- 24 Nisan 2015
- 6.897
- 7.098
- 198
Ben ozellikle erkek tercih ediyorum. Siz eahat olursaniz doktorda bir o kadar anlayisli ve rahat olur... Kasmayin kadin olmanin tadini cikarinCanım teşekür ederim normalde dediğin gibi kolay geçiyordur belki ben vajinismusum ilişkiyi yendim ama psikolojik olarak yenemedim hala doktor korkum var parmakla falan bakmaları düşüncesi bile geriyo beni bakalım artık napıcam
Erkek doktorda daha çok gerilirim gibi geliyo haftaya gitcem bakalım inşallah düşündüğüm gibi olmaz
İzmirde oturuyorum buca kadın doğuma gitmeye karar verdim sizin doktorun ismi neydi araştırayım izmirdeyse
canım ne yaptın gittin mi doktora?muayene olabildin mi merak ettim inşallah iyi haberler vardırBende ilk muayneyi atlatsam bi hiç gitmediğim için büyütüyorum gözümde vajili olunca karından bakıyorlarmış bende şansımı denicem bakalım şansıma artık
Bende seni gibi çok gerilicem muhtemelen ama gitmem lazım artık bebeğim için dayanıcam..
canım sağol beni düşündüğün içincanım ne yaptın gittin mi doktora?muayene olabildin mi merak ettim inşallah iyi haberler vardır
canım sağol beni düşündüğün içindevlet hastanesine gittim geçen hafta muayne olamadım spekulumdan kaçtım
perşembe günü özele çıkıcam yanımda eşimde olucak ozaman dayanırım artık korkmam o kadar.. bi sorun çıkmaz inşallah
sende varmı güzel haberler
sağol canım içimi rahatlattınMerhaba canım sadece muayene edecek neden spekulum takılıyor ki vajinal yoldan ultrason muayenesi yapması yeterli bazı doktorlar karından ultrasonla bakıyor ilk doktora gittiğimde bende çok korkuyordum psikolojik olarak kendimi hırpalıyordum o yüzden özele gidiyordum bayan doktora zamanla alıştım zaten erkek doktora da gitsen artık hastaneler eskisi gibi değil muayene odaları ayrı doktor odaları ayrı üzerine çarşaf veriliyor doktor sadece ekrana bakıyor ben her şeye doğacak çocuğumu düşünerek katlandım zamanla alışıyorsun zaden 2,5 yıldır hastane hastane doktor doktor gezdim iğneden muayeneden film çekinmekten korkardım ama her şeye alışıyor insan tüp tüp kan aldırmaya her gittiğinde muayene olmaya kapalı alan korkum olmasına rağmen film çekimlerine ameliyatlara rabbim hepsinin kolaylığını veriyor erteledikçe zaman kaybediyorsun eşinle gitmek sana destek verecektir bende ilk zamanlar sürekli eşimi götürüyordum şimdi her işimi yalnız hallediyorum çok şükür
Hiç kendini kasma inan bana hiç acı falan olmuyor gerçekten özelde ve üniversite hastanelerinde hep çarşaf veriliyor ve ultrasonla bakılıyor bakmıyorlar bile jeli sürünce zaten kendi kendine ultrason giriyor rahat ol hiç utanıp sıkılma benim abim hastanede çalışıyor bana hep rahat ol asla utanma bizim için o bölgelerin koldan bacaktan bir farkı yok derdi ama ne olsa utanıyor insan alışana kadar bayan doktora git özelde bazı devlet hastanelerinde hala milattan kalmış çatallar var ama benim gittiğim üniversite hastanesi ve özelin çatalı sedye gibi rahat olunsağol canım içimi rahatlattıninşallah bebeklerimize kavuşuruz en yakın zamanda devlete gittiğimde hiç dediğn gibi olmadı canım masaya yattım kortuğumu ilk muaynem olduğunu söyledim hiç bişey demeden kocaman spekulumu almış takmaya çalışıyo örtü falanda yok üstümde o kadar gerildimki kalktım masadan
özelde belki dediğin gibi ultrasonla bakar..
sanada Allah sabır versin canım bende senin geçtiğin aşamalardan geçicem belkide
inşallah kötü bişey çıkmaz ..
istemezmiyim hiç sürekli bebek kıyafetleri bakıyorum nettenEğer gerçekten anne olmak istiyorsanız gideceksiniz...sizin gibi binlerce insan doktora gidiyor.ve korkulacak utanılacak hiç bir sey yok...karşınızdaki hekim sizin gibi pek cok kadını muayene ediyor.rahat olun bebeğinizi düşünün.
Korkunuzun üzerine giderek onu yenin...korkunuzun sizi esir almasına izin vermeyin.istemezmiyim hiç sürekli bebek kıyafetleri bakıyorum netten
bu defa dayanıcam artık artık kaçmıcam erteledikçe daha kötü olucak ..
doğru söylüyosun canım ben hep korkuma yeniliyorum zaten her konuda ..hep bu yüzden kaybediyorum cesaret sıfır bendeKorkunuzun üzerine giderek onu yenin...korkunuzun sizi esir almasına izin vermeyin.
Önceden de doktor önerisinde bulunmuştum size...Can beye gidin acık ve net olarak sorunlarınızı anlatın gerisini doktorunuza bırakın.Kendisi gerçekten cok iyi bir doktor.Size faydalı olacağını düşünüyorum.doğru söylüyosun canım ben hep korkuma yeniliyorum zaten her konuda ..hep bu yüzden kaybediyorum cesaret sıfır bende
aaa hatırladım şimdi seni:) bende ona gidicem canım tv de falan çıkmış araştırdım baya kendisini :) memnun kalıcamdan eminimÖnceden de doktor önerisinde bulunmuştum size...Can beye gidin acık ve net olarak sorunlarınızı anlatın gerisini doktorunuza bırakın.Kendisi gerçekten cok iyi bir doktor.Size faydalı olacağını düşünüyorum.
inşallah memnun kalacaksın...aaa hatırladım şimdi seni:) bende ona gidicem canım tv de falan çıkmış araştırdım baya kendisini :) memnun kalıcamdan eminim
ayrıca ilgin için teşekkür ederimaaa hatırladım şimdi seni:) bende ona gidicem canım tv de falan çıkmış araştırdım baya kendisini :) memnun kalıcamdan eminim
rica ederim canııımcanım sağol beni düşündüğün içindevlet hastanesine gittim geçen hafta muayne olamadım spekulumdan kaçtım
perşembe günü özele çıkıcam yanımda eşimde olucak ozaman dayanırım artık korkmam o kadar.. bi sorun çıkmaz inşallah
sende varmı güzel haberler
amin canımrica ederim canııımbende daha gitmedim bu arada.gideceğim doktorada bir türlü karar veremedim hem de adetimi bekliyorum kan falan veririm diye.o spekulumdan kaçma olayı bende de oldu bir kere sorma vaji yaşayanları vaji yaşamış bir dr. anlar ancak , diğerleri anlamaz korkuyorum dedikçe niye korkuyorsundeyip azarlayıp surat asarlar en fazla Allah gönlümüze şifa versin bir an önce tedavimize falan başlayalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?