4 senedir aynı doktora gitmiyom arkadaşlar mersinde oturuyorum4 senedir aynı doktora mı gidiyorsunuz saçmalık yani biri hormonlarda diyo biri değil diyo böyle şey mi olur
maddi durum normal özelede gidecem zatenMaddi duurmunuz nasil ozel doktora gitseniz keske
iste iyi prof bulun bendede başka sikintilar var 3 doktor degistiridm en son gitiigmede begenemzsem değistircm.iyisinu bulana kadarmaddi durum normal özelede gidecem zaten
yani en iyisi öyleiste iyi prof bulun bendede başka sikintilar var 3 doktor degistiridm en son gitiigmede begenemzsem değistircm.iyisinu bulana kadar
çünkü bazisi iplemiyir.bugun git yarin gel babindalaryani en iyisi öyle
aynen öyle valla bende bişe anlamadım zaten bişeyim olmasa gitmem yaniçünkü bazisi iplemiyir.bugun git yarin gel babindalar
onlar varya illa ultrasonda sorun görecekleraynen öyle valla bende bişe anlamadım zaten bişeyim olmasa gitmem yani
ya öyleler valla ya o kadar kişiye bakıyolar 3 kişi cevap buluyo 5 kişi cevap bulamıyoonlar varya illa ultrasonda sorun görecekler
Ben yumurtlama agrisi cekiyorum bas bas ağlıyorum.bukadar olmasi normal değil sıkıntı var diyorum ipleyen yok
bende mersinde yaşıyorum şehir hastanesinde halil bey var onamı gözüksen bideya öyleler valla ya o kadar kişiye bakıyolar 3 kişi cevap buluyo 5 kişi cevap bulamıyo
iyimi peki hani bu durumu anlatsam bulurmu sonucumubende mersinde yaşıyorum şehir hastanesinde halil bey var onamı gözüksen bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?