- 9 Mart 2016
- 233
- 144
- 53
- 33
- Konu Sahibi ceylin0033cte
Merhaba kızlar ,2 aydır deniyoruz ama hamile kalamadım doktora gitmek istemiyorum doğal olarak neler yapabilirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 yıl doldu 25 yasındayım ayda 3 kez anca yapıoruz :)Iki ay olmus arkadasim acele mi var doktorlar bile 6 ay bekleyin diyor.Kac yillik evlisiniz olur merak etmeyin dogal olarak öberebilecegim bol bol sevisin![]()
Az canim cocuk istiyorsaniz duzenli cinsel hayatiniz olmali.Adet ten sonra ilk 2 hafta cok onemli.2 yıl doldu 25 yasındayım ayda 3 kez anca yapıoruz :)
adetim bittikten sonra daha da sıklaştıraym o zmn :)Az canim cocuk istiyorsaniz duzenli cinsel hayatiniz olmali.Adet ten sonra ilk 2 hafta cok onemli.
canım istemiyor esim istiyor ama bnde çok kuruluk oluor cnm acıyorAyda 3 kez mi ? Bana az geldi haftada 3 kez olmali diyor uzmanlar evlilikte![]()
Ayda 3 kez mi ? Bana az geldi haftada 3 kez olmali diyor uzmanlar evlilikte![]()
Neden o kdar az?2 yıl doldu 25 yasındayım ayda 3 kez anca yapıoruz :)
Bir zahmet tatlim:)))adetim bittikten sonra daha da sıklaştıraym o zmn :)
Bana az geldi ha ne acidan az derseniz arastirmalara gore az saglikli bir evlilikte haftada 2 kez derler bizim de oyle.. evlilik yili ileredikce dusuyor olabilirmi ?Bizim de ayda 3 5 kez olur
: -)Bir zahmet tatlim:)))
cnm acıyacak korkusu yaşıyorumBu genç yaşınızda ayda 3 az değil mi? Hamile kalmak için sevişmek gerekiyor.
o zaman önce buna çare buluncanım istemiyor esim istiyor ama bnde çok kuruluk oluor cnm acıyor![]()