yapamıyorduk o psikolojiden kurtulduk en azından o zamanlar bebek hayaldi şimdi onun için uğraşıyoruz şükürler olsun :)
aynen canım zaten dr.a söylediğime pişman oldum böyle bir şey yaşadığımı.bir şeyi duyunca söyleyip söyleyip duruyorlar:KK12: böyle bir şeyden kurtulduğumuza sevinirken tekrardan duymak moral bozuyor yani:KK43: neyse olmadı dr. değiştirebiliriz.çünkü aşılama ilaç hariç 1600 tl. ilaçlarla 2-3 bin tl falan olur sanırım.bu kadar bütçemiz yok malesef:KK51:Allah yardımcımız olsun

Back