• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek istiyorum

kartanesi_82

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2010
141
3
316
Ankara
merhaba. 1 yıllık evliyim ve önümüzdeki 2-3 ay içerisinde gebelik için adımlarımız atmayı düşünüyoruz. bugüne kadar sadece bekarken 2 defa akıntım için doktora gitmiştim. jinekolojik muayene olmadım hiç. gebelikten önce bi doktora görünmem gerekiyormu? ayrıca ben çok zayıf olduğum için eşim bunun sorun olabileceğini söylüyor. 28 yaşındayım 1,58 boyum ve 41-42 kg dayım. bunun içinde tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum.

aslında bu konuda benimde kafam çok karışık, ben herşeyin doğal olmasından yanayım açıkçası doktorlara ve verdiği ilaçlarada çok güvenemiyorum

bence çalışamalara başlayın baktınız olmuyor öyle gidersiniz.
Bende 8 aylık evliyim kışa dogru bende bebek düşünyorum.hapta kullanıyorum hapı hemen bırakınca kalınırmı bilmiyorum.

kızlar benim size tavsiyem bir doktora gidip jinekolojik muayene olun gebelik öncesinde... zaten evlendikten sonra yapılması gerekn de bir kontrol bu... bhamilelik düşünüyorsanız hemen folik asit takviyesine başlayın... biliyorsunu noral tüp defektini önlemek için folik asit kullanmı çok öenmli... onun dışında beklemekten başka yapacak birşey yok...

bence çalışamalara başlayın baktınız olmuyor öyle gidersiniz.
Bende 8 aylık evliyim kışa dogru bende bebek düşünyorum.hapta kullanıyorum hapı hemen bırakınca kalınırmı bilmiyorum.

canım hapı bırakınca hemen olmaz diye yanlış bir inananış var... hiç bunu takma çünkü hapı bıraktığı ay hamile kalan biliyorum ben... herşey kafada bitiyor... stresten uzak duracaksın ve bebek düşüncesiyle eşinle birleşme... o zaten zamanı gelince olur....

merhaba. 1 yıllık evliyim ve önümüzdeki 2-3 ay içerisinde gebelik için adımlarımız atmayı düşünüyoruz. bugüne kadar sadece bekarken 2 defa akıntım için doktora gitmiştim. jinekolojik muayene olmadım hiç. gebelikten önce bi doktora görünmem gerekiyormu? ayrıca ben çok zayıf olduğum için eşim bunun sorun olabileceğini söylüyor. 28 yaşındayım 1,58 boyum ve 41-42 kg dayım. bunun içinde tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum.

kilo ile hamileliğin hiç alakası yok... zaten hormonların düzgün çalışıyor olması önemli... eğer bir kaç ay içinde başlıyacaksan folik asit kullanmaya başla yalnız... o çok önemli çünkü....bir de jinekolojik muayeneye gidersen daha iyi olur...

ben buraya yeni üye oldum dün evliliğimizin 10.ayına girdk ilk zamanlar beek istemiyorduk ama istiyoruz artık son 2 aydır denemelerimiz oldu ama olmadı:(ama çok ümitlenmiştim çünkü belirtileri vardı(baş dönmesi miğde bulantısı bel agrısı sık idrar agızda demirsi bir tat)test aldım aldığım gün adet oldum:(hastalığımdan 2 gün sonra kan lekesi geldi ve hala şikayetlerim devam edio doktora gitmeyede korkuyorum ya kötü bi hastalığım varsa dye

Back