bebek istiyoruz jinekologa gitmekten korkuyorum ne olur yardım ..

dün test sonuçlarını aldık doktor izine ayrılmış haftaya gelicekmiş gösteremeden geldik :KK43:
bende pazartezi memlekete gidicem annemlere..
bayramdan sonra gidicez artık ...
aynıyız yani :)
hayırlısı artık canım dinlenelim biraz sonra tam gaz devam yine :KK16:
hayırlısı olsun canım inşallah herşey çok güzel olur:KK36: bende bayramda annemlere gidicem şehir dışında gurbetteyim aynı durumdayız hakkatende. o zamana kadar dinlenelim görüşürüz canım:KK3:

TSH: 4,09
FSH: 5,03
LH: 6,98
estradiol. 53
prolaktin : 26,86
buda hormon testim
sence nasıl canım anlarmısın :)

lh fsh den fazla olursa pko diye biliyorum ama net bir şey demeyeyim:KK51:.tsh da 2-2,5 olmalı hamilelik için demişti dr. bana:KK56: prolaktinde sınırda canım.benim de prolaktin hep 25 26 çıkardı geçen sene.bu sene 40lar 50 lerde geziyor bir iki kutu dostinex kullandım düştü düştü çıktı hep stres hormonuymuş zaten:KK42:.tiroitlerime baktırdım bir şey çıkmadı.dr. emara gerek görmedi.sanada büyük ihtimalle gerek görmez canıımm:KK5:

lh fsh den fazla olursa pko diye biliyorum ama net bir şey demeyeyim:KK51:.tsh da 2-2,5 olmalı hamilelik için demişti dr. bana:KK56: prolaktinde sınırda canım.benim de prolaktin hep 25 26 çıkardı geçen sene.bu sene 40lar 50 lerde geziyor bir iki kutu dostinex kullandım düştü düştü çıktı hep stres hormonuymuş zaten:KK42:.tiroitlerime baktırdım bir şey çıkmadı.dr. emara gerek görmedi.sanada büyük ihtimalle gerek görmez canıımm:KK5:
teşekkür ederim canım :KK16:pko var heralde bende off..
senin adınada sevindim canım inşallah bayramdan sonra güzel haberler veririz birbirimize :KK36:

Merhaba kolay gelsin herkese
Benım sonuçlarada bakın lütfen
Tsh 2.52
Lh 7.50
Estradiol 38
Fsh 6.84
Prolaktin 34.07

Back