bebek istiyoruz jinekologa gitmekten korkuyorum ne olur yardım ..

Amin canım ..değiştirirsin doktorunu içine sinmediyse anlaması lazım moralinin bozulacağını niye söylüyoki benim doktorda okulunu okudum 5 sene dedi anlıyodu ne yaşadığımı hapla yendiğimi duyunca şaşırdı sevindi yenmeme :)
bütçe bizimde kısıtlı inşallah gerek kalmaz aşılamaya gelir bebişlerimiz

inşallah canım dr. güleryüzlü olduğu için değiştirir miyim bilmiyorum ama benim ne vajinismuslu hastalarım var bu koltuğa yatamıyo ,bazıları yatıyo bacağını bile açamıyo,bazıları vajinal ultrasonu kendine bile yaklaştıramıyo dedi.sen yine iyisin baktırdın dedi.bende mecbur olduğum bebek çok istediğim için baktırdım dedimvajinismusu artık duymak dahi istemiyorum

canım söyle doktoruna rahatsız olduğunu anlayışla karşılar bence..alışmışken buna devam et artık
ben soğuk kanlıyım sanırım takılmıyorum öyle şeylere 5 senedir alışmışım benimsemişim sanırım artık :)
Allah'ım kimseye vermesin o derdi nasıl bir psikolojik savaştır yaa çok şükür kurtulduk canım önümüze bakalım artık ..
bizde bugün hormon testi ve spermiogram testi için gittik kan verdim eşimin doktoru yokmuş bugün pazartesiye kaldı sürekli erteleniyo sıkılmaya başladım artık randevu için arıyoruz hastaneyi doktor sabah burda diyorlar gidiyoruz doktor falan yok gitgel yapıyoruz sürekli devlette bu kadar uğraşmazdık heralde
neyse bebişlerimiz gelsinde tek sıkıntımız bu olsun

amin canım evet bir daha vajinismusla alakalı bir şey derse söyleyeceğim rahatsız olduğumu malesef bu hastane işi yorucu ve sıkıntılı zamanlar oluyo Allahım yardımcımız olsun burdan haberleşiriz tubiii

amin canım inşallah

merhaba tubii ne yaptınız sonuçlar belli oldu mu?bizde sperm sayısı gayet iyi fakat morfoloji yarıyarıya az dedi dr.sanırım bu gidişle tüp bebek yada aşılama olucak
merhaba canım hayırlısı artık inşallah gerek kalmaz sendede bi sorun çıkmamış hapla falan tedavisi yokmu acaba ..
bizde bugün spermiogram testini yaptırdık yarın hormon testiyle bir öğrenicez sonuçları inşallah iyi haberlerle döneriz

selamün aleyküm..
yanlış anlamadıysam ilk kez doktora gidip alttan muayene olmuşsun.. Bende bu ay gidicem ve korkuyorum alt muayeneden
sana neler yaptılar? ne zaman gitmiştin doktora? adetin 3 günü mü?? çok soru sordum kusura bakma canım @tubi35 ..

aleykümselam canım .. ne kusuru ben bu yüzden kaçtane konu açtım böyle :) seni çok iyi anlıyorum
2 hafta önce özele gittim doktora anlattım korktuğumu küçük spekulumla muayne olmak istediğimi söyledim doktorumda çok anlayışlıydı elim hafiftir hissetmessin dedi öylede oldu :)
hem spekulumla hem vajinal ultrasonla baktı jel sürdü ikisinede onunda faydası oldu sanırım soğukluk hissettim sadece.. çok kısa sürüyo zaten ben anlamadım bile bittimi diye sordum hatta doktora :)
okadar rahatladımki muayneden çıkınca daha önce gitmediğime pişman oldum
doktorunu bulucaksın canım oda çok önemli o anlayışlı davranmasaydı yine kaçıcaktım belkide çok sakin geçti muaynem
adetinin 3.günü hormon testi için çağırıyolar canım ben adetim olmadan gitmiştim..

bundan bir kaç ay önce gitmiştim hormon testi yaptırdım adetin 3.günü herşey normaldi sonra 21.gün gel alttan muayene edip yumurtalıklarına bakalım dedi gittim doktorum istifa etmiş çok iyiydi diğerlerine görünmek istemedim çok kabalar ve tersliyorlar.. sonra kayınpederim rahatsızlandı ve kaybettik bi süre ara vermek zorunda kaldık.. sonrasında doktorumu buldum özelde çalışmaya başlamış bu ay tekrar hormon testiyle başlıycam eşimde görünecek.. dediğin gibi doktorunu bulmak çok önemli bu konularda.. sen atlatmışsın alttan muayeneyi inşallah dediğin gibi olur acısız..

başın sağolsun canım ..
hiç korkma rahat ol hemen bitiyo zaten :)
bende yarın hormon testi ve spermiogram testinin sonuçlarını öğrenicem belki muaynede eder önceden nasıl geriliyordum gitmeden şimdi çok rahatım ..nasıl olduğunu bilmediğimizden kuruyoruz kafamızda işte hiçbişey olduğu yokmuş oysa :)

sağol canım dostlar sağ olsun..
inşallah iyi çıkar sonuçlarınız.. kimileri korkutuyo doğal olarak insanda geriliyo.. ne zormuş şu bebek işi ben ilk denemede olacak sanmıştım

sağol canım dostlar sağ olsun..
inşallah iyi çıkar sonuçlarınız.. kimileri korkutuyo doğal olarak insanda geriliyo.. ne zormuş şu bebek işi ben ilk denemede olacak sanmıştım
sağol canım inşallah sende güzel haberler alırsın bir sorun yoktur
bende 6 ay korundum ondanmı olmuyo bilmiyorum pişmanım şimdi korunduğum için belki olucaktı şimdiye ..
neyse zamanı var demekki inşallah çok bekletmez meleklerimiz bizi

inşallah canım biz hiç korunmadık eşim ilaç kullandırtmadı ama yinede yok.. sen bel karın filan çekdirttin mi canım?

yok çektirmedim ama merak ediyorum sen çektirdinmi hiç
çektirdim de ona çektirmek denirse tabi.. çok övdüler kadını kaç kişinin bebeği olmuş diye gittik kasıklarımı bastırdı senin rahim ters bi daha gelceksiniz dedi ve 3 kere gittik ve parada aldı yeterki olsun daha fazlasını vereyim dedim olur olur merak etme dedi 4 ay oluyo halen bişey yok inanmamıştım zaten o kadına kayınvalidem de inanmamış şimdi başka bi kadına gidicem onun ki daha farklı inandırıcı ama önce doktor yolu göründü

tubiii naptın canım test sonuçları iyi çıkmıştır umarımbende bayramı bekliyorum adetin 3. günü tekrar hormonlara baktır dedi dr. bir kaç ay daha beklemeye karar verdik sanırım

tubiii naptın canım test sonuçları iyi çıkmıştır umarımbende bayramı bekliyorum adetin 3. günü tekrar hormonlara baktır dedi dr. bir kaç ay daha beklemeye karar verdik sanırım
dün test sonuçlarını aldık doktor izine ayrılmış haftaya gelicekmiş gösteremeden geldik
bende pazartezi memlekete gidicem annemlere..
bayramdan sonra gidicez artık ...
aynıyız yani :)
hayırlısı artık canım dinlenelim biraz sonra tam gaz devam yine

spermiogram testi
hareket :
30........%55
60......%50
120......%45

sayı: 10.6 ml

TSH: 4,09
FSH: 5,03
LH: 6,98
estradiol. 53
prolaktin : 26,86
buda hormon testim
sence nasıl canım anlarmısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…