Bebek istiyorummmmmmm

Rabisscyln

Bu göbüşde de artık bir bebiş büyüyoooor :D
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
4.368
2.659
Meraba hanımlar 1.5 yıllık evliyim 7ay önce bir düşük yaptım kimyasal gebelikti o zamanlar bebek düşünmüyordum ama gebe olduğumu öğrenince çok sevinmiştim.

3 aydır doktora gidiyorum bütün kontrollerimi yaptırdım ve herşey temiz çıktı sade yumurtlamam 2 ayda bir felan oluyormuş.Eşimin sperm sayısıda yüksek çıktı.Ocak ayında hsg çekimi yaptım ve herşey yolunda o ay doktorum kendiliğinden gebe kalabilirsin demişti.

Şubatın başında klomen kullanmaya başladım ve ondan sonra çatlatma iğnesi oldum.Bugün 17.günümdeyim çatlatma iğnesinden sonra salı günü yani 28 şubat adet tarihim.
Dün öğlen kahverengi lekelerim olmaya başladı azar azar, bugünde biraz çoğalmaya başladı hem kahverengi hemde kırmızımsı olmaya başladı..

Adete döneceğini düşünüyorum dün test yapmıştım ama birşey olmadı.

Gebe kalmak için ne yapabilirim bu ay doktora gitmek istemiyorum.

Yardım edin lütfen sizler neler yaptınız çok fazla çocuk istiyorum ve elimden geldiğince birieyler öğrenmeye çalışıyorumm :halay::eek::anneadayı:

Merhaba cnm gönderin biraz eski şu an hamile misin bilmiyorum ama bende aynı şeyleri yaşadım ve şu an 15 aylık bir kızım var ve bizde çok ugraştik doktor doktor gezmedim kendi bilgilerimle kendi uygulamalarımla Mayıs ayındA hamile kaldim

Merhaba cnm gönderin biraz eski şu an hamile misin bilmiyorum ama bende aynı şeyleri yaşadım ve şu an 15 aylık bir kızım var ve bizde çok ugraştik doktor doktor gezmedim kendi bilgilerimle kendi uygulamalarımla Mayıs ayındA hamile kaldim
Şuan hamile değilim menogon +femara kullandım 6 yumurtam oluşmuş tekrar ettim bunlara 2 mayısa kadar 3 mayısça çatlatma iğnesi vuruldum bugün 8.günümdeyim beklemedeyimm

Ben bunların hiçbirini yapmadım kürtajdan sonra sadece 6 ay korundum rahmim iyileşene kadar 2 ay sonra hamile kaldım

Cinsel ilişkiden sonra temizlenmeden ayaklarımı duvara dikip on dakika bekliyordum ve özellikle adetim bittikten sonra ilk 15 gün mümkün olduğunca birliktelik yaşamaya çalıştık

Ben bunların hiçbirini yapmadım kürtajdan sonra sadece 6 ay korundum rahmim iyileşene kadar 2 ay sonra hamile kaldım
6 aydır istiyorum bende 2 kez doktorun verdiklerini uyguladım şubat ve bu ay .

Bakalım bu kullandıklarım daha etkili klomen kullandığımda 3 yumurtam vardı.Çoğul gebelik istiyorum ben inşallah bende anniş olucam..

Hayırlı olsun bu arada rabbim analı babalı büyütmeyi nasip eylesin ömrü uzun olsun

Cinsel ilişkiden sonra temizlenmeden ayaklarımı duvara dikip on dakika bekliyordum ve özellikle adetim bittikten sonra ilk 15 gün mümkün olduğunca birliktelik yaşamaya çalıştık
Bende öyle yapıyorum biter bitmez bir daha ki adete kadar zaten yumurtlama günlerimi takip ediyorum.. Ayaklarım 1 saat havada bekliypr

inşallah olur canım sıkıntı yapma yapma :) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Hic sıkıntı yapma ben 4 senelik evliyim 2 dusugum oldu ondan sonra bi sure ara verdim ve hoc doktora gitmedim ilac kullanmadim kendimi hazir hissettigim zaman adetim bittikten snra 2 gunde bir birlikte olduk 1 ay boyunca ve iliskiden sonra kalcama yastik koydum 1 saat bekledim o ay hamile kalmisim sevgililer gununde ogrendim

Meraba hanımlar 1.5 yıllık evliyim 7ay önce bir düşük yaptım kimyasal gebelikti o zamanlar bebek düşünmüyordum ama gebe olduğumu öğrenince çok sevinmiştim.

3 aydır doktora gidiyorum bütün kontrollerimi yaptırdım ve herşey temiz çıktı sade yumurtlamam 2 ayda bir felan oluyormuş.Eşimin sperm sayısıda yüksek çıktı.Ocak ayında hsg çekimi yaptım ve herşey yolunda o ay doktorum kendiliğinden gebe kalabilirsin demişti.

Şubatın başında klomen kullanmaya başladım ve ondan sonra çatlatma iğnesi oldum.Bugün 17.günümdeyim çatlatma iğnesinden sonra salı günü yani 28 şubat adet tarihim.
Dün öğlen kahverengi lekelerim olmaya başladı azar azar, bugünde biraz çoğalmaya başladı hem kahverengi hemde kırmızımsı olmaya başladı..

Adete döneceğini düşünüyorum dün test yapmıştım ama birşey olmadı.

Gebe kalmak için ne yapabilirim bu ay doktora gitmek istemiyorum.

Yardım edin lütfen sizler neler yaptınız çok fazla çocuk istiyorum ve elimden geldiğince birieyler öğrenmeye çalışıyorumm :halay::eek::anneadayı:
Kafanıza takmayın oluruna bırakın

X