bebek istiyoruz jinekologa gitmekten korkuyorum ne olur yardım ..

Ben ozellikle erkek tercih ediyorum. Siz eahat olursaniz doktorda bir o kadar anlayisli ve rahat olur... Kasmayin kadin olmanin tadini cikarin

İzmirde oturuyorum buca kadın doğuma gitmeye karar verdim sizin doktorun ismi neydi araştırayım izmirdeyse

yok canım benim doktorum handan namlı istanbulda ben hep özele gidiyordum allahın işi işte artık tüp bebeğe karar vermiştim çünkü aşılamam tutmamıştı ve rapor almak için üniversite hastanesine gittim birde ne duyayım 2 ay sonrasına gün veriyorlar üstelik 400 tl ilaç için rapor imkanı sağlıyorlar oysa ben raporluyken bile özelde 2,5 00 e anlaşmıştım bence yakınlarınızda üniversite hastanesi varsa aşılamayıda tüp bebeğide orada deneyin bana çok yoğun 1 sene sonra anca sıra gelir dediler ama gittiğim üniversite hastanesi 2 ay sonrasına gün veriyor

Sağol canım ben hiç gitmedim daha doktora bunda ne diyecekler bakalım
Tüp bebek son çare şuan benim için inşallah bi sorun yoktur da kendiliğinden olur

canım ne yaptın gittin mi doktora?muayene olabildin mi merak ettim inşallah iyi haberler vardır

canım ne yaptın gittin mi doktora?muayene olabildin mi merak ettim inşallah iyi haberler vardır
canım sağol beni düşündüğün için devlet hastanesine gittim geçen hafta muayne olamadım spekulumdan kaçtım
perşembe günü özele çıkıcam yanımda eşimde olucak ozaman dayanırım artık korkmam o kadar.. bi sorun çıkmaz inşallah
sende varmı güzel haberler

Merhaba canım sadece muayene edecek neden spekulum takılıyor ki vajinal yoldan ultrason muayenesi yapması yeterli bazı doktorlar karından ultrasonla bakıyor ilk doktora gittiğimde bende çok korkuyordum psikolojik olarak kendimi hırpalıyordum o yüzden özele gidiyordum bayan doktora zamanla alıştım zaten erkek doktora da gitsen artık hastaneler eskisi gibi değil muayene odaları ayrı doktor odaları ayrı üzerine çarşaf veriliyor doktor sadece ekrana bakıyor ben her şeye doğacak çocuğumu düşünerek katlandım zamanla alışıyorsun zaden 2,5 yıldır hastane hastane doktor doktor gezdim iğneden muayeneden film çekinmekten korkardım ama her şeye alışıyor insan tüp tüp kan aldırmaya her gittiğinde muayene olmaya kapalı alan korkum olmasına rağmen film çekimlerine ameliyatlara rabbim hepsinin kolaylığını veriyor erteledikçe zaman kaybediyorsun eşinle gitmek sana destek verecektir bende ilk zamanlar sürekli eşimi götürüyordum şimdi her işimi yalnız hallediyorum çok şükür

sağol canım içimi rahatlattın inşallah bebeklerimize kavuşuruz en yakın zamanda devlete gittiğimde hiç dediğn gibi olmadı canım masaya yattım kortuğumu ilk muaynem olduğunu söyledim hiç bişey demeden kocaman spekulumu almış takmaya çalışıyo örtü falanda yok üstümde o kadar gerildimki kalktım masadan
özelde belki dediğin gibi ultrasonla bakar..
sanada Allah sabır versin canım bende senin geçtiğin aşamalardan geçicem belkide
inşallah kötü bişey çıkmaz ..

Hiç kendini kasma inan bana hiç acı falan olmuyor gerçekten özelde ve üniversite hastanelerinde hep çarşaf veriliyor ve ultrasonla bakılıyor bakmıyorlar bile jeli sürünce zaten kendi kendine ultrason giriyor rahat ol hiç utanıp sıkılma benim abim hastanede çalışıyor bana hep rahat ol asla utanma bizim için o bölgelerin koldan bacaktan bir farkı yok derdi ama ne olsa utanıyor insan alışana kadar bayan doktora git özelde bazı devlet hastanelerinde hala milattan kalmış çatallar var ama benim gittiğim üniversite hastanesi ve özelin çatalı sedye gibi rahat olun

Eğer gerçekten anne olmak istiyorsanız gideceksiniz...sizin gibi binlerce insan doktora gidiyor.ve korkulacak utanılacak hiç bir sey yok...karşınızdaki hekim sizin gibi pek cok kadını muayene ediyor.rahat olun bebeğinizi düşünün.

ilk olduğu için abartıyorum ben heralde :) bitince bumuymuş diyeceğim kesin ..
bende utanıyorum ama senin gibi gide gele alışcam artık sağlık için mecburuz
vajinal ultrasonda korkmuyorum o kadar spekulum gözümü korkutuyo sadece :)
ilgin için teşekkür ederim canım söylediklerin iyi geldi

istemezmiyim hiç sürekli bebek kıyafetleri bakıyorum netten
bu defa dayanıcam artık kaçmıcam erteledikçe daha kötü olucak ..

Son düzenleyen: Moderatör:
doğru söylüyosun canım ben hep korkuma yeniliyorum zaten her konuda ..hep bu yüzden kaybediyorum cesaret sıfır bende
Önceden de doktor önerisinde bulunmuştum size...Can beye gidin acık ve net olarak sorunlarınızı anlatın gerisini doktorunuza bırakın.Kendisi gerçekten cok iyi bir doktor.Size faydalı olacağını düşünüyorum.

aaa hatırladım şimdi seni:) bende ona gidicem canım tv de falan çıkmış araştırdım baya kendisini :) memnun kalıcamdan eminim

rica ederim canııımbende daha gitmedim bu arada.gideceğim doktorada bir türlü karar veremedim hem de adetimi bekliyorum kan falan veririm diye.o spekulumdan kaçma olayı bende de oldu bir kere sormavaji yaşayanları vaji yaşamış bir dr. anlar ancak , diğerleri anlamaz korkuyorum dedikçe niye korkuyorsundeyip azarlayıp surat asarlar en fazlaAllah gönlümüze şifa versin bir an önce tedavimize falan başlayalım inşallah

amin canım genelde devlet hastanelerinde yaşıyorum ben bu durumu aceleye getiriyolar derdini dinlemiyorlar doğru düzgün özelde doktorlar daha ilgili anlayışlı oluyo inşallah bu doktor anlar beni yanımda eşimde olacağı için daha rahatım ..
dediğin gibi Allah korusun bişey varsada ilerleyecek daha kötü olucak sende geciktirme tedavini ol bi an önce ..
bizde annelik duygusunu tadıcaz bi gün inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…